Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    4
Ay nasıl oluyomuş aslan burçları korkum şimdi asayiş berkemal mi oluyolar korkunç 😀 neyse sağlıkla gelsin ben akrep o aslan umarım geçinir gideriz
Ben de akrep o aslan, erkek olunca hala aşırı anne düşkünü ama aslan burçları dünya kendi etrafında dönüyor görüşünde🤣 özgüvenliler ama o açıdan iyi bence😁

Canimm hoşgeldin 🥰 iyi yaptın aramızda 8. Hafta olup hâlâ kontrole gitmeyenler var 😂

Aslan bebekler zormu oluyormuş ya benim annem aslan anneannem en uslu cicugumdu der hep beni hiç üzmedi der 🤭 ben de aslanım bana da annem çok uyumluydun hiç sorun yaşamadım der 😂 kardeşim yay ama kök söktürdü 🙈 bakalım göreceğiz 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏

Ekliyorum listeye canım tekrar hoşgeldin ❤️
Aslan burcunda kız candır, ama aslan erkeği off diyorum😅 aslan burcu erkeğinin olduğu her yerde geri kalanlara Allah’tan sabır ve metanet diliyorum😅
Hep de çok lafını etmişimdir, şimdi aslan annesi olacak olmak beni bir tık korkutuyor, inşallah kızdır diye dua edip duruyorum doğruya doğru😅

Aslan burcunda kız candır, ama aslan erkeği off diyorum😅 aslan burcu erkeğinin olduğu her yerde geri kalanlara Allah’tan sabır ve metanet diliyorum😅
Hep de çok lafını etmişimdir, şimdi aslan annesi olacak olmak beni bir tık korkutuyor, inşallah kızdır diye dua edip duruyorum doğruya doğru😅
Ay hayırlısı bakalım ya ❤️ inşallah sağlıkla sıhhatle gelsinler ❤️ benim hiçbirinden korkum yok bence biraz bizde bitiyor iş. Oğlum akrep. Onun için de herkes Allah sabır versin diyordu çok minnoş bir çocuk 🥰

Benim eşim aslan isyanlardayım yani en büyük korkumdu cocugum askan burcu olur diye korkuyordum şimdi hamileyim 7 haftalık tahmini dogumum 1 ağustos😂😅😅

Benim eşim aslan isyanlardayım yani en büyük korkumdu cocugum askan burcu olur diye korkuyordum şimdi hamileyim 7 haftalık tahmini dogumum 1 ağustos😂😅😅
Benim de babam aslan ve hayatım boyunca hep sorun yaşadık hiç anlaşamadık😅 diyorum ki karma beni mi buldu acaba babamla anlaşamadığım için al sana aslan burcu dedi😅🤣

Şaka bir yana Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah geri kalan her şey yoluna girer💜

Benim yeğenim Arslan burcu dunyada onun kadar enerji dolu özgüveni yerinde birini görmedim cinsiyet kız🤣🤣erkeği nasıl olur bilmiyorum😂😂

X