Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    4
Mide bulantısı ve baş ağrısı ile boğuşuyorum 😢 kaz tüğü yorgan kokar mı ya, eşimin saç dipleri, bardaklar, perdedeki yumuşatıcı 😬 noldu birden ay ölücem

Benim bir tek kocam ve mecburen müdür yardımcım biliyor 😃 2 tane projem yokmuş gibi 3. Kitleyince söylemek zorunda kaldım. Yani henüz anne babam kayınvalidem kardeşlerim bile bilmiyor 😬 kayıp olunca 3 ay beklemek istiyorum söylemek için.
Başka planımız tatile çıkıcaz de söylemek istemezsen. Geldiğinde belki seni halinden anlar bulantı uyku vs
Valla içine nasıl siniyorsa öyle yapmak en iyisi gibi. En kötü başka kimseye dememeleri için söz alıcam öyle söylicem mecbur.
Kaç haftalıksın benmde sadece eşim ve iki yakın arkadaşım biliyor kalp atışından sonra annelere söylemek istiyorum
Benim şuan 5+2 ama ben kalp atışını duyup öyle söylemek istiyordum. Sanırım 6+4 gibi gideceğim kalp atışı için o da bu hafta değil diğer haftaya kalıyor yani son anda gelme demiş olurum diye artık söylerim galiba.
Acaba bu hafta gitsem kalp atışı duyulur mu mesela perşembe 5+6 ya da cuma 6+0 gibi. Yoksa sonraki haftayı mı beklesem garanti olsun. Listeye baktığımda 5+larda kalp atışı görenler var gibi ama onların karından ultrason değil bence vajinal ultrasonla 5. Haftalarda gördüler diye tahmin ediyorum.