• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Benim bir tek kocam ve mecburen müdür yardımcım biliyor 😃 2 tane projem yokmuş gibi 3. Kitleyince söylemek zorunda kaldım. Yani henüz anne babam kayınvalidem kardeşlerim bile bilmiyor 😬 kayıp olunca 3 ay beklemek istiyorum söylemek için.
Başka planımız tatile çıkıcaz de söylemek istemezsen. Geldiğinde belki seni halinden anlar bulantı uyku vs
Valla içine nasıl siniyorsa öyle yapmak en iyisi gibi. En kötü başka kimseye dememeleri için söz alıcam öyle söylicem mecbur.
Kaç haftalıksın benmde sadece eşim ve iki yakın arkadaşım biliyor kalp atışından sonra annelere söylemek istiyorum
Benim şuan 5+2 ama ben kalp atışını duyup öyle söylemek istiyordum. Sanırım 6+4 gibi gideceğim kalp atışı için o da bu hafta değil diğer haftaya kalıyor yani son anda gelme demiş olurum diye artık söylerim galiba.
Acaba bu hafta gitsem kalp atışı duyulur mu mesela perşembe 5+6 ya da cuma 6+0 gibi. Yoksa sonraki haftayı mı beklesem garanti olsun. Listeye baktığımda 5+larda kalp atışı görenler var gibi ama onların karından ultrason değil bence vajinal ultrasonla 5. Haftalarda gördüler diye tahmin ediyorum.

Selamlar herkese,
Ben de bu gruptayım sanırım ama daha dr randevusuna gitmedim, cumartesi gideceğim. Aslında randevu sonrası buraya yazmayı planlıyordum ama bazı konuları gördüm ve dayanamadım🥰.

Allah nasip ederse 2. Çocuğum olacak, oğlum 6 yaşında, bir aslan annesiyim, ve buradaki tüm annelere hazır mıyız aslan annesi olmaya demek istiyorum😂😂😂 oğlumda riskli bir gebelik geçirdim bolca kanamam oldu bir çok kez hastanede yattım. Genetik analiz de yaptırdık hatta normal geldi. O süreçte uzunca süre progesteron kullandım ve yatak istirahatı yaptım. 37+0 da tekrar bir kanama sonrası Çok şükür Allah’a sağlıkla oğlumu kucağıma aldım. Burada kanama lekelenme yaşayan annelerimizi gördüm ve o günlerime geri gittim. Şimdi de tüm annelerimize sağlıkla huzurla kolaylıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum☺️

Eldorin Eldorin beni de ekleyebilir misiniz
Yaş 33
2. Çocuk
Sat 6 Kasım
Bat 3 Aralık
Tahmini doğum uygulamaya göre 13 Ağustos ama sezaryen olunca daha erken olacaktır
Kese kalp atışı görmedik uygulamaya göre 5+4

Merhaba kızlar 4 haftalık olanlar varmı çok erken öğrendim sat 17 kasım.
Eldorin Eldorin benide eklermişim canım ucundan agustos ayını yakaladım sanırım 1 agustos olmasını isterdim kendi göğüm tarihim diğer döngü tutsaydı tam 1 agustostu ama nasip bunada şükürler olsun 21 agustos gösteriyor mevlam nasip ederse
Canım listedeki bilgileri cevaplayarak yazarsan ekleyelim

Selamlar herkese,
Ben de bu gruptayım sanırım ama daha dr randevusuna gitmedim, cumartesi gideceğim. Aslında randevu sonrası buraya yazmayı planlıyordum ama bazı konuları gördüm ve dayanamadım🥰.

Allah nasip ederse 2. Çocuğum olacak, oğlum 6 yaşında, bir aslan annesiyim, ve buradaki tüm annelere hazır mıyız aslan annesi olmaya demek istiyorum😂😂😂 oğlumda riskli bir gebelik geçirdim bolca kanamam oldu bir çok kez hastanede yattım. Genetik analiz de yaptırdık hatta normal geldi. O süreçte uzunca süre progesteron kullandım ve yatak istirahatı yaptım. 37+0 da tekrar bir kanama sonrası Çok şükür Allah’a sağlıkla oğlumu kucağıma aldım. Burada kanama lekelenme yaşayan annelerimizi gördüm ve o günlerime geri gittim. Şimdi de tüm annelerimize sağlıkla huzurla kolaylıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum☺️

Eldorin Eldorin beni de ekleyebilir misiniz
Yaş 33
2. Çocuk
Sat 6 Kasım
Bat 3 Aralık
Tahmini doğum uygulamaya göre 13 Ağustos ama sezaryen olunca daha erken olacaktır
Kese kalp atışı görmedik uygulamaya göre 5+4
Canimm hoşgeldin 🥰 iyi yaptın aramızda 8. Hafta olup hâlâ kontrole gitmeyenler var 😂

Aslan bebekler zormu oluyormuş ya benim annem aslan anneannem en uslu cicugumdu der hep beni hiç üzmedi der 🤭 ben de aslanım bana da annem çok uyumluydun hiç sorun yaşamadım der 😂 kardeşim yay ama kök söktürdü 🙈 bakalım göreceğiz 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏

Ekliyorum listeye canım tekrar hoşgeldin ❤️

Günaydın herkese 🥰

Kontrole kaldı son 2️⃣ gün 🙈

Zaman yaklaştıkça kaygım artıyor. Dün gece rüyamda nokta nokta kanamam olduğunu gördüm. Biraz tedirgin oldum. İnşallah bu sefer kanamasiz bir gebelik geçiririm. 🙏

Güzel haberler aldığımız, ailelerimize keyifle geçirdiğimiz bir pazar olsun 🥰

Selam kızlar, gebelik haberini eşiniz dışında kimseye söylediniz mi henüz? Ben doktor randevumdan sonra söylemek istiyordum ama annem bilet almış yılbaşı civarı gelecek, o zaman da 8. 9. Haftama denk gelecek, o haftalarda, daha doğrusu ilk 12 hafta, yatıp dinlenmek istiyorum, onu gezdiremem ya da gün içerisinde uyuklayacağım için boşuna gelmiş gibi olacak. Acaba şimdiden söylesem de biletini mi değişse yoksa 24ü gibi doktora gidip sonra söylesem geç mi olur? Ayrıca siz ne zaman haber vermeyi düşünüyorsunuz?
Aslında bunu sormamın nedeni anneme şimdiden söylersem ne kadar tembihlesem de teyzem ve sonra bütün sülale şimdiden öğrenecek ve ben biraz daha beklemek istiyordum çok kararsız kaldım 😵‍💫🫠
Selam
Sadece geçen hafta sonu abimler yatılı bize geldi, çok tatlı bir yeğenim var 1,5 yaşında ama asla ama durmuyor ve annesi hiç oturmuyor🙈 onlara çocuk kucaklama konusunda yardım edemedim ve kusuruma bakma diye söylemek durumunda kaldım, onlar da dedi zaten iyice büyümeden kimseye söylemeyin diye. 3 gündür de annemler yanımızda üst üste geldi, annem yarın ameliyat olacak ama onlara söylemedim annem tedirgin olur diye. Aslında akşamları uyuyorum ama anlamadılar da henüz, gün düz çok yoğundu iş diyorum. Belki sizin de anlamazlar söyleme çekinceniz varsa. Gezmek konusunda da doktorunuzun fikri önemli aslında ama ben gün içinde normalde de iş yerinde 1 dk boş durmuyorum açıkçası gezmeyi yeğlerdim 😁
Ben Allahın izniyle kendi ailelerimize haber vermeyi başarabilirsem 10 hafta sonrası söylemek istiyorum, oğluma da cinsiyet öğrendikten sonra 😇 ama arkadaş grubuma kalp atışı duyunca söylerim dayanamam 😄 ailelerimiz yakınımızda olsa ve fiziksel destek sağlayabilselerdi daha erken söyler yardım isterdim aslında o da ayrı bir gerçek..

Canimm hoşgeldin 🥰 iyi yaptın aramızda 8. Hafta olup hâlâ kontrole gitmeyenler var 😂

Aslan bebekler zormu oluyormuş ya benim annem aslan anneannem en uslu cicugumdu der hep beni hiç üzmedi der 🤭 ben de aslanım bana da annem çok uyumluydun hiç sorun yaşamadım der 😂 kardeşim yay ama kök söktürdü 🙈 bakalım göreceğiz 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏

Ekliyorum listeye canım tekrar hoşgeldin ❤️
Çok teşekkürler hoş buldum 🥰

Aslan bebeklerden bahsedip kimsenin tadını kaçırmıyım 🤣🤣🤣 küçük bir lider doğuracağız ailemize inşallah, hep kendi dediği olacak ve istediği an olacak 😂 diyor ki patron bebek benim, hem bebeğim hem de benim dediğim olur 🤣🤣🤣🤣 şaka bir yana sağlıkla kavuşalım da insan bir şekilde adapte oluyor 🥰😇😅

Merhaba kızlar 4 haftalık olanlar varmı çok erken öğrendim sat 17 kasım.
Eldorin Eldorin benide eklermişim canım ucundan agustos ayını yakaladım sanırım 1 agustos olmasını isterdim kendi göğüm tarihim diğer döngü tutsaydı tam 1 agustostu ama nasip bunada şükürler olsun 21 agustos gösteriyor mevlam nasip ederse
Merhaba ben ultrasona gore 4.4 um

Aslan bebeklerden bahsedip kimsenin tadını kaçırmıyım 🤣🤣🤣 küçük bir lider doğuracağız ailemize inşallah, hep kendi dediği olacak ve istediği an olacak 😂 diyor ki patron bebek benim, hem bebeğim hem de benim dediğim olur 🤣🤣🤣🤣 şaka bir yana sağlıkla kavuşalım da insan bir şekilde adapte oluyor 🥰😇😅
Hosgeldın :) evın patronu değişecek mi dıosun 🤣🤣🤣🤣

Hanımlar merhaba , ben 6+2 deyim. On gün önce kese 11 mm di dün kontrole gittim 15 mm olmuş çok az büyümüş bebeği gördük ama kalp atışı yok doktor bir hafta sonra bakalım ama muhtemelen kürtaj dedi 😔😔 böyle bir durum yaşayan var mı

Benimde kasık ve göğüs ağrım geçti şimdi de tedirgin oldum neden yok diye 🥲
Benimde kasik agrim gevti gozguslerm normale dondu cok az dokunnca aciyor. Normalmi acaba ya bnlr bnde 4+ haftlk filanmdr herlde dr a carsamba gtcem dha keseyi gormedm. Midem filanda bulaniordi hicbiri yk :(

Günaydın kızlar. yarın kontrolüm var ama bana hastane yolu gözüktü geceden bu yana heryerim kabardı kaşınıyor öyle böyle değil . İnşallah önemli bsy değildir duanizi bekliyorum

Ay nasıl oluyomuş aslan burçları korkum şimdi asayiş berkemal mi oluyolar korkunç 😀 neyse sağlıkla gelsin ben akrep o aslan umarım geçinir gideriz

Benimde kasik agrim gevti gozguslerm normale dondu cok az dokunnca aciyor. Normalmi acaba ya bnlr bnde 4+ haftlk filanmdr herlde dr a carsamba gtcem dha keseyi gormedm. Midem filanda bulaniordi hicbiri yk :KK43:
Canim önceki yorumları okuduysan benjmde öyle oluyordu bı geliyordu bı gidiyordu.eger için rahat etmiyorsa doktora görün.

Valla içine nasıl siniyorsa öyle yapmak en iyisi gibi. En kötü başka kimseye dememeleri için söz alıcam öyle söylicem mecbur.

Benim şuan 5+2 ama ben kalp atışını duyup öyle söylemek istiyordum. Sanırım 6+4 gibi gideceğim kalp atışı için o da bu hafta değil diğer haftaya kalıyor yani son anda gelme demiş olurum diye artık söylerim galiba.
Acaba bu hafta gitsem kalp atışı duyulur mu mesela perşembe 5+6 ya da cuma 6+0 gibi. Yoksa sonraki haftayı mı beklesem garanti olsun. Listeye baktığımda 5+larda kalp atışı görenler var gibi ama onların karından ultrason değil bence vajinal ultrasonla 5. Haftalarda gördüler diye tahmin ediyorum.
Canım ben bu gebeligimde sukur hiç vajinal baktirmadim 5+0 da karından kese görüldü 5+6 da kalp atışı duyduk.sen garanti 6+0 da git bide zayifsan duyulur bence❤️❤️❤️

Ay nasıl oluyomuş aslan burçları korkum şimdi asayiş berkemal mi oluyolar korkunç 😀 neyse sağlıkla gelsin ben akrep o aslan umarım geçinir gideriz
Ben de akrep o aslan, erkek olunca hala aşırı anne düşkünü ama aslan burçları dünya kendi etrafında dönüyor görüşünde🤣 özgüvenliler ama o açıdan iyi bence😁 eşim terazi bence ona yazık bu hikayede 😆

Back