Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    86
Kızlarr günaydınnn. İyi pazarlar🥰 Yarın 18. haftamıza gireceğiz ama benim alt kısımda baskı var ya sanki az zorlasam hoop cıkacak oradan gibi bir hissiyat değisik🐣😳çok tedirgin oldum ama dün bazı arkadaslarım bende de oldu oluyo demis. Dün bu baskıdan yürüyemedim bile ben🥹 Bir de benim alerjik astımım var senelerdir savasıyorum normalde ama gebe oldugumdan beri kanda şok ededek şekilde cıkmıyor sadece söyle bir sey var toz ya da akarda hapsuruyorum hemen hapsurdugumda altıma bir kaç damla kaçırıyorum hemen wcye kosup üstümü basımı değisiyorum. Bu durum beni cok rahatsız etmeye basladı. Hapsurunca eyvahhh oluyorum eğer tozlu bi seyle uğraştıysam🥹siz de durumlar nedir?🫣
Canım korkutmak istemem ama doktoruna gidip rahim ağzını ölçmesini iste bence ama bu yazdığın gibi anlat çünkü ben ilk oğlumda tam anlattığın gibi yaşadım malesef 23 haftada doğum yaptım ama ne olur erteleme ben misal yemek yapardım birden sanki eli kolu çıkmış gibi olurdu oturunca geçerdi tam bir hafta sürdü doktora gittiğimde bu şekilde anlatmadım ama baskı olduğunu söyledim o da kafası var orda deyip geçiştirdi rahim ağzına bakmadı bende normal deyip o gün bayağı yürümüştüm 2 gün sonra doğum olmuştu 😔 hapşurunca gelen sıvıyı da söyle İnternete bakarsak hep korkulacak şeyler yazıyor ama doktor en iyi teşhisi koyar

Canım korkutmak istemem ama doktoruna gidip rahim ağzını ölçmesini iste bence ama bu yazdığın gibi anlat çünkü ben ilk oğlumda tam anlattığın gibi yaşadım malesef 23 haftada doğum yaptım ama ne olur erteleme ben misal yemek yapardım birden sanki eli kolu çıkmış gibi olurdu oturunca geçerdi tam bir hafta sürdü doktora gittiğimde bu şekilde anlatmadım ama baskı olduğunu söyledim o da kafası var orda deyip geçiştirdi rahim ağzına bakmadı bende normal deyip o gün bayağı yürümüştüm 2 gün sonra doğum olmuştu 😔 hapşurunca gelen sıvıyı da söyle İnternete bakarsak hep korkulacak şeyler yazıyor ama doktor en iyi teşhisi koyar
Benim sadece dün oldu canım daha uzun sürerse mutlaka söylerim. Bu hafta zaten kontrolüm var detaylı konusacağız. Hapsurdugumda gelen sıvı değil birkaç damla idrar🥹

Kızlar anne bebek çantası buldum bir tane nasıl sizce?

Eklentiler

• IMG_0140.png
    IMG_0140.png
    253,8 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar tünaydın. Ayakta kaldığımda özel bölgedemdeki kemik acıyor. Vajinal bir acı değil bahsettiğim direk üstteki kemikten bahsediyorum. Doktoruma yazdım ama size de danışayım bu durumu yaşayan var mı? Bebek büyüdüğü için mi oluyor acaba?

Kızlar tünaydın. Ayakta kaldığımda özel bölgedemdeki kemik acıyor. Vajinal bir acı değil bahsettiğim direk üstteki kemikten bahsediyorum. Doktoruma yazdım ama size de danışayım bu durumu yaşayan var mı? Bebek büyüdüğü için mi oluyor acaba?
Bana iğne batması gibi oluyor tam ortadan normalmiş ama aynısı diil sanırım🙈

X