2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Sağıp dolaba koyduysan çıkarıp verebilirsin. Dolapta bekleyen süt 3 gün kalabilir, sağıp odada beklettiğin 3-4 saat kalıp verebilirsin.
Canm yanls sordm sanırm gogsumdeki sütü sormak istedim sabah sagdim mesala başka sagmadm gece sagdim o gece sandığım sütü verebilirmiym

Ya bende geceleri versem mi diyorum ama eşim izinde o vermeyelim ben ilgilenirim deyip o uyutuyor hoş küçücükler bizi terbiye ediyorlar resmen inşallah verince bizimki alır emziği ya o da böyle yaparsa huniyi takarım

Dün bebek arabasıyla gezdirelm biraz dedim yarım saat faln guzelce giydirip hava 15 16 derece eşimde dahil yok olmaz üşütüruz çocuğu dediler
Ya sen onlara bakma çıkart bence canım. Ben 3-4 derecede her gün 30-45 dakika arası çıkartıyorum bebek arabası ile. Bence çok iyi geliyor. Dün arkadaşlarımız geldi çıkartamadım gece canımıza okudu çocuk

Aynısını yazmıştım bebeleride mükemmel sabah analar bakımda bebeker eğitimde
Yani tek ilgimiz onun üzerine kurulu onlara temizliğe bile haftada biri gelse kâr kârdır. Bende bugün eşim doktor muayenesine götürdü bizi yoksa kahvaltı fakan hakgetire

Yani ne olursa olsun insan acaba bir tek ben miyim böyle olan diye düşünüyor. Emzirirken aldığım telefonu resmen pişman olarak geri bırakıyorum hangi bebekli sosyal medyadakilere baksam maşallah hepsinin hayatı şahane

Bebislerin kakalariyla basimiz dert de bizde durumlar ayni cocugun gozunun icine bakiyorum resmen yapdimj yapcakmi diye

Doktor bana 3 aydan önce kucağa alışmaz bebekler diyor ama artık doktorların söylediği böyle şeylere inanmıyorum bence de alışıyorlar. Bana kucakta gezdir falan dedi, uyurken kızım kucakta sallanmak pışpışlanmak istiyor gündüz tamam ama gece uykudan uyanıp yarım saat bazen 1 saat 4 kiloyu sallamak zor oluyor valla ama yapacak bir şey yok. Yeterki uyusun yeterki karnı doysun diye ne yazık ki yapıyoruz bir şeyler. Hsmileyken de kendi kendime söylemiştim bebek bakma konusunda tamamen iç güdüsel hareket edicem çünkü ben istemsizce zaten onun için iyi olanı yapıp ne istediğini bir şekilde anlıyorum. O yüzden evi saldım düzeni kurup bu hayata alışana kadar bebeğe odaklıyım. Annem yakında gidecek ve yalnız kalacağım bir şekilde alışıcaz artık :) çok çok zor geliyor bazen psikolojik ve fiziksel çok kötü hissediyorum ama kendime hep bir daha bu kadar küçük olmayacak diyorum sende elinden geldiği kadar tadını çıkart. Geçen haftaya göre bile şuan büyük aslında aylar sonra dolduramadığı kucağıma sığmayacak ve bu halini çok özleyeceğiz

Cok normal canım hepimiz oyleyiz. Cocuklar kendi yaratılışlarıyla doguyorlar bizimle alakalı bir sıkıntı yok durmayan cocuk durmuyor işte. Ama merak etme zamanla tek kolla herişi yapmayı ögreniyorsun bebek memede kucakta sofra kurmak, yemek yemek hatta yemek yapmak. 2. Cocugumda master seviyemi almıştım bu konularda. Bu 3. Bgn 14 günlük oldu Dünden beri bir basladı ki gaz sancısı Durmuyor bar bar bagırıyor resmen korkarım bu sefer de rahat yüzü yok

Bana pansuman vermedi kuzu bı krem verdi onu sürüyorum onuda günde bir kere yapsan yeter dedi ben hani bebekten fırsat bulursam 2 kere 3 kere yapmaya çalışıyorum
Dediğini yapıyım bide onu deniyim bugün olunca baya rahatladı uyudu ya şimdi tekrar emzirdim uyudu hatta gözlerini acamiyor ya

Evet o konuda haklısınız bence de alışıyorlar kucağa benim bebeğim de başta erken doğdu Küçük doğdu bu yüzden hep kucağımızdaydı şimdi de kucakta uyuyor daima kucakta olmak istiyor hatta uyanıkken ne ana kucağında ne koltukta hiçbir yerde durmuyor sadece kucakta durmak istiyor ama tabii bir yandan da diyorum öyle bir zaman gelecek ki bizim kucağımızda durmak istemeyecekler o yüzden bu anların tadını çıkarmak gerek bir şekilde düzen oturacak Allah'ın izniyle

Kanguru aldım artık dayanamadim bu işler de bir şekilde yapılacak. Biz 2 aylık olduk ve yeni bir huy eklendi çığlık çığlığa ağlamak insanın elinden de birşey gelmeyince asıl can acıtan o

Kanguru aldım artık dayanamadim bu işler de bir şekilde yapılacak. Biz 2 aylık olduk ve yeni bir huy eklendi çığlık çığlığa ağlamak insanın elinden de birşey gelmeyince asıl can acıtan o
Benimkisi kanguruda da durmuyordu inş seninki sever.

Benimkisi kanguruda da durmuyordu inş seninki sever.
Sevmeme durumu olur mu ya benim hiç aklıma gelmedi bu durum ama kucağı seviyor diye sever diye düşündüm bakalım umarım sever en azından yemek yapar yemek yerim ortalığı toplarım biraz

Kızlar biz bugün ilk sling denememizi yaptık çok çok rahat hemen deneyin lütfen gazı için de iyi gelir dedi ebe hatta bu pozisyonda daha rahat kaka yapacağını söyledi bebişin

Bende az önce birşey keşfettim belki daha önce keşfedilmiştir benim oğlan aynı sizin bebeler gibi kucaktan inmiyor uyusada uyumasa da kucakta. An önce emzirdim uyutuyorum yatağa koyuyorum hop uyanıyor 3 kez uyuttum koydum uyandı bende yatağa koyar koymaz üzerimdeki pijamayı çıkardım üzerine örttüm az pış pış yaptım şimdş uyuyor . Belki kokumu istiyor bilmiyorum belki kolumdaki sıcaklığı istiyor artık ne istiyorsa bu işe yaradı

Bende bitane yazmamı koyuyorum yanına yada eline bi badimi falan veriyorum onunla daha rahat dalıyor

Azıcık başladı gibi bir kaç kere duydum ama çok az gözüne bakıyorum sürekli göz göze bakışıp sohbet etmek için 40 günlük bebiş
Hangi fenomenlermşs merak ettim kendime vakit ayırmak söyle dursun zorunlu işlerim dahi kalıyor

Valla peppycokky var mesela simge diye biri var. İsmini hatirlamadigim keşfette denk gelenler var yine. Ay aslında 2 yıldır Instagram kullanmiyordum emzirirken gezinirim kesfette diye tekrardan açtım resmen pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…