Biz de bugün 16 günlük olduk. İlkkez dışarı çıktık. Gezme maksatlo. Sahişe gittik hava alalım diye. Güneşli ve güzel bi hava vardı.
Sonra eve geldik abimler ziyarete geldi. Ev dağınıktı. Hazırlığım yoktu vs stres oldum haliyle. Abide olsa istemiyorsun düzensizliği.
Sonra onlar varken haliyle çocukla doğru dizgin ilgilenemedim. Zaten emme sıkıntımız var. Geriyor bu durum beni. Durmadıkça mama diye direndi durdu.
Bi sıkıntısı vardı asla uykuya dalamadı. 15 dk dalıp birden uyandı. Ağladı felan. Neyse eşim abimleri bırakmaya gitti.
Benim kız yine uyu uyan ağla mama modunda.
Sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya ama duramıyorum. Sonra eşim geldi görünce şok oldu. Kucağımda bebeğim uyuyor ben hingür hümgür ağlıyorum.
Teselli etti biraz. Yetemiyorum hiçbir şeye. Sütüm bile yetmiyor çocuğuma dedim. Yoruldum sırtım ağrıyor saatlerdir dedim.
Yarım saat ağlandım.
Sonra ohh kız uyudu derken. Birden bi kustu içtiği tüm mamayı fışkırttı.
Haliyle korkum arttı. Ulan üşüttük mü havadan mı etkilendi vs kastım iyice.
üstümüz başımız hep kusmuk oldu. Kızım kusunca bi rahatladı ama. Mama doldurmuştu midesini hırsından. Vermedikçe ağlama krizi vs. Hepsini çıkardı bi nevi.
Sonra uyuya kaldı kucağımda. Yarım saat sonra da az miktar mama be çok az meme emmesiyle uykuya daldık.
Ama canım çok sıkıldı bunalmanın zirvesini yaşadım.
Lohusalık beni mahvetti mahvediyor
Yetemiyorum hissi ve yorgunluk bitirdi beni