2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Of sorma yaa annem yanımda yardıma geldik Allah sağlık uzun ömürler versin annelik bambaşka bir şey gerçekten
Allah razı olsun annenden benim annem gelemedi ama kayınvalidem günlerdir yanımdaydı, 10 gündür falan yalniziz kızımla başta çok korktum ama kendime bile inanamadigim şekilde soğukkanlı olabiliyorum sanırım annelik çoktan yüklenmişti beynime ruhuma.

Canm en azından destek çıkanın var kv yanındaymış çok şükür bu süreçte insan destek olanınıda köstek olanıda unutmuyor benim 2. Çoçuk olmasına rağmen zorlanıyorum

Bana ikinci erkek olacağını duyan acınası gözlerle bakıp işin zor diyorlar z kuşağında erkegı kızı var diyorum ne kızlar var duz duvara tırmanan
Ya ben bile yaramaz bir kızdım 2000 liyim demir direğe çarpıp dudağını burnuna kadar yarmış insanım ben. Benim de 2 oğlum var bana da sürekli acıyorlar ay bi kızın olsaydı keşke allah yardımcın olsun 2 erkekle kafayı yiceksin diyip duruyorlar. Pardon da sizene? Benim büyük oğlum sizin kızlarınızdan bile daha akıllı uslu herşeyi anlıyor birşeyleri kırmıyor sadece şu aralar tamir etmeye kafayı taktı tamir edicem derken kırıyor birşeyleri ama kendi kızları koltuk kemiriyor duvarlara tırmanıyor evlerinde sağlam eşya kalmamıştır... Ben büyük oğlum kadar ilgili bir abi görmedim 3 yaşında büyük oğlum genelde yaşıtları kardeşlerini ya umursamıyor anlamıyor yada saldırmaya çalışıyor. Benim oğlum ağlıyor diye kardeşini kucağına alıp ninni söylüyor ya... Bu vah vah cıların kaçının kızı bunları yapar bu cinsiyet işi değil ki karakter ve yetiştirme meselesi

36 haftalık oğlum hiç küveze girmedi. 34 haftalık oğlum nefes darlığından girdi sadece hiç endişelenme yani

Canm en azından destek çıkanın var kv yanındaymış çok şükür bu süreçte insan destek olanınıda köstek olanıda unutmuyor benim 2. Çoçuk olmasına rağmen zorlanıyorum
Ah ya, bende şu an tekim ama 2 çocukla eminim çok daha zordur. Hangi birine koşsaniz yetişmek zordur, artık eşine daha da yük düşüyor size de yardımcı olsun evet öyle Allah yardımci olan herkesten razı olsun

Benim bebeğim küvezdeydi 1 hafta ya her gün yıkadıklarını söylediler. Taburcu olduktan sonra 3 gün sonrasında düştü ama kanama oldu 1 gün daha bekledim yıkamak için. İlk çocuğumda süt akıp kuruduğunda kötü kokabiliyor diye bebekler için olan o kare temizlik pamuklarını ılık suyla ıslatıp vücudunu siliyordum

Hiçbir şey olmamıştır bebişe ben hamileyken büyük oğlumdan ne tekmeler yedim karnıma onu koruyan sıvı var artı birçok tabaka var üstünde

Tamam canim teşekkür ederim

Canım yazmış arkadaşlar zaten ama bana da Dr göbek düştükten sonra demişti. Göbeğin tam kurumasını beklemek gerekiyor.

Evet canım yarın doğum olacak Allahın izniyle inşallah dua edin bana da
Ya canım gözün aydın İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına, en güzel şekilde geçirirsiniz o anı Senin de vardı baya aslında ama nasıl da öne geçtin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…