- 15 Şubat 2024
- 1.883
- 2.321
- 33
Verdi hemde iyi verdiAy birden olunca insan hazırlıksız hissediyor inşallah kolaylıkla olur cnm vucut alarm verdi sende de ama kaşıntı fena kurtulcaksın neyseki öyle düşün
Çok şaşırdım canım herşey çok güzel geçsin inşallah, dualarım seninleEvet canım yarın doğum olacak Allahın izniyle inşallah dua edin bana da
Yarın o mis kokulu boynunu koklamak için sabırsızlanıyorumSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim dualarımızdasın bence bebeğin vaktini seçmiş mis kokusuyla bulaşacaksın darısı bize inşallah
Allah razı olsun canım bende çok şaşırdım ama çıktık yola canım bakmdoktor doğumla ilgili bilgi vermiyor diyorduk halbuki o bilgiyi bebek veriyormuşÇok şaşırdım canım herşey çok güzel geçsin inşallah, dualarım seninle
Allah razı olsun annendenOf sorma yaa annem yanımda yardıma geldik Allah sağlık uzun ömürler versin annelik bambaşka bir şey gerçekten
Yarın bebişine kavuşuyorsun inşallah. Hayırla, sağlıkla gelsin, kolay bir doğum olsun inşallah canım.Verdi hemde iyi verdipanik oldum ama iyiyim şimdi kavuşalım inşallah sağlıkla
Canm en azından destek çıkanın var kv yanındaymış çok şükür bu süreçte insan destek olanınıda köstek olanıda unutmuyor benim 2. Çoçuk olmasına rağmen zorlanıyorumAllah razı olsun annendenbenim annem gelemedi ama kayınvalidem günlerdir yanımdaydı, 10 gündür falan yalniziz kızımla başta çok korktum ama kendime bile inanamadigim şekilde soğukkanlı olabiliyorum sanırım annelik çoktan yüklenmişti beynime ruhuma.
Ya ben bile yaramaz bir kızdım 2000 liyim demir direğe çarpıp dudağını burnuna kadar yarmış insanım ben. Benim de 2 oğlum var bana da sürekli acıyorlar ay bi kızın olsaydı keşke allah yardımcın olsun 2 erkekle kafayı yiceksin diyip duruyorlar. Pardon da sizene? Benim büyük oğlum sizin kızlarınızdan bile daha akıllı uslu herşeyi anlıyor birşeyleri kırmıyor sadece şu aralar tamir etmeye kafayı taktı tamir edicem derken kırıyor birşeyleri ama kendi kızları koltuk kemiriyor duvarlara tırmanıyor evlerinde sağlam eşya kalmamıştır... Ben büyük oğlum kadar ilgili bir abi görmedim 3 yaşında büyük oğlum genelde yaşıtları kardeşlerini ya umursamıyor anlamıyor yada saldırmaya çalışıyor. Benim oğlum ağlıyor diye kardeşini kucağına alıp ninni söylüyor ya... Bu vah vah cıların kaçının kızı bunları yapar bu cinsiyet işi değil ki karakter ve yetiştirme meselesiBana ikinci erkek olacağını duyan acınası gözlerle bakıp işin zor diyorlarz kuşağında erkegı kızı var diyorum ne kızlar var duz duvara tırmanan
36 haftalık oğlum hiç küveze girmedi. 34 haftalık oğlum nefes darlığından girdi sadece hiç endişelenme yaniCanlar benim 37+2 de doğum olacak Peki sizce erken mi gelişim ve ciğerler için ? Doktor miyadında dedi bebek için ama yine de merak İçindeyim Tecrübeli anneler de tabiki daha iyi bilir veya karşılaştınız mı ? Küvözde falan konsun istemem korku saldı beni kilosu 3000
Ah ya, bende şu an tekim ama 2 çocukla eminim çok daha zordur. Hangi birine koşsaniz yetişmek zordur, artık eşine daha da yük düşüyor size de yardımcı olsunCanm en azından destek çıkanın var kv yanındaymış çok şükür bu süreçte insan destek olanınıda köstek olanıda unutmuyor benim 2. Çoçuk olmasına rağmen zorlanıyorum
Benim bebeğim küvezdeydi 1 hafta ya her gün yıkadıklarını söylediler. Taburcu olduktan sonra 3 gün sonrasında düştü ama kanama oldu 1 gün daha bekledim yıkamak için. İlk çocuğumda süt akıp kuruduğunda kötü kokabiliyor diye bebekler için olan o kare temizlik pamuklarını ılık suyla ıslatıp vücudunu siliyordumBirde kızlar ben beneğe hala banyo yaptırmadım ilk 5 gün zaten sağ kulak işitmeden geçmediği için yaptırmayın dediler birde aminyon sıvısındaki tabaka varya beyaz o bağışıklık açısından çok iyi diye kadın doğumcum da banyo yaptırma dedi 5. Gün kontrolünde de banyo yaptırabilirsin dedi artık çoçuk dr ama ben kararsız kaldım yaptırmadım daha göbeğini bekleyeceğim sanırım siz hemen yaptırdınız mı yaptıracak mısınz
Hiçbir şey olmamıştır bebişe ben hamileyken büyük oğlumdan ne tekmeler yedim karnıma onu koruyan sıvı var artı birçok tabaka var üstündeKızlar az önce evin dış kapısını silerken, kapının kulpuyla karnımı çizdim yanlışlıkla, karnımda şimdi kırmızı çizgi var çok hafif soyulmuş gibi sizce bebeğe zarar gelmiş midir? Kafasına falan ne bileyim korktum bi açıkçası.
Tamam canim teşekkür ederimBenim aklıma ilk o geldi canım. Benim de şekerim çok normal gidiyordu. Bir gün sabah dışarda işimiz var diye kahvaltı yapamadım büyük bir peynirli sandviç yedim. O gün tam dediğin gibi oldum işte. Şekeri ölçünce de tam sınırda çıktı doktor çok hızlı çıkıp indi muhtemelen şekerin karbonhidrattan demişti. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış bir de ufak ufak sık sık ye. Son düzlükteyiz az kaldı artık:)
Aynen öyle gidişat belirliyor canım benim gönlünü ferah tut yarın herşey çok güzel olacakAllah razı olsun canım bende çok şaşırdım ama çıktık yola canım bakmdoktor doğumla ilgili bilgi vermiyor diyorduk halbuki o bilgiyi bebek veriyormuş
Çok teşekkür ederim. İnsanın gözü görmeyince içeride ayri bir pimpirikli oluyorHiçbir şey olmamıştır bebişe ben hamileyken büyük oğlumdan ne tekmeler yedim karnıma onu koruyan sıvı var artı birçok tabaka var üstünde
Canım yazmış arkadaşlar zaten ama bana da Dr göbek düştükten sonra demişti. Göbeğin tam kurumasını beklemek gerekiyor.Birde kızlar ben beneğe hala banyo yaptırmadım ilk 5 gün zaten sağ kulak işitmeden geçmediği için yaptırmayın dediler birde aminyon sıvısındaki tabaka varya beyaz o bağışıklık açısından çok iyi diye kadın doğumcum da banyo yaptırma dedi 5. Gün kontrolünde de banyo yaptırabilirsin dedi artık çoçuk dr ama ben kararsız kaldım yaptırmadım daha göbeğini bekleyeceğim sanırım siz hemen yaptırdınız mı yaptıracak mısınız
Kızlar değerlerim alt üst olmuşalt ast karaciğer yağlanması kaşıntım bundanmış hastane de yatış verdiler sabah erkenden kan alacaklar benden başka hastane de bi değere bakacaklar ona göre muhtemelen oğlumu yarın sezeryanla kucağıma alacağım üç kiloyu geçmiş ama ben yine de erken diye tedirgin oldum
Ya canım gözün aydınEvet canım yarın doğum olacak Allahın izniyle inşallah dua edin bana da
İnşallah canım inşallah dualarınızı eksik etmeyinYarın bebişine kavuşuyorsun inşallah. Hayırla, sağlıkla gelsin, kolay bir doğum olsun inşallah canım.
Çok iyi geçer inşallahVerdi hemde iyi verdipanik oldum ama iyiyim şimdi kavuşalım inşallah sağlıkla