2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
36+6 olacak canım safra kesesinde tıkanma var mı diye bakacaklarmış ama alacaklar kesin öğleden sonra doktor geldi gitti söyledi
Bana ondan bakmadılar cnm direkt gün verdi ama bence bende de öyle bişi olabilir vucudum bide gözle görülür tepki verdi kabarcık oldu hep benim kırmızı veya renksiz kabarcıklar

Yavrum 36 da kuzenim doğum yaptı kuveze girmedi bebesi gayet iyi şükür
Senin bebeğin de maşallah kilosu iyi hiç o kadar ince düşünme
Allahm yar ve yardmcn olsun
Çok saol kuzum 37+2 de yapmış olacağım nasipse, saat verebiliyor musunuz ameliyat İçin dedim doktora, ameliyathane boş duruma göre alırım dedi.Nasıl olacak o zaman ? Pzt sabahtan gidip amelyathane bosalınca mı alacak bizi acaba ? Nasıl oluyo ki saat vermeden

Kızlar 37+1 haftalık olduk. Bugün perinatolojiye randevum vardı. Aslında güzel geçti bir sıkıntı olmadığını söyledi. Evdeki tansiyon takiplerimde güzel gidiyordu. Bebeğimin yüzünü ilk defa gördüm çok mutlu eve gelmiştim. Doktorum pazartesi kontrole gelmemi istedi. Muayeneden 2 saat sonra arayıp yarın tekrar bi kontrole gelebilirmisin dedi. Korku ve panik halindeyim. Neden tekrar çağırmış olabilirki? Durduk yere

Doğuramayan kaç kişi kaldık yaa şurda kıpır kıpır hatun kişisi belime kasığıma ağrı gidiyo geliyo ama yok yani aktif doğum sancısı yok çok sıkıldım artık
38+6 yız 2 cm açıklık var ama oğluşum kanala yerleşmemiş. Doktor biraz uyardı bugün ama kanala iner de gelir mi ben de sabırsızlıkla bekliyorum

Bana da cuma için saat vermedi canm sadece gece 12 den snra bişey yeme dedi
Bilmem ki senin nasl olacak☺

Evet seninle aynı durumdaydım aynı şeyi yapıyorum ama bazen sert bazen de yumuşak emiyor yumuşak emince doyup doymadığını anlamıyorum

Evet seninle aynı durumdaydım aynı şeyi yapıyorum ama bazen sert bazen de yumuşak emiyor yumuşak emince doyup doymadığını anlamıyorum
Doymazsa zaten uykusundan uyanır ağlar. Ağzını açar kapatır, ellerini açar kapatır meme ister. Bol bol su için, göğsüne sıcak havlu koyabilirsin sütun de iyice aşağıya iner. Bebişin de Allah'ın izniyle karnı doyar, zamanla mamayı da azaltırsin

Aynı benim Doktor'un dediği gibi olmuş..
Sunni sancı vererek kanala girmeyi denemeye gerek yok demişti
Yazık arkadaşm sancı cektin
Sağlıkla kucağına alsn da
Canm dr tecrübesine güvenmek lazım bazılarında açılma hemen oluyor o yüzden dr ne derse güvenmek lazım sancı zor gerçekten ben. İlk doğumda suni aldık açılmamı sağladı bunda suni sancı almadım ikisi de aynı zordu ama çekilmeyecek yapılmayacak bir şey değil

Evet canm inş bakalım zorluyorum Şuan ama kaç saatte bir uyandırıyorsun canm sen

Evet canm inş bakalım zorluyorum Şuan ama kaç saatte bir uyandırıyorsun canm sen
Ben iki saatte bir uyandiriyorum ama emzirmeye başladığım saatten değil bitirdiğim saatten mesela 12 de başladım emzirmeye 12.20 de bitti. Bir dahakine 14.20 de uyandırıp altını değiştiriyorum açıyor gözlerini sonra emziriyorum

Evet canm haklısın geceler çok zor oluyor gerçekten bende çok zorlanıyorum
Annelik kolay değil ama çok güzel bu zamanlar öyle hızlı geçicek ki o yüzden her anın tadını çıkarmak gerekli. Bizlerde bir zamanlar annelerimizin kucağında birer tosuncuktuk şimdi her birimiz anne olduk

Ay şaka gibi geliyor ya ben hala inanamıyorum giden bebesiyle dönüyor sanki hiç doğurmayacakmışız gibiydi oysa Rabbim kolaylık versin sağlıkla gelsin yavrun canım
Aynen ya kontrol diye gittim resmen yarın bebeğimi kucağıma alacağım dua edin bana olur mu ilk söyleiiynce panik oldum ama şimdi daha iyiyim

Bebiş çok seviniyor galiba geleceğim diye canım yerinde duramıyor nst de bugün durduramadık 36+6’da almış olacaklar canım

Of sorma yaa annem yanımda yardıma geldik Allah sağlık uzun ömürler versin annelik bambaşka bir şey gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…