İyi de ya gece kanaman olsa suyun gelse sen 10 haftalık değil 37 haftalık gebesin bencil insancıklar kendileri hiç doğurmamış mı eşin çok bile durmuş valla gruptan gördün çoğu kişi gününden önce doğurdu o görümcelerin çok biliyorsa onlar otur kardeşim biz getirelim senin karın 9 aylık hamile aman bişey olur bizden bilinir bu sorumluluğu üstümüze alamayız deyip eşini göndermemeleri bile gerekiyorduBende dün kv ve görümcelere ayar oldum. Yok arkadaş koca tarafının zerre umrunda değiliz.
Eşim ailesini getirmek için memlekete gitti. Anne baba yaşlı arabayla alıp gelecek. Hem köy de hem de İstanbul’da evleri var. Neyse. 6 gündür orada. Ben tekim burada. Geceler uykusuz biliyorsunuz son günlerimiz. Kasılma kramp uykusuzluk her şey var.
Eşim 6 gündür orada ki işleri halledip hemen dönme derdinde. Kp tutturdu ben gitmicem biraz daha kalıcam diye. Ne yaptılarsa ikna edemediler. Kv ile eşim dün akşam döndü.
Kv kapıdan girer girmez 3 gün duramadın oğlanı da durdurmadın. Telaş edip durdu gidelim diye dedi. Şok oldum.
Dedim ben 3 gündür uyumuyorum farkında mısın? Niye dedi. Karnımda ki doğunca sorarsın ananı neden uyutmadın diye dedim. Sonra büyük görümceler görüntülü aradı annesini.
Eşime laf sokuyorlar. Babamı neden bıraktın 3-4 gün daha kalsaydın hemen neden döndün vs. Eşimde dedi ki bu kız doğuracak yarın kontrolü var. Babama 6 gündür yalvarıyorum. İnat etti gelmedi. Daha 15 gün kalacakmış. Çok üzülen varsa gitsin kalsın babasının yanında dedi.
Kısaca hepsine ayar oldum ya. Bir tanesi de düşünmüyor ki bu kız tek son günleri gece gündüz sancısı olur. Market ihtiyacı olur nasıl yapacak demiyor.
Hepsine aşırı bilendim.
Ben bunları yüzlerine yeri geldiğinde vurmazsam rahat edemem öyle gıcık oldum.
Koca tarafının gözünde el kızısın geber umurlarında olmazsın. Hep kendi taleplerine göre eşime yönlendirmek istiyorlar. Bi kez daha görmüş oldum.
İyiyim canım teşekkür ederim her şey yolunda bakalım haftaya randevum var büyük ihtimal gün verecek benim minnak kasım ortası gelecek gibiAtlas_seli üçüz annesi nasılsın nasıl gidiyor minnaklarla M Merve Aycan seni de merak ettim sen nasılsın
Dikişm açıldı biraz ve sağ tarafta şişlik oldu. 3 yaşındaki oğlum sürekli kendini taşıttı ilk günden beri ayaktayım derken ufak sorunlar yaşıyorum anlayacağınSenin nasıl oldu cnm iyileşti mi daha iyi misin ? Oğlun nasıl ?
Diyorum ya umurlarında değilim ki doğurmuşum etmişim. Tek başımayım.İyi de ya gece kanaman olsa suyun gelse sen 10 haftalık değil 37 haftalık gebesin bencil insancıklar kendileri hiç doğurmamış mı eşin çok bile durmuş valla gruptan gördün çoğu kişi gününden önce doğurdu o görümcelerin çok biliyorsa onlar otur kardeşim biz getirelim senin karın 9 aylık hamile aman bişey olur bizden bilinir bu sorumluluğu üstümüze alamayız deyip eşini göndermemeleri bile gerekiyordu
Ben son hafta yıllık izin ve 29 Ekim tatiliyle birleştirdim 36 da ayrıldım ama beni de yordu.Kızlar 37 ye kadar çalışan var mı çok zor değil mi mahvoldum
BeeenKızlar 37 ye kadar çalışan var mı çok zor değil mi mahvoldum
Benimde bugün randevu. Bakalım ne dicek nolcak. Güzel dayandın sen çok badire atlattın sağlıkla gelsin artık minnakİyiyim canım teşekkür ederim her şey yolunda bakalım haftaya randevum var büyük ihtimal gün verecek benim minnak kasım ortası gelecek gibisende durumlar nasıl
Ve de hastanede çalışıyorum canım benim de pazartesi son inşallah gündüz neyse ama gece el ayak ağrısı yorgunluk mahvediyorBeeenbugün son günüm. İşim zor değil. Bi de zaten hastanede çalışıyorum. Bıraksalar son güne kadar çalışırım. Ev daha yorucu geliyo bana. Mutlaka bi iş çıkıyo
Yıllık izin kullanmaya gerek olmuyo diye biliyorum. Zaten 32den sonra istediğimiz zaman ayrilabiliyoruz. Çalışmadığımız zamanı da doğum sonrasına aktaramıyoruz. Ben yıllık izinlerimi 32den önce kullanıp bitirdimBen son hafta yıllık izin ve 29 Ekim tatiliyle birleştirdim 36 da ayrıldım ama beni de yordu.
Sırt ağrısı yürüme yolu vs yoruyor. Akşama kadar otur otur bacak kemiklerim ağlıyordu. Sürekli boş odaya gidip bacaklarımı uzatıyordum.
Gerçekten zor.
İlk ayların aksine son aylar güzel geçti 2 aydır çalışıyorum canım inşallah teşekkür ederim senin de inşallahBenimde bugün randevu. Bakalım ne dicek nolcak. Güzel dayandın sen çok badire atlattın sağlıkla gelsin artık minnak
Benim gebeliğin başlarında 10-6 falan çıkıyordu simdiyse zaman zaman 13-9 civarlarini buluyor, son zamanlarda böyle bi yükseliş normal mi acaba, sizin tansiyonunuz kaç çıkıyor?Kızlar yüksek tansiyon yaşayan varmı aranızda? Bundan dolayı yüksek riskli bölümde 4 gece hastanede yatışım oldu. Biraz iyiye dönünce eve geçtik. Dikkat etmeme rağmen her randevuya gittiğimde yüksek çıkıyor. Dün gittim yine yüksek çıktı. 24 saatlik idrar toplanıcak tekrardan. Bugün onu yapıyorum yarın sabah hastaneye götürücem. Tansiyonum yüksek çıktığında bişey hissetmiyorum normal zamanlarda nasılsam öyleyim gibi geliyor. Bazen akşamları yemekten sonra kötü oluyorum ama tansiyonu ölçtüğümde normal çıkıyor. Yarın tekrar kontrol edicekler yine yatış verirlerse diye bugün artık bavulu hazırlamaya başladım.
Benim ilk doğumumda da böyle erken doğumlar olmuştu. 37de ayrılınca ben de doğumu beklemeye başlamıştım. 40ta da hala bi şeyler olmayınca suni sancı vs uğraşıp getirtmiştik hanfendiyi. O 3 hafta bana 3 ay gibiydi o yüzden belki de çalışma isteğiVe de hastanede çalışıyorum canım benim de pazartesi son inşallah gündüz neyse ama gece el ayak ağrısı yorgunluk mahvediyor
Benim başından beri 12/8 gibi çıkıyordu o yüzden doktorum sürekli tansiyona dikkat et diyordu. 34 haftalıkken 14/7 13/8 gibi çıkmaya başladı. Hiç inmedi bu yüzden yüksek riskli bölümde 4 gece yatışım yapıldı. Protein kaçağımı var diye kontrol ettiler 24 saatlik idrar toplandı biraz yüksek çıktı. Biraz iyiye gidince taburcu oldum. Bugün 36+3 haftalık eğer yine yüksek çıkarsa 37de alalım dedi.Benim gebeliğin başlarında 10-6 falan çıkıyordu simdiyse zaman zaman 13-9 civarlarini buluyor, son zamanlarda böyle bi yükseliş normal mi acaba, sizin tansiyonunuz kaç çıkıyor?
Evet aktarılmz öyle olunca canımYıllık izin kullanmaya gerek olmuyo diye biliyorum. Zaten 32den sonra istediğimiz zaman ayrilabiliyoruz. Çalışmadığımız zamanı da doğum sonrasına aktaramıyoruz. Ben yıllık izinlerimi 32den önce kullanıp bitirdim
AA çok sevindim canım bende seni merak ediyordum ya senin 2 cm acilman vardi kaç gün sonra doğurdun sancıların ne sıklıkla geldi yazarsan çok sevinirim seninle konuşmuştuk bende de açılma var arada sancılar var ama sıklasan bı sancım yokSelam kızlar ben dün gece sancılarım sıklaşınca hastaneye geldim bu sabah doğurdum. Normal doğum oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakmaya doyamıyorum