2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Oyyy sağlıcakla gelsinde canım ben beklerim yavrumu. Bizde inşallah 1 haftaya kavuşuruz, çok özlüyorum.

Bence sen doğum yap bebekle odaya çık haber vereceksen öyle ver. Senin kaynana emzirme süt muhabbetini de laf eder. Gerçekten çekilecek dert değil. Sanırsın o doğum Yapıyor bir lohusa tacı al tak bari kaynana

Bence sen doğum yap bebekle odaya çık haber vereceksen öyle ver. Senin kaynana emzirme süt muhabbetini de laf eder. Gerçekten çekilecek dert değil. Sanırsın o doğum Yapıyor bir lohusa tacı al tak bari kaynana
Ahaha çok mantıklı balla kız gitmiş kaşıklı biberon almış siz almadınız ben aldım orda çocuğa mama vermek zorunda kalırlarsa bunu kullansınlar diye eşimde ebe istemedi öyle bir şey eğer vermek zorunda kalırsak biz şırınga ile yada kaşıkla kendimiz veririz dedi olsun ben aldım koyun çantanıza yoksa ben getiririm yanımda diyor getir dedim bende orda kullanırsın kendin dedim ama doğuma girerken oğlu haber versin ben görmek istemiyorum o ölüyor merakından gün aldınız mı falan diye sorup duruyor

Selam kızlar ben dün gece sancılarım sıklaşınca hastaneye geldim bu sabah doğurdum. Normal doğum oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakmaya doyamıyorum
Sınırdan ekim annesi olmuşsun şekerim ☺ Oy ne güzeldir o şimdi annesi gözünüz aydın

Selam kızlar ben dün gece sancılarım sıklaşınca hastaneye geldim bu sabah doğurdum. Normal doğum oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakmaya doyamıyorum
Anaaa 2 cm açılman vardı demi canım dün gece senin gelmiş geçmiş olsun bizim yerimize de kokla bol bol çok sevindim

Senin kaynana yüzünü görmediği adını bilmediği bir düşmana sahip öyle gıcık oluyorum ha

Günlerimiz aynıydı. Gözün aydın canım darısı biz kalanların başına ne diyeyim 39+3ten sancısız ağrısız beklemeye devam :) doktorum dedi suyun gelirse, sancın olursa, kanaman olursa gelirsin bunlar olmazsa 41de gel doğurtalım dedi Ben umudu kestim sancı falan gelmesinden, 40ı tamamlayınca hastanede doğurtturulcam galiba

Suni sancı mı alacaksın canım ne kadar kilosu falan şu saatten sonra bence de senin ve 39 40 ı gören diğer 2 arkadaş hastanede doğum başlatılır

Ay çok teşekkür ederim ben de dediğin gibi kabız olmamaya çok dikkat ediyorum. Ama son haftalardayım artık cidden çok korkuyorum inşallah kısa zamanda geçer seninki çok uzun sürmüş müydü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…