2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Benim su azlığım vardı biraz ya canım hemen 38+0 da aldı riske atmadı doktorum 😅
Olsun tam haftasında ya maşallah toparlar hemen allahın izniyle bende resmen hareketsiz duruyorum gelmesin diye yarından itibaren kafa rahat ne zaman isterse gelsin 🤣

Kızlar yarın sabah 9 da sezeryan doğumum olacak dua edin bana lütfen hamilelerin duası kabul oluyormuş inşallah sağlıcakla gelir yavrum ve hemen toparlanırım çok değişik duygularım şuan korkum hiç yok şükür yarın olur muhtemelen tek odaklandığım minik meleğime kavuşmak o ilk görüş ilk emzirme 🥰🤲🏻🥹

Sıra bana mı geldi noldu hastanedeyim hanımlar dualarınızı bekliyorum en azından bi hafta daha bekleseydi oğluşum keşke. Yüksek tansiyon ve taşikardiyle acile geldik kimseyi etkilememek için ayrıntı vermek istemiyorum en son nst çekiliyor şuan kan sonuçlarından sonra belli olacak her şey. Dua edin bana
Seninle aramızda 3 gün vardı canım tansiyonum arada yükseliyor demiştin, preklemsi falan değil dimi inşallah canım yaa aklım sende kaldı şimdi noldu

Gözünaydın canım doktorun daha iyi bilir ama 48 saat kalma şartı var diye biliyorum gaz çıkaramadı diye benim arkadaşım bir gün fazla kaldı
Ya bilmediğimden soruyorum, gelip gaz çıkardın mı diye soruyorlar? Ben çıkartmasam ama çıkardım desem mesela ne olur ki?

Korkma kuzum benim de oğlum 13 ünde 34 haftalık doğdu aynı sorunu yaşadı 2 günde makine çıktı 1 hafta küvezde kaldı sarılık geçirmişti ve erken doğdu antibiyotik tedavisi gördü. Şuan 3 kilonun üstünde çok sağlıklı br şekilde kollarımda hiç dert etme 2 günde hava makinesi çıktıysa çok çabuk toparlar önlem olsun diye tutuyorlar bazen sadece sıkma canını korkacak hiçbir şey yok🙏 daha yeni atlattım aynı durumu 2 haftadır kollarımda sayılır oğlum inan hemen geçip bitiyor
İnşallah canım ya. Bugün kucağıma verdiler bırakırken nasıl ağladı çırpındı. İçim parçalandı. Doktor iyiye gidiyor dedi ama işte anne yüreği. Senin bebiş kaç gün kalmıştı? 6 sene sonunda, 3 düşük bir negatif tüp Bebek sonrası sürpriz kendi gelmişti yavrum. Kucağıma alamadan kuvoze girdi.

Ya bilmediğimden soruyorum, gelip gaz çıkardın mı diye soruyorlar? Ben çıkartmasam ama çıkardım desem mesela ne olur ki?
Canım şişlik olur sancılanırsın o yüzden bağırsak floran bozulmasın diye bence göz çıkartmanı istiyorlar oda bol bol yürüyüş yap diyorlardı kuzenime

Yok Çarşamba günü tarih alıcaz inşallah 38+3den 1 gün önce almam dedi doktorum 🙄 ya bazıları tam uyuşmuyormuş hissediyormuş vs ondan korkuyorum yoksa bende epidural veya spinal istiyorum
Ben hiç öyle bir şey hissetmedim. Çok rahattı canım. Benim de doktorum 17-20 Kasım arası gün verecek bakalım 🥰

Seninle aramızda 3 gün vardı canım tansiyonum arada yükseliyor demiştin, preklemsi falan değil dimi inşallah canım yaa aklım sende kaldı şimdi noldu
Kan tahlillerinde nst de sorun çıkmadı ekg sıkıntılı eve geldik. yarın sabah doktorum muayeneye çağırdı. Acil doktoruyla doktorum görüştüler sürekli, bana her şey normal dediler ama tansiyonum ve nabzım inanılmaz yüksekti şimdi normale döndü çok şükür. Doktorum telefonda doğum olabilir yarın muayeneye hazırlıklı gel dedi bakalım yarın belli olacak

İnşallah canım ya. Bugün kucağıma verdiler bırakırken nasıl ağladı çırpındı. İçim parçalandı. Doktor iyiye gidiyor dedi ama işte anne yüreği. Senin bebiş kaç gün kalmıştı? 6 sene sonunda, 3 düşük bir negatif tüp Bebek sonrası sürpriz kendi gelmişti yavrum. Kucağıma alamadan kuvoze girdi.
Ayyy yorumunu okuyunca istemsiz gözlerim doldu ahh annelik 🥹🥹🥹🥹Allahım mucizeni gönderdi çoğu gitti azı bile kalmadı düşün üzme kendini o gelene kadar toparlamış olursun . Kendini sende inşallah hemen kavuşun

1 hafta kaldı küvezde. Şuanda çok iyi hatta utanmasa emekleyecek öyle güçlü doğdu oğlum 😅 çok zor bir süreç yaşamışsın allah çocuğunu tez zamanda kollarına versin inşallah. Sana annemin dediği bir lafı söylemek istiyorum; çok yorulacaksınız diye o biraz başka yerde dinleniyor sende evinde dinlen iyice güç topla kavuşunca çok yorucam seni anne diyor oğlun demişti🥺

X