Haha:))biz varya senle bekleyip duruyoruz kızzHahahahah valla ben yavaştan gideyim oralarabenim oğlan gelmiyor bacım
Oyy maşallahHaha:))biz varya senle bekleyip duruyoruz kızz
Ben yarn 39 olcam ama maşallah hiç doğuracak gibi halim yok
Hahahahah ay en iyisini yapmışsın en güzeli vallahiDedim doktoruma da ebeye de benim akrabam yok eşimin de yok bişey diyen olursa azarlayıp gönderebilirsiniz diye
Artk snaa kesin bişey der bebeğim bnceOyy maşallahYarın 40 oluyorum çiçeğim valla bende aynı yarın kontrol var beklemeye devam
Tuşlara basiyomusun canım hurma çömelerek yer silme squat beraberlik ananas :) aklıma daha gelmiyorArtk snaa kesin bişey der bebeğim bnce
Benim doktor 40 ta alırZ dedi cunkü
Ayy alsn da istiyorum artk
Olsun tam haftasında ya maşallah toparlar hemen allahın izniyle bende resmen hareketsiz duruyorum gelmesin diye yarından itibaren kafa rahat ne zaman isterse gelsinBenim su azlığım vardı biraz ya canım hemen 38+0 da aldı riske atmadı doktorum
Aaa Tmmdır inşallah en güzel yerde gerçekleşir Seninde doğumunYok canım ben değilim omili aklıma gelmedi ama o arkadaş daha doğum yapmadı benziyor kullanıcı adlarımız
Seninle aramızda 3 gün vardı canım tansiyonum arada yükseliyor demiştin, preklemsi falan değil dimi inşallah canım yaa aklım sende kaldı şimdi nolduSıra bana mı geldi noldu hastanedeyim hanımlar dualarınızı bekliyorum en azından bi hafta daha bekleseydi oğluşum keşke. Yüksek tansiyon ve taşikardiyle acile geldik kimseyi etkilememek için ayrıntı vermek istemiyorum en son nst çekiliyor şuan kan sonuçlarından sonra belli olacak her şey. Dua edin bana
Ya bilmediğimden soruyorum, gelip gaz çıkardın mı diye soruyorlar? Ben çıkartmasam ama çıkardım desem mesela ne olur ki?Gözünaydın canım doktorun daha iyi bilir ama 48 saat kalma şartı var diye biliyorum gaz çıkaramadı diye benim arkadaşım bir gün fazla kaldı
İnşallah canım ya. Bugün kucağıma verdiler bırakırken nasıl ağladı çırpındı. İçim parçalandı. Doktor iyiye gidiyor dedi ama işte anne yüreği. Senin bebiş kaç gün kalmıştı? 6 sene sonunda, 3 düşük bir negatif tüp Bebek sonrası sürpriz kendi gelmişti yavrum. Kucağıma alamadan kuvoze girdi.Korkma kuzum benim de oğlum 13 ünde 34 haftalık doğdu aynı sorunu yaşadı 2 günde makine çıktı 1 hafta küvezde kaldı sarılık geçirmişti ve erken doğdu antibiyotik tedavisi gördü. Şuan 3 kilonun üstünde çok sağlıklı br şekilde kollarımda hiç dert etme 2 günde hava makinesi çıktıysa çok çabuk toparlar önlem olsun diye tutuyorlar bazen sadece sıkma canını korkacak hiçbir şey yokdaha yeni atlattım aynı durumu 2 haftadır kollarımda sayılır oğlum inan hemen geçip bitiyor
Aminnn inşallah canım benimGözün aydın canm inşallah Rabbim şifa versin evladına damerak etme Allah'n izniyle iyi olacak
Canım şişlik olur sancılanırsın o yüzden bağırsak floran bozulmasın diye bence göz çıkartmanı istiyorlar oda bol bol yürüyüş yap diyorlardı kuzenimeYa bilmediğimden soruyorum, gelip gaz çıkardın mı diye soruyorlar? Ben çıkartmasam ama çıkardım desem mesela ne olur ki?
Ben hiç öyle bir şey hissetmedim. Çok rahattı canım. Benim de doktorum 17-20 Kasım arası gün verecek bakalımYok Çarşamba günü tarih alıcaz inşallah 38+3den 1 gün önce almam dedi doktorumya bazıları tam uyuşmuyormuş hissediyormuş vs ondan korkuyorum yoksa bende epidural veya spinal istiyorum
Kan tahlillerinde nst de sorun çıkmadı ekg sıkıntılı eve geldik. yarın sabah doktorum muayeneye çağırdı. Acil doktoruyla doktorum görüştüler sürekli, bana her şey normal dediler ama tansiyonum ve nabzım inanılmaz yüksekti şimdi normale döndü çok şükür. Doktorum telefonda doğum olabilir yarın muayeneye hazırlıklı gel dedi bakalım yarın belli olacakSeninle aramızda 3 gün vardı canım tansiyonum arada yükseliyor demiştin, preklemsi falan değil dimi inşallah canım yaa aklım sende kaldı şimdi noldu
Ayyy yorumunu okuyunca istemsiz gözlerim doldu ahh annelikİnşallah canım ya. Bugün kucağıma verdiler bırakırken nasıl ağladı çırpındı. İçim parçalandı. Doktor iyiye gidiyor dedi ama işte anne yüreği. Senin bebiş kaç gün kalmıştı? 6 sene sonunda, 3 düşük bir negatif tüp Bebek sonrası sürpriz kendi gelmişti yavrum. Kucağıma alamadan kuvoze girdi.
1 hafta kaldı küvezde. Şuanda çok iyi hatta utanmasa emekleyecek öyle güçlü doğdu oğlumİnşallah canım ya. Bugün kucağıma verdiler bırakırken nasıl ağladı çırpındı. İçim parçalandı. Doktor iyiye gidiyor dedi ama işte anne yüreği. Senin bebiş kaç gün kalmıştı? 6 sene sonunda, 3 düşük bir negatif tüp Bebek sonrası sürpriz kendi gelmişti yavrum. Kucağıma alamadan kuvoze girdi.
Bursa acıbademse o sorduğun ben olabilirim canımAaa Tmmdır inşallah en güzel yerde gerçekleşir Seninde doğumun
Ben de 32 den beri yatış verdi yatıyordum canımOlsun tam haftasında ya maşallah toparlar hemen allahın izniyle bende resmen hareketsiz duruyorum gelmesin diye yarından itibaren kafa rahat ne zaman isterse gelsin