- 15 Şubat 2024
- 1.795
- 2.139
- 33
Yok kız uyumuyorum ben işten çıktım ama benim evde sadece kışın yaptığım bi işim oluyor oda sürekli telefonla olan bişey uyumaya fırsat olmuyorGündüz uyuyor musun canım benim günlük uyuduğum 4 saat falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız uyumuyorum ben işten çıktım ama benim evde sadece kışın yaptığım bi işim oluyor oda sürekli telefonla olan bişey uyumaya fırsat olmuyorGündüz uyuyor musun canım benim günlük uyuduğum 4 saat falan
Hayırlı olsun cnm ağrın çok mu sezeryan nasıl geçti ?Selam kızlar, dün bu saatlerde odama yeni alınmıştım sezeryan işlemi tamam bebeğimle kavuştuk çok şükür.. iyiyiz. Meme uclarım yarıldı şimdiden umarım ilerlemez . Doğum güzel geçti sonrası biraz zor anlatılanlar gibi ilk yürüyüş baş donmesi.. gaz çıkaramadım hala ama bana sıvı şeylere izin verildi çorba su gibi.
Dün sabah 8:50 de doğdu bugün belki çıkabilirmişim sezeryands bir gün kalmak az değil mi ya?
Doğum yapanların gözü aydın olsun, bekleyenlere kolay doğumlar dilerim sağlıcakla kavuşsun herkes yavrusuna
Gözünaydın canım doktorun daha iyi bilir ama 48 saat kalma şartı var diye biliyorum gaz çıkaramadı diye benim arkadaşım bir gün fazla kaldıSelam kızlar, dün bu saatlerde odama yeni alınmıştım sezeryan işlemi tamam bebeğimle kavuştuk çok şükür.. iyiyiz. Meme uclarım yarıldı şimdiden umarım ilerlemez . Doğum güzel geçti sonrası biraz zor anlatılanlar gibi ilk yürüyüş baş donmesi.. gaz çıkaramadım hala ama bana sıvı şeylere izin verildi çorba su gibi.
Dün sabah 8:50 de doğdu bugün belki çıkabilirmişim sezeryands bir gün kalmak az değil mi ya?
Doğum yapanların gözü aydın olsun, bekleyenlere kolay doğumlar dilerim sağlıcakla kavuşsun herkes yavrusuna
Yahu ben hala çalışıyorum kuzu bitmedi Şafak 6 bitsin artık yıprandım ya sen doldurdun mu 37 yiYok kız uyumuyorum ben işten çıktım ama benim evde sadece kışın yaptığım bi işim oluyor oda sürekli telefonla olan bişey uyumaya fırsat olmuyor
Ben hep hazırım deseneAnneliğe hazırlık benim uykum olsada sabah 6da uyanan bir bebeğim olduğu için pek mümkün değil
MecburBen hep hazırım desene
Yok canım ama gidemiyorum işe patron da idare et artık dedi ama mümkün değil asansör bozuldu ben hergün 4 kat çıktım doktor da olmaz deyince eve geçtim evden yardım ediyorum işte benim de son haftaya cuma işte kuzum rapor otomatik devreye girer dediler ama ben nolur nolmaz çalışamaz raporunu alcam yine de ama işle herşey çok zor yaa hele de iyice ağırlaştık bırak sende artıkYahu ben hala çalışıyorum kuzu bitmedi Şafak 6 bitsin artık yıprandım ya sen doldurdun mu 37 yi
Canım bebek emdikçe kendi sütünle yıka uçlarını nemli kalsın emmeden önce de suyla yıka öyle deneSelam kızlar, dün bu saatlerde odama yeni alınmıştım sezeryan işlemi tamam bebeğimle kavuştuk çok şükür.. iyiyiz. Meme uclarım yarıldı şimdiden umarım ilerlemez . Doğum güzel geçti sonrası biraz zor anlatılanlar gibi ilk yürüyüş baş donmesi.. gaz çıkaramadım hala ama bana sıvı şeylere izin verildi çorba su gibi.
Maşallah gözünaydın canım ikinizde iyi misiniz şimdiKızlar ben de epidural sezeryan ile doğum yaptım 38+0 da ben genel anesteziyle istiyordum ama epidural olmuşum iyiki diyorum beklediğim kadar zor geçmedi ama tabi hala uyuşukluk geçmedi o devam ediyor inşallah ilk yürümeyi sıkıntısız atlatırızdarısı gruptaki diğer bekleyenlerin başına inşallah
İyiyiz çok şükür benim epidural olduğu için uyuşukluk hemen geçmicek galiba o yüzden hala ağrı vs yok bebişte çok açtı bebe ucum yoktu pek o yüzden zorlandık mecbur mama verdik hazırlıklı gelmiştik sarılık olmasın diye mama verdik şimdi mışıl mışıl uyuyor gelişim geriliği vardı bizim bebişte 38+0 da 2680 doğdu boyu 49 cm çok şükür küveze vs girmedikMaşallah gözünaydın canım ikinizde iyi misiniz şimdi
Vallahi ben ameliyat sırasında beklemek zorunda kaldim başka bir kadının durumu acil olunca ben ameliyat masasindan kaldirildim ve ameliyathanede kadının doğumunun bitmesini bekledim devlet hastanesi olunca bir tuhaf şeyler yaşadım ama bol bol dua ettim hatta herkes şaşırdı nasıl bu kadar sakinsin diye hayır ne edeyim ameliyathaneden sondamla kaçsamiydim yattim uslu uslu bebeğimin geliceği ani bekledim sizde o anı düşünün ve kendinizi rahatlatınAslında korkmuyordum ama sonradan korku yüklendi sonlara doğru sanırım, amin inş teşekkür ederim
Gelişim geriliği var diyordun ya o yüzden merak ettim bak demek ki hiç bir şeyi yokmuş boyu da gayet uzun bence çok sevindim canım çok şükür elhamdülillah Allahım uzun ömürler versin inşallah bize de dua edinİyiyiz çok şükür benim epidural olduğu için uyuşukluk hemen geçmicek galiba o yüzden hala ağrı vs yok bebişte çok açtı bebe ucum yoktu pek o yüzden zorlandık mecbur mama verdik hazırlıklı gelmiştik sarılık olmasın diye mama verdik şimdi mışıl mışıl uyuyor gelişim geriliği vardı bizim bebişte 38+0 da 2680 doğdu boyu 49 cm çok şükür küveze vs girmedik
Evet çok şükür 2 buçuk kiloyu geçti ya ben zaten doğar doğmaz onu sordum Amin inşallah canım darısı sizlerin başına inşallah Bi çırpıda bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin RabbimGelişim geriliği var diyordun ya o yüzden merak ettim bak demek ki hiç bir şeyi yokmuş boyu da gayet uzun bence çok sevindim canım çok şükür elhamdülillah Allahım uzun ömürler versin inşallah bize de dua edin
Gözün aydın canım evladına kavuştun Güle güle büyüt. Kolayca toparlanırsın inşallahKızlar ben de epidural sezeryan ile doğum yaptım 38+0 da ben genel anesteziyle istiyordum ama epidural olmuşum iyiki diyorum beklediğim kadar zor geçmedi ama tabi hala uyuşukluk geçmedi o devam ediyor inşallah ilk yürümeyi sıkıntısız atlatırızdarısı gruptaki diğer bekleyenlerin başına inşallah