2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Selam kızlar, dün bu saatlerde odama yeni alınmıştım ☺️ sezeryan işlemi tamam bebeğimle kavuştuk çok şükür.. iyiyiz. Meme uclarım yarıldı şimdiden umarım ilerlemez . Doğum güzel geçti sonrası biraz zor anlatılanlar gibi ilk yürüyüş baş donmesi.. gaz çıkaramadım hala ama bana sıvı şeylere izin verildi çorba su gibi.
Dün sabah 8:50 de doğdu bugün belki çıkabilirmişim sezeryands bir gün kalmak az değil mi ya?
Doğum yapanların gözü aydın olsun, bekleyenlere kolay doğumlar dilerim sağlıcakla kavuşsun herkes yavrusuna ❤️
Hayırlı olsun cnm ağrın çok mu sezeryan nasıl geçti ?

Selam kızlar, dün bu saatlerde odama yeni alınmıştım ☺️ sezeryan işlemi tamam bebeğimle kavuştuk çok şükür.. iyiyiz. Meme uclarım yarıldı şimdiden umarım ilerlemez . Doğum güzel geçti sonrası biraz zor anlatılanlar gibi ilk yürüyüş baş donmesi.. gaz çıkaramadım hala ama bana sıvı şeylere izin verildi çorba su gibi.
Dün sabah 8:50 de doğdu bugün belki çıkabilirmişim sezeryands bir gün kalmak az değil mi ya?
Doğum yapanların gözü aydın olsun, bekleyenlere kolay doğumlar dilerim sağlıcakla kavuşsun herkes yavrusuna ❤️
Gözünaydın canım doktorun daha iyi bilir ama 48 saat kalma şartı var diye biliyorum gaz çıkaramadı diye benim arkadaşım bir gün fazla kaldı

Yahu ben hala çalışıyorum kuzu bitmedi Şafak 6 bitsin artık yıprandım ya :KK43: sen doldurdun mu 37 yi
Yok canım ama gidemiyorum işe patron da idare et artık dedi ama mümkün değil asansör bozuldu ben hergün 4 kat çıktım doktor da olmaz deyince eve geçtim evden yardım ediyorum işte benim de son haftaya cuma işte kuzum rapor otomatik devreye girer dediler ama ben nolur nolmaz çalışamaz raporunu alcam yine de ama işle herşey çok zor yaa hele de iyice ağırlaştık bırak sende artık

Canım bebek emdikçe kendi sütünle yıka uçlarını nemli kalsın emmeden önce de suyla yıka öyle dene

Kizlar 11 kaşıma sezeryan tarihimi aldım Allah'ın izni ile 38+4 olucam tam o tarihte kasılmalarım çok fazla ama bir dizeni yok basen saat 5-6 ,bazen 6 saat hiç olmuyor son 10 günüm kaldı cok heyecanliyim . Bide soğuk algınlığı yakaliandim burnum ve boğazım biraz fena oldu

Kızlar ben de epidural sezeryan ile doğum yaptım 38+0 da ben genel anesteziyle istiyordum ama epidural olmuşum iyiki diyorum beklediğim kadar zor geçmedi ama tabi hala uyuşukluk geçmedi o devam ediyor inşallah ilk yürümeyi sıkıntısız atlatırız😅🤲🙏darısı gruptaki diğer bekleyenlerin başına inşallah 🤲🙏

Kızlar ben de epidural sezeryan ile doğum yaptım 38+0 da ben genel anesteziyle istiyordum ama epidural olmuşum iyiki diyorum beklediğim kadar zor geçmedi ama tabi hala uyuşukluk geçmedi o devam ediyor inşallah ilk yürümeyi sıkıntısız atlatırız😅🤲🙏darısı gruptaki diğer bekleyenlerin başına inşallah 🤲🙏
Maşallah gözünaydın canım 🥹ikinizde iyi misiniz şimdi

kızlar sezeryab oldugum gün akşamı bol kimyonlu yogurt yedim diger gün sabaha kadar tuvalete de cıktım gaz da cıktı cok şükür dün taburcu oldum eve geldigimden beri de düzenli olarak tuvalete cıkıp gaz çıkarabiliyorum. yanınızda götürün mutlaka inşallah kolay gecer🙏🏻

Maşallah gözünaydın canım 🥹ikinizde iyi misiniz şimdi
İyiyiz çok şükür benim epidural olduğu için uyuşukluk hemen geçmicek galiba o yüzden hala ağrı vs yok bebişte çok açtı bebe ucum yoktu pek o yüzden zorlandık mecbur mama verdik hazırlıklı gelmiştik sarılık olmasın diye mama verdik şimdi mışıl mışıl uyuyor gelişim geriliği vardı bizim bebişte 38+0 da 2680 doğdu boyu 49 cm çok şükür küveze vs girmedik

Aslında korkmuyordum ama sonradan korku yüklendi sonlara doğru sanırım, amin inş teşekkür ederim
Vallahi ben ameliyat sırasında beklemek zorunda kaldim başka bir kadının durumu acil olunca ben ameliyat masasindan kaldirildim ve ameliyathanede kadının doğumunun bitmesini bekledim😅 devlet hastanesi olunca bir tuhaf şeyler yaşadım ama bol bol dua ettim hatta herkes şaşırdı nasıl bu kadar sakinsin diye hayır ne edeyim ameliyathaneden sondamla kaçsamiydim yattim uslu uslu bebeğimin geliceği ani bekledim☺️ sizde o anı düşünün ve kendinizi rahatlatın

İyiyiz çok şükür benim epidural olduğu için uyuşukluk hemen geçmicek galiba o yüzden hala ağrı vs yok bebişte çok açtı bebe ucum yoktu pek o yüzden zorlandık mecbur mama verdik hazırlıklı gelmiştik sarılık olmasın diye mama verdik şimdi mışıl mışıl uyuyor gelişim geriliği vardı bizim bebişte 38+0 da 2680 doğdu boyu 49 cm çok şükür küveze vs girmedik
Gelişim geriliği var diyordun ya o yüzden merak ettim bak demek ki hiç bir şeyi yokmuş boyu da gayet uzun bence çok sevindim canım çok şükür elhamdülillah Allahım uzun ömürler versin inşallah 🥹🥰🥰🥰bize de dua edin

Kizlar benm bebeğin sol böbreğinde genişleme varmiş 6-7 cm olduğunu söyledi doktor böyle bi duruml karşilaşan var mi

Gelişim geriliği var diyordun ya o yüzden merak ettim bak demek ki hiç bir şeyi yokmuş boyu da gayet uzun bence çok sevindim canım çok şükür elhamdülillah Allahım uzun ömürler versin inşallah 🥹🥰🥰🥰bize de dua edin
Evet çok şükür 2 buçuk kiloyu geçti ya ben zaten doğar doğmaz onu sordum 😅 Amin inşallah canım darısı sizlerin başına inşallah Bi çırpıda bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin Rabbim🙏🤲🙂

Gözün aydın canım evladına kavuştun 🌸 Güle güle büyüt. Kolayca toparlanırsın inşallah

X