2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Benim bebeğim 34 den beri baş aşağı duruyor anne beni normal doğur der gibi kaburgalarımda hissediyorum poposunu göbeğimin hemen üstünde topluyor bazen poposunu seviyorum

Ya birde öyle bir durum var bende fayda etmemesinden korkuyorum bende Akdeniz anemisi taşıyıcılığı da var normaldede zaten düşük hep demirim kanım bilmiyorum napacagim gerçekten dünya varmış dedim ilacı içmeyince birde daha iki gün oldu içmeyeli bende gebelikten sanıyorum meğer mahvetmis bu ilaç beni

Teşekkür ederim önce biraz uyumayı deneyim o zaman

Bazen 5 6 dkda bir geliyor bazen 9 10u buluyor ama sabahtan beri daha sık olmaya başladı

Bazen 5 6 dkda bir geliyor bazen 9 10u buluyor ama sabahtan beri daha sık olmaya başladı
Evde pilates topun var mı yoksa ağrılar böyle 5 dakikaya düşünce eşinin elinden tut otur kalk ağır aksak yürüyüşü yap hastaneye gitsen bile açıklık ile gitmiş olursun canım lekelenme seni korkutmasın ılık duş al saçlarını ıslatmadan kendini üşütmeden inşallah kolaylıkla kucağına alıver canım

Kızlar bugün biraz temizlik yaptım ondannmidir bilmiyorum ama belim inanılmaz ağrımaya basladi adet ağrısı gibi bebeğimde asla yerindebdurmuyor coştu nolüyor dogurcammo
Tolga çeviğin taktiğini denesene sırtını duvara yaslayıp bi ayağını diğerinin üstüne atabilecek misin bak bakalım hurafemi yoksa doğrulukk payı varmı bilmiyorum ama

Tolga çeviğin taktiğini denesene sırtını duvara yaslayıp bi ayağını diğerinin üstüne atabilecek misin bak bakalım hurafemi yoksa doğrulukk payı varmı bilmiyorum ama
Ay yemin ederim benimde aklımdan o geçiyordu dedim atabilirsemde ilerleyen dönemlerde bak atmıştım İrem şimdi atamiyorsun derim dedim deneyim bakalım daha baya var benim doğuma ama 36+1 iz daha

Ay yemin ederim benimde aklımdan o geçiyordu dedim atabilirsemde ilerleyen dönemlerde bak atmıştım İrem şimdi atamiyorsun derim dedim deneyim bakalım daha baya var benim doğuma ama 36+1 iz daha
Atıyorum daha ya rahatlıkla

Sancı anında beline sıcak su torbası epey rahatlatıyor. Sancı aralarında merdiven in çık yürü aktif kal. Ben uyuyamamıştım heyecandan
Kıız ben uyuyamam aşırı şiddetli bu ağrılar. Yani nst:dde 100'ün üstüydü hep. Sancı anında mı aktif olmam gerekiyor aralarında mı?

Ben yaptım 2 hafta önce çat çat atıyordum. 2 gün önce zorlanıyordum. Bugün mümkünatı yok atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…