- 28 Ekim 2022
- 5.720
- 13.869
- 28
Günaydın
HAHAHAHAH Allah' ım koca tarafı kapatılsın mümkünse :)Ayyyy benim de kv aşırı meraklı herşeye müdahale etme derdin de biz ev değiştirdik sırf çocuk için ev sahibi de etken tabi ona rağmen bizim evimiz şu an sıcak ama yok o illa ki bizde mi kalsan 40 gün diyor bir de kırk gün orta yerimden çatlarım ben dedim aramızda bir kaç km var ordan bile herşeye karışıyor ama karışmıyor gibi görünüyor
Bana sormadan kaşıklı biberon almış dezenfekte ettim diyor ne alırsa alsın bu arada benden önce yıkıyor ben yıkıyorum. Sen elleme diyor bana herşeyi çok iyi biliyor ben karışmıyorum diyor ama yine de söyleyeceğini söylüyor sen ister uygula ister uygulama ama ben söylerim diyor kaşıklı biberonu da sütün gelmeyecekmiş nasıl olsa orda mama vermek isterlerse bununla verecekmiş memeyi unutmayacakmış bebek bende sen ve senin 7 sülalen gelmezse gelir sütüm dedim döndüm eşime de mümkünse ben doğum yapıp çıkayım annenlere öyle haber ver dedim ama biz heyecanla bekliyoruz teyzelerin bekliyor ziyarete gelirler hastaneye diyor hayır dedim 7 kız kardeşler hepsi herşeyi çok biliyorlar herşeye yorum yaparlar hastane. De ne işler var benle akşam eşime de dedim ben konuşurum annemle bize sormadan kimseyi çağırmaz diyor ama kadın asla kendi bildiğinden şaşmaz eşimi zaten dinlemiyor kimseyi dinlemiyor bu arada beni doğum falan değil de bu kadın strese sokuyor
Ben çok uyumluyumdur. Ses etmem hoşuma gitmeyen konularda da. Dahil olmam muhabbette. hee sen konuş kafasındayımdır dinlemem :) ama mesele böyle dikte etmeye gelince direk terslerim. hopp haddini bileceksin kafasında olurum. kalp kırmam ama ben böyle istiyorum der sert sert bakarım. Aşırı müdahale ve boş muhabbet beni yoruyor ya.En dayanamadığımız yerde bebeği alıp odaya geçicez emzirmekti dinlenmekti bu şekil atlatıcaz. Ben normalde de ters cümle kuran bi insanım kendimden korkuyorum
40 gün gidip kalmak da neymiş ya hayret bir sey uzak olsa neyse hadi de zaten cok yakınmış. Bir de sütün nasolsa gelmicek ne demek nerden bu kadar emin oluyormuş hiç söylencek sey miAyyyy benim de kv aşırı meraklı herşeye müdahale etme derdin de biz ev değiştirdik sırf çocuk için ev sahibi de etken tabi ona rağmen bizim evimiz şu an sıcak ama yok o illa ki bizde mi kalsan 40 gün diyor bir de kırk gün orta yerimden çatlarım ben dedim aramızda bir kaç km var ordan bile herşeye karışıyor ama karışmıyor gibi görünüyor
Bana sormadan kaşıklı biberon almış dezenfekte ettim diyor ne alırsa alsın bu arada benden önce yıkıyor ben yıkıyorum. Sen elleme diyor bana herşeyi çok iyi biliyor ben karışmıyorum diyor ama yine de söyleyeceğini söylüyor sen ister uygula ister uygulama ama ben söylerim diyor kaşıklı biberonu da sütün gelmeyecekmiş nasıl olsa orda mama vermek isterlerse bununla verecekmiş memeyi unutmayacakmış bebek bende sen ve senin 7 sülalen gelmezse gelir sütüm dedim döndüm eşime de mümkünse ben doğum yapıp çıkayım annenlere öyle haber ver dedim ama biz heyecanla bekliyoruz teyzelerin bekliyor ziyarete gelirler hastaneye diyor hayır dedim 7 kız kardeşler hepsi herşeyi çok biliyorlar herşeye yorum yaparlar hastane. De ne işler var benle akşam eşime de dedim ben konuşurum annemle bize sormadan kimseyi çağırmaz diyor ama kadın asla kendi bildiğinden şaşmaz eşimi zaten dinlemiyor kimseyi dinlemiyor bu arada beni doğum falan değil de bu kadın strese sokuyor
Valla sustukca tepene cıkıyorlar seviyeyi bozmadan tatlı sert cıkışmak had bildirmek lazım arada. Cok iyi yapmışsınBen çok uyumluyumdur. Ses etmem hoşuma gitmeyen konularda da. Dahil olmam muhabbette. hee sen konuş kafasındayımdır dinlemem :) ama mesele böyle dikte etmeye gelince direk terslerim. hopp haddini bileceksin kafasında olurum. kalp kırmam ama ben böyle istiyorum der sert sert bakarım. Aşırı müdahale ve boş muhabbet beni yoruyor ya.
35+2 oldum şükür hiç çatlağım olmadı. bu arada oladabilirdi yani sorun etmedim hiç.
sürekli bana son hafta göreceksin sen nasıl yırtılacaksın nasıl çatlayacaksın. daha günün bitmedi madundalar.
dün dayanamadım artık. Ne kadar heveslisiniz ya maşallah dedim. Belki yırtılmıcam belki çatlamıcam neden sürekli ağzınız da olumsuzluk anlamıyorum. (başlarda da düşebilir bu çocuk , kilo almaz az yiyorsun vs demişlikleri vardı)
Sizin oldu diye bana da mı olacak.
Ayrıca olursa da olur ben dert etmiyorum çocuğumdan hatıra derim.
hepsi sustu.
yani zorla kaşınıyorlar lafa.
Sen diyorsun ya ben uyumluyum onlar konuşur dahil olmam diyorsun ya, o yüzden illa bi tepki ver diye aynı şeyi iki kere üç kere söylemişler resmenBen çok uyumluyumdur. Ses etmem hoşuma gitmeyen konularda da. Dahil olmam muhabbette. hee sen konuş kafasındayımdır dinlemem :) ama mesele böyle dikte etmeye gelince direk terslerim. hopp haddini bileceksin kafasında olurum. kalp kırmam ama ben böyle istiyorum der sert sert bakarım. Aşırı müdahale ve boş muhabbet beni yoruyor ya.
35+2 oldum şükür hiç çatlağım olmadı. bu arada oladabilirdi yani sorun etmedim hiç.
sürekli bana son hafta göreceksin sen nasıl yırtılacaksın nasıl çatlayacaksın. daha günün bitmedi madundalar.
dün dayanamadım artık. Ne kadar heveslisiniz ya maşallah dedim. Belki yırtılmıcam belki çatlamıcam neden sürekli ağzınız da olumsuzluk anlamıyorum. (başlarda da düşebilir bu çocuk , kilo almaz az yiyorsun vs demişlikleri vardı)
Sizin oldu diye bana da mı olacak.
Ayrıca olursa da olur ben dert etmiyorum çocuğumdan hatıra derim.
hepsi sustu.
yani zorla kaşınıyorlar lafa.
Canım korkma sakın inan korkulacak bişey değil öyle olsa ben oğluma kardeş düşünmezdimBende uyuyamayanlardanım uyudum 4 de uyandım üstelik sabah iş varKızlar ben galiba doğum depresyonuna şimdiden girdim 4 5 haftam var bir tane sezeryan videosu izledim gözümün önünden gitmiyor nasıl olur çok zor görünüyor gerçekten diyorum herkes bunu bilip nasıl hamile kalıyor üstelik çok istedim bu bebeği ama şuan duygularım çok karışık hamilelik doğum gerçekten zorlu bir süreç özellikle psikolojik olarak beni iyice sardı bu ruh hali benim gibi olan var mı ne tavsiye edersiniz
Ahh bende 2 gündür aynı duygular içerisindeyim yanlız değiksin canım öncelikle bunu bil evet zorlu bir süreç bizi bekliyor ama geçicek iyisi kötüsü ile zamanla geçip gidicek başka telaşlat gelicek yerine benim 2.tecrübem olucak ama ağlamaklıyım endişeliyim yaşamış olmama rağmen böyleyim düşün ilk kez olunca senin duyguların çok normal sadece üzükme gelip geçicek sağlıklı hüzel doğumlar diliyorumBende uyuyamayanlardanım uyudum 4 de uyandım üstelik sabah iş varKızlar ben galiba doğum depresyonuna şimdiden girdim 4 5 haftam var bir tane sezeryan videosu izledim gözümün önünden gitmiyor nasıl olur çok zor görünüyor gerçekten diyorum herkes bunu bilip nasıl hamile kalıyor üstelik çok istedim bu bebeği ama şuan duygularım çok karışık hamilelik doğum gerçekten zorlu bir süreç özellikle psikolojik olarak beni iyice sardı bu ruh hali benim gibi olan var mı ne tavsiye edersiniz
Asla kalmam Allah da muhtaç etmesin inşallah saçmalıyor yaa süt konusunda aşırı derecede sinirimi bozuyor ebelere gebe okulunda sordum ağrı oluyor diye süt kanalların doluyor diye benim hamile kalmadan önce problemim yine prolaktin fazlalığıydı40 gün gidip kalmak da neymiş ya hayret bir sey uzak olsa neyse hadi de zaten cok yakınmış. Bir de sütün nasolsa gelmicek ne demek nerden bu kadar emin oluyormuş hiç söylencek sey mi
Abowww 40 gün kayınpedermi ben ilk gün gelince stres olmuştum adamı gönderdim kayınvalidemide 2-3 gün sonra gönderdim .şimdi tekrar kv gelir kalır diye ödüm kopuyor hastaneye gelirde eve gelip kalmasına gerek yok gece kimse benle bir emzirmiyor sonuçta evde kalabalık ben darlanıyorum .allah sana kolaylık versin iyileşince durma evde çık çık gez bence yürüyül yapmam lazım de kaç evden onlarda giderYaa bende böyleyim gece uykum kaçıyor dalamıyorum bunlar dışında sevmediğim insanlar hadi böyle derse hadi karışırlarsa bende onlara böyle derim diye kuruyorum kafamda ahahaha delirdim sanırım inşallah lohusalığı kolay atlatırım evde kayınbabam olacak başından beri lohusa kadının yanına gelme fikri beni çıldırtıyor hemde 40 gün pek sevmiyorum karakterini lohusalık depresyonu bana vurursa benden korkmalı
Ben de de ilk çocuğuma çok vakit ayıramadım diye vicdan azabı başladı. Birinci sınıfa başladı bu yıl ve geçen hafta dikkat eksikliği hiperaktivite tanısı kondu ders çalışamıyor çok zorlanıyordu biz de çok baskı kurduk öğretmen bize şikayet ettikçe. Bir yandan ona üzülüyorum. Bir yandan kv bana ya da anneme akıl vermeye kalkarsa (aşırı derecede akıl veren birisidir) katlanmak istemiyorum annem de çok sessizdir bu konularda. Yani çok sürekli olarak takmıyorum eskisi gibi ama aklıma gelince de gerilmiyor degilim. Örneğin Elimden mama tabağını alıp ellerini tutarak ağzına bastırarak çocuğa yedirip nasıl bitiriliuormus gördün mü diyen biri. Ben çocuklarımı söyle büyüttüm böyle büyüttüm… bircogujuz bunları duyuyorsunuz belki ama hoş mu ya. (O zamanlar üç beş gün baktı, mecbur kalmıştık, işten geldiğimde manzaram sütün içine doğranmış pötiborlu mama, onu da yarım yamalak. ) neden akıl verdiğine anlam verebilen var mı ? Amaaannn öyleBende de duygusallık tavan yapmış durumda çok ağlıyorum alınıyorum her şeye. Ve kafamda sürekli bebeğime düzgün bakamadığımla ilgili senaryolar kurup ne yapardım kendi kendimi sınıyorum gece uykusunda kusarsa vs… ne yapılmalı bilmiyorum düşünmemek ve akışına bırakmak lazım belki de
İnşallah, inşallah sağlıkla güzellikle mutlu huzurlu olalım olumsuzlukları bertaraf edecek ruhsal bedensel gücümüz yerinde olsunYaa bende böyleyim gece uykum kaçıyor dalamıyorum bunlar dışında sevmediğim insanlar hadi böyle derse hadi karışırlarsa bende onlara böyle derim diye kuruyorum kafamda ahahaha delirdim sanırım inşallah lohusalığı kolay atlatırım evde kayınbabam olacak başından beri lohusa kadının yanına gelme fikri beni çıldırtıyor hemde 40 gün pek sevmiyorum karakterini lohusalık depresyonu bana vurursa benden korkmalı
Amin canım sağlıkla al kucağına Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar.
Sürekli yazmasamda burda iyi kötü 9 ay sizinle beraber geçirdik,
Birbirimize destek olduk,
Yarın dogum için hastaneye yatış yapıyorum,
Benim için dua edermisiniz herşey yolunda gitsin
Rabbim hepimize evlatlarımızı saglıkla hayırla kucagımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşAllah
Canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, en güzel şekilde geçirirsiniz bu süreciMerhaba kızlar.
Rabbim hepimize evlatlarımızı saglıkla hayırla kucagımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşAllah
Hayırlısı olsun inşallah .Merhaba kızlar.
Bizde gelelim derler artık kaynanam ve kayınbabamla huzurlu bir yürüyüş yaparımAbowww 40 gün kayınpedermi ben ilk gün gelince stres olmuştum adamı gönderdim kayınvalidemide 2-3 gün sonra gönderdim .şimdi tekrar kv gelir kalır diye ödüm kopuyor hastaneye gelirde eve gelip kalmasına gerek yok gece kimse benle bir emzirmiyor sonuçta evde kalabalık ben darlanıyorum .allah sana kolaylık versin iyileşince durma evde çık çık gez bence yürüyül yapmam lazım de kaç evden onlarda gider