- 31 Aralık 2023
- 598
- 606
- 28
Canımmm Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahKızlarrrrrr dualarınızı bekliyorım . Kontrolüm vardı bebişin suyu azdı baya azalmış acil sezeryana gireceğimbol bol dua bekliyorum
Rabbim sağlıklı bı şekilde kucagina almayı nasip etsin canım benimKızlarrrrrr dualarınızı bekliyorım . Kontrolüm vardı bebişin suyu azdı baya azalmış acil sezeryana gireceğimbol bol dua bekliyorum
41 e kadar beklemek istemediğimi söyledim bide çatı muayenesi çok iç açıcı değil bebiş kilo almaya devam ederse çok zorlanırız dediCanım neden suniyle başlatıyor 40 41 beklemiyor acaba? Bizim de bugün 38+6 kontrolümüz var
Canım dualarımız seninleKızlarrrrrr dualarınızı bekliyorım . Kontrolüm vardı bebişin suyu azdı baya azalmış acil sezeryana gireceğimbol bol dua bekliyorum
Anladım canım bakalım bizimki ne diyecek bugün41 e kadar beklemek istemediğimi söyledim bide çatı muayenesi çok iç açıcı değil bebiş kilo almaya devam ederse çok zorlanırız dedi
Hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıklı bı şekilde kucağına al inşallahKızlar yazamadım suni sancı verdiler çok ağrım var. Açılma yok. Bekleyip bir iki saate Sezeryana gireceğim
Hayırlı haberler inşallah canımAnladım canım bakalım bizimki ne diyecek bugün
Allah yardımcın olsun canım yaKızlar yazamadım suni sancı verdiler çok ağrım var. Açılma yok. Bekleyip bir iki saate Sezeryana gireceğim
42ye kadar bekletmiyor mu ? Ben yarın gideceğim doktora son kontrol olarak sanırım. Gelmezse banada mi sezeryan diyecek acaba suni sancı deneyelim filan mı diyecek. Ay ilk bebek ya hicbisey bilmiyorum ne deseler tamam diyip yaptırıyoruzAynı bnde öyle canm cumaya kadar gelmezse sezeryan dedi doktor
40 bitecek benim de cuma
Ne nazlı bebeler☺☺
Benim anladığım kadarıyla bu doğum süreci hiç kontrol edebilceğimiz bişey değil hatta sporla alakalı dahi değil doktorum diyoki ne pilates hocaları geldi vajinal olmadı ama vajinalden korkup sez. Diyen hastam sezeryan masasında istemeden vajinal doğurduAcaba 2.bebek olduğu için hızlı gelmiş olabilir mi, işe yaramıyor diyen arkadaşlar da varananas aldım bugün başladım, ilişki çok zor ya
Yer silebiliyor musun ya ben pertim çıkarVallahi bende 38 e grdim gireli banyo tuvalet ovala yer siliyorum bol bol bugün ümidimi kaybettim Bnde istediği zaman gelecek ne yaparsan yap zamanında olacak hayırlısı ile kabullendim
Ayy buna o kadar katılıyorum ki. Benim de bir arkadaşım 36. haftaya kadar pilates yaptı, her türlü sporu yaptı ama saatlerce uğraştıkları halde normal doğum bir türlü olmadı. 8 cm açıklıkla acil sezaryene aldılar. Cidden kısmet işi.Benim anladığım kadarıyla bu doğum süreci hiç kontrol edebilceğimiz bişey değil hatta sporla alakalı dahi değil doktorum diyoki ne pilates hocaları geldi vajinal olmadı ama vajinalden korkup sez. Diyen hastam sezeryan masasında istemeden vajinal doğurduarkadaşım yeni doğum yaptı çok düz evde yatmalı geçen bir hayatı vardı nst te hiç sancısı çıkmadı 38haftada çok kısa sürede doğurdu.. bence nasip işii aynı hamile kalmak gibi
Canm sancı olayını anlıyorum Allah yardımcın olsun sezeryan dr kararı mı senin mi bazen açılma çok yavaş oluyor sağlıkla kucağına al inşKızlar yazamadım suni sancı verdiler çok ağrım var. Açılma yok. Bekleyip bir iki saate Sezeryana gireceğim