Doktor haric mi bu fiyat? temmuz ortalarında güncellenmiş fiyatlar arkadasım 20 temmuzda sisli memorialda dogum yaptı zamlı fiyattanBen memorialdan normal için 50-60 bandında bir fiyat almıştım ama uzun zaman oldu güncellenmiştir fiyatları, merak ettim şimdi ne durumda
Pess bu kafa bu devirde gerçekten pes köreltmek istiyor o kdr çaba emek bu kdr boş onlar için işte cahile laf anlatılmıyor işte40 yıl önceki gelin kayınvalide ilişkisini sürdürmeye çalışıyo ona ölümüne hizmet etmemi bekliyo ne derse tamam diyip yapmamı istiyo emir komuta etmek istiyo ve çok inatçı bi kadın neyi kafaya koyarsa onu yaptırana kadar çirkinleşiyor iyice. Ben o kadar üniversite okumuşum 4 sene mis gibi mesleğim var asla boşta kalmam işi bıraktım diye bana şey dedi köye gel birlikte yaşayalım tarlada çalışır pazarda satarsın akşama kadar evimi temizler yemeğimi yaparsın dediölür müsün öldürür müsün eşimin hatrına cahilliğine verdim hep
Oyy oyy nası çipil çipil bakıyo kendine gelmiş çok şükür hadi gözün aydınHanımlar eğer taburcu olursa yarın sabah 10 gibi oğlumu almaya gidiyorum3 gündür emziriyorum iyice alıştı emmeye de nasıl gülücükler atıyor sarılığı da geçmiş
yani yakınlarinda var mi orda devlette olan onlardan bilgi alabilirsn bn soruyorum kimi görsem bebeli burda nasıl geçti doğum vs. İçin nasıl rahat edecekse öyle haraket etmeli canım valla bn o an ki akişa göre haraket edicemYa ben aslında devlete karşı değilim gerçekten . Bana üniversite hastahanesi de devlet hastanesi de çok uzak kalıyor mesafe olarak . Bana kalsa 50 bin doğuma vereceğime devlete gideyim ama 2 kayıp olunca iğne vurulunca pinpirikleniyorum ya korkuyorum niyeyse
Merhaba .gebelik nezleniz nasıl geçti yada geçtimi ?sanırım bende de aynı durum söz konusuOyy cok geçmiş olsun canm inşallah biran önce geçer gider
Beni de gebelik nezlesi mahvediyor mesela
Gece burun sürekli tıkalı gündüz de hapşırma burun akıntısı hepsi var
Ama bebişler için değer
Zaten eltim bana karşı kışkırtmak için yalan söylemiş kayınvalideme bende araştırdım fiyatlar öyle değil aradım söyledim denizlide fiyatlar öyle değilmiş dedim hayır diyo sen bilmezsin nerden bilceksin diyoHayırrrr bak denipol 15 bin + 3500 istiyor . Özel sağlık 21.500 +6000 istiyor . Doktorun dışardaysa özel klinikse artı doktor parası var. Eğer o hastahanelerdeki doktorsa dediğim rakam kayınvalideme böyle söyle daha cuma konuştumtekdeni falan sormadım ama ben
Geçen gün yazdım Dr kontrolümde söyleyince alttan muayene etti nişsmsı akıntılar rahim ağzı yumuşamış dedi acılmaya baktıSelam kızlar, hepiniz iyisinizdir umarım36+3 günlük hamileyim bebeğim 3037 gram ve bir hafta önden gidiyor. Size bir sorum olacak iki gündür akıntım çok değişti tamamen mukus haline geldi ve rengi çok sarı. Cumartesi doktor kontrolümden sonra başladı o sebeple soramadım acaba nişan yavaş yavaş geliyo olabilir mi? Bu durumu daha önceki gebeliklerinde yaşayan oldu mu?
Merhabâ tam olarak gecmedi ama eskiye göre daha iyiyim sanrm son a yaklaştığm için canmMerhaba .gebelik nezleniz nasıl geçti yada geçtimi ?sanırım bende de aynı durum söz konusu
Çok teşekkür ederim yanıt için. Cumartesi ultrasonda rahimle ilgili yorum yapmadı sadece bebeğimin artık doğum pozisyonunda olduğunu söyledi. Bir kaç gün daha gözlemleyip doktoruma haber vereyim, önümüzdeki cumartesi günü de çatı muayenesi olacaktım belki öncesinde görmek ister. Hemen doğurasım var ne olsa heyecan yapıyorumGeçen gün yazdım Dr kontrolümde söyleyince alttan muayene etti nişsmsı akıntılar rahim ağzı yumuşamış dedi acılmaya baktı
Uygulama da da böyle yazıyor
Rica ederim ayy evet ya bende öyle inanki doğurmak istiyorum hemen bende de akıntı 4-5 gündür mukuslu gibi bakalım sağlıkla gelsinlerdeÇok teşekkür ederim yanıt için. Cumartesi ultrasonda rahimle ilgili yorum yapmadı sadece bebeğimin artık doğum pozisyonunda olduğunu söyledi. Bir kaç gün daha gözlemleyip doktoruma haber vereyim, önümüzdeki cumartesi günü de çatı muayenesi olacaktım belki öncesinde görmek ister. Hemen doğurasım var ne olsa heyecan yapıyorum
Evet sağlıkla gelsinler inşallah kavuşalım bebişlerimize. Son haftalarda her şey zor geliyo. Ağrı sızı uyuyamama hareket edememe her şey çok zorRica ederim ayy evet ya bende öyle inanki doğurmak istiyorum hemen bende de akıntı 4-5 gündür mukuslu gibi bakalım sağlıkla gelsinlerde
Tabi canım sen nereden bileceksin Allahım yaZaten eltim bana karşı kışkırtmak için yalan söylemiş kayınvalideme bende araştırdım fiyatlar öyle değil aradım söyledim denizlide fiyatlar öyle değilmiş dedim hayır diyo sen bilmezsin nerden bilceksin diyoama boşuna çabalamışım cevap vermeye bile gerek yokmuş aslında
İşe yarıyor, ben bebeğimi bu ters hareketle 30.haftada döndürdümmoxa uygulaması fotodaki gibi bir sey. Bir de nbana verdiği bir hareket var dönmesi için sen de yap istersen. Fotodaki pozisyonda duracaksın esin de 1-2 dk boyunca (ne kadar durabilirsen 30 sn de olur) esin de poponu sallayacak hafif hafif 1 haftadır yapıyoruz henüz tık yok bakalım. Bir umut deniyoruz artık napalım
Eki Görüntüle 3486583
Bende de duygusallık tavan yapmış durumda çok ağlıyorum alınıyorum her şeye. Ve kafamda sürekli bebeğime düzgün bakamadığımla ilgili senaryolar kurup ne yapardım kendi kendimi sınıyorum gece uykusunda kusarsa vs… ne yapılmalı bilmiyorum düşünmemek ve akışına bırakmak lazım belki deBende uyuyamayanlardanım uyudum 4 de uyandım üstelik sabah iş varKızlar ben galiba doğum depresyonuna şimdiden girdim 4 5 haftam var bir tane sezeryan videosu izledim gözümün önünden gitmiyor nasıl olur çok zor görünüyor gerçekten diyorum herkes bunu bilip nasıl hamile kalıyor üstelik çok istedim bu bebeği ama şuan duygularım çok karışık hamilelik doğum gerçekten zorlu bir süreç özellikle psikolojik olarak beni iyice sardı bu ruh hali benim gibi olan var mı ne tavsiye edersiniz
Çok teşekkür ederim.Bebişinzle sağlıkla ve kolaylıkla kavuşmanız dileğiyle.Merhabâ tam olarak gecmedi ama eskiye göre daha iyiyim sanrm son a yaklaştığm için canm
Yatak odam da buhar makinesi kullanmak iyi geliyor deneyebilirsin
Yaaa 11/11 güzel tarih kimse yatamıyor artık benim de öyle ağrı sızı Mad seviyede sanki bu geve 3 saat anca uyumuşumİyi geceler kızlar ben yine zombi gibi 04.00 de uyandım allahtan iki gündür uyuyabiliyorum
Öksürüğüm de geçmek bilmedi bir hafta olacak
Zaten göbekten hareket kısıtlı çorap ayakkabı bile giyemez oldum
Benim günüm 11 kasımda sezeryan,gün sayıyorum resmen
Seni etkileyecek şeyler izlememe bilmemek bazen daha iyidir (bende izliyorum ne olacağını önceden bilmek rahatlatıyor mesela ) kendin diyorsun millet 4-5 sezeryan yapıyor normal de aynı şekilde demek bir yerde Allah yardım ediyor diyorum öyle düşüneceksinBende uyuyamayanlardanım uyudum 4 de uyandım üstelik sabah iş varKızlar ben galiba doğum depresyonuna şimdiden girdim 4 5 haftam var bir tane sezeryan videosu izledim gözümün önünden gitmiyor nasıl olur çok zor görünüyor gerçekten diyorum herkes bunu bilip nasıl hamile kalıyor üstelik çok istedim bu bebeği ama şuan duygularım çok karışık hamilelik doğum gerçekten zorlu bir süreç özellikle psikolojik olarak beni iyice sardı bu ruh hali benim gibi olan var mı ne tavsiye edersiniz