Evet söylüyorum inşallah beni dinler minnoşum:)Yaa inşallah biraz daha içerde durur acelesi yok annecim diye anlatseni dinler bence
100. 000 tl mi sorması ayıptır bu fiyatlar uçuk değil mi yaaEvet, Istanbul, ben de 100k ya tamamim ama benim doktor hem perinatolog, hem de prof, hayatta bu fiyata cikamam
Ay sıcak su torbası yaptım. İyi geliyor mu sana. Duramıyorum resmen yerimdeSıcak su torbası koy canım beline tada sıcak havlu sar ben öyle yapıyorum sırtım ve belim tutuluyor benimde
Kaşıntı gebelikte çok önemli bence korkutmak istemiyorum ama doktorlar deri döküntüsü renk değişi kaşıntı olursa hemen hastaneye başvurulması gerektiğini söylüyolarKızlar bir anda kaşıntı başladı bende ilk başta bu sabah göbek kaşıntısı başladı çatlaklar başlayacak heralde dedim ama şimdi vücudumun diğer bölgelerinde de kaşıntı var bacaklar kollar felan yaşayaniniz var mii
Banada 100.000 Çok fazla geldi benim gittiğim hastanede yatış dahil normal doğum 17 bin zorunlu sezaryen 27 bin isteğe bağlı sezaryen 35 bin sadece işitme testi ekstra 400 tl100. 000 tl mi sorması ayıptır bu fiyatlar uçuk değil mi yaabizim hocamızda üniversite hastanesinde prof özel hastane de de çalışıyor özel yerine hiç gitmedim üniversite normal de sezeryan da 20.000 özele gelsek dedim geçen gün 30.000 en fazla oda iki gün yatışla beraber dedi
Bana iyi geliyor canım kalsiyum ve magnezyumu atmadığım gün bende bu saatlere kadar ağlıyorum resmen eşim olmasa asla yerimden kalkamıyorum sanki belimi ikiye ayırıyorlarmış gibi ağrıyorAy sıcak su torbası yaptım. İyi geliyor mu sana. Duramıyorum resmen yerimde
Bende İzmir diye bölgeden mi kaynaklanıyor diye düşündüm. Sağol canımCanım yaşa göre falan da değişiyor kişisel yani fiyatlar
Bu fiyatlar cok ucuk tabiki, basindan beri takipli olmasam doktor degistiricem ama bakalim yine de bu fiyatin da ustunde soylerse son dk doktor degistiririm, sonucta dikis dikerken nakis islenmeyecek100. 000 tl mi sorması ayıptır bu fiyatlar uçuk değil mi yaabizim hocamızda üniversite hastanesinde prof özel hastane de de çalışıyor özel yerine hiç gitmedim üniversite normal de sezeryan da 20.000 özele gelsek dedim geçen gün 30.000 en fazla oda iki gün yatışla beraber dedi
Yine de sor sen o zaman fiyatları duyunca bi düşündümBu fiyatlar cok ucuk tabiki, basindan beri takipli olmasam doktor degistiricem ama bakalim yine de bu fiyatin da ustunde soylerse son dk doktor degistiririm, sonucta dikis dikerken nakis islenmeyecek
İstanbul’da özel hastane yelpazesi o kadar geniş ki işte bu adı geçen hastaneler de özel yüksek fiyatı baştan alıp peşin çalışan hastaneler de özel.100. 000 tl mi sorması ayıptır bu fiyatlar uçuk değil mi yaabizim hocamızda üniversite hastanesinde prof özel hastane de de çalışıyor özel yerine hiç gitmedim üniversite normal de sezeryan da 20.000 özele gelsek dedim geçen gün 30.000 en fazla oda iki gün yatışla beraber dedi
Sabaha kadar sıcak su torbasını 2 kere ısıttım onunla yattım. Berbat bir ağrıBana iyi geliyor canım kalsiyum ve magnezyumu atmadığım gün bende bu saatlere kadar ağlıyorum resmen eşim olmasa asla yerimden kalkamıyorum sanki belimi ikiye ayırıyorlarmış gibi ağrıyor
Ben de takipli olmam sebebiyle şimdi kendimi mecbur hissediyorum paşa paşa o 100 bini vermeye. 36 haftalık oldum doktoruma da oldukça alıştım. İlk gebeliğim ve kaygılarım çok fazla dolayısıyla başka yerde doğum düşünemiyorum. Ama inanın bu fiyatları da anlamıyorum. Size aynı fiyat ya da üstü verilebilir belki anladığım kadarıyla doktorunuz titr sahibi, üstelik uzmanlığı perinatoloji. Benimki dümdüz uzman doktor yahu. Öyle "insta fenomeni" doktorlardan da değil şanına şöhretine paha biçiyor desem. Verdiğim parayı acıbademde doğum yapmış olmak ve tamam canım tamam güzelim diye diye doğurtulmak için verdiğinin farkındayım. Ama yapacak bir şey yok yolun sonuna geldim, kendimi de hazırlamıştım zaten muayene ücreti 3 bin TL olan, nst için bile ekstra para alan bir insan doğum için 30 40 istemezdi herhalde. Çok merak ediyorum size fiyat verildiği zaman yazar mısınızBu fiyatlar cok ucuk tabiki, basindan beri takipli olmasam doktor degistiricem ama bakalim yine de bu fiyatin da ustunde soylerse son dk doktor degistiririm, sonucta dikis dikerken nakis islenmeyecek
ay evet ben de ozele gidiyorum 19 bin sezeryan normal daha düşük. buna bile kaynanam soyleniyor ya niye devlete gitmiyorsun aynı şey diye100. 000 tl mi sorması ayıptır bu fiyatlar uçuk değil mi yaabizim hocamızda üniversite hastanesinde prof özel hastane de de çalışıyor özel yerine hiç gitmedim üniversite normal de sezeryan da 20.000 özele gelsek dedim geçen gün 30.000 en fazla oda iki gün yatışla beraber dedi
Özel sektörde çalışıyorum aslında bu paralar bizim ticaret yaptığımız paralar sağlık için verilir mi verilir ama bu kadar da değil burası Büyükşehir ama proflar üniversite de işlerinde çokta iyiler özeldekiler bişey oldu mu hemen üniversitelere yönlendiriyorlar ama rakamlar çok büyük geldiİstanbul’da özel hastane yelpazesi o kadar geniş ki işte bu adı geçen hastaneler de özel yüksek fiyatı baştan alıp peşin çalışan hastaneler de özel.
Nispeten küçük il ve ilçelerde kıdemli doktorlar zaten az olan özelde çalışabiliyor ama buradaki uzmanlar hep en iyi hastanelerin kadrosunda.
Mesela çapa çocuk hastalıkları profu görmek istiyorsan direk Şişli Memorial, bilmem ne olacaksa şu hastanenin şu şubesi gibi gibi…
Ama kesinlikle katılıyorum fiyatların mantığı açıklaması yok
Ahahahay evet ben de ozele gidiyorum 19 bin sezeryan normal daha düşük. buna bile kaynanam soyleniyor ya niye devlete gitmiyorsun aynı şey diye100 bini duysa doğurmamam için her şey yapardı heralde
Kesinlikle çok fazla, bir de İstanbul’da çok yoğunluk var özel hastanelerde bile sıra oluyor. Geçen okudum yine forumda benzer durumlar yaşayanları, burada devlette bıkkın yorgun insana denk gelmemek şans işi.Özel sektörde çalışıyorum aslında bu paralar bizim ticaret yaptığımız paralar sağlık için verilir mi verilir ama bu kadar da değil burası Büyükşehir ama proflar üniversite de işlerinde çokta iyiler özeldekiler bişey oldu mu hemen üniversitelere yönlendiriyorlar ama rakamlar çok büyük geldi
Bizim 50 bin doğum muayeneler de klinikte oluyor zaten 31 den beri haftalık gidiyoruz nst +muayene 2200Amin inşallah gerçekten yardımcısı olsun 50 bin 100 bin doğum fiyatı rakamları duydum şok oldum zaten
evet evet tüp bebek. muayeneye bile her ay gitme boşuna diyor. bebek olsun diye kendini parçalıyordu oldu para gitmesin diye doğurma diyecek utanmasa. ama 100 cidden fazla tabi imkanlarda onemliAhahahgit kızım en iyisinde doğur diyeceğine bir de tüp bebek senin demi daha laf ediyor boşver senin fiyatta gayet iyi canım ama 100.000 bana da çok geldi
Yaa nedenli sebebi nedir sabah yok deenecek kadaf azaldiKaşıntı gebelikte çok önemli bence korkutmak istemiyorum ama doktorlar deri döküntüsü renk değişi kaşıntı olursa hemen hastaneye başvurulması gerektiğini söylüyolar
Evet yolun sonuna geldik ama zaten yas nedeniyle ve surec boyunca yasadigim riskli durumlardan dolayi perinatologla devam edilmesi gerektigini dusundugum icin 100e de tamamim diye dusundum. Belki ben kuruntu yapiyorumdur daha dusuk bir rakam cikar. Fiyati alinca yazarim tabikiBen de takipli olmam sebebiyle şimdi kendimi mecbur hissediyorum paşa paşa o 100 bini vermeye. 36 haftalık oldum doktoruma da oldukça alıştım. İlk gebeliğim ve kaygılarım çok fazla dolayısıyla başka yerde doğum düşünemiyorum. Ama inanın bu fiyatları da anlamıyorum. Size aynı fiyat ya da üstü verilebilir belki anladığım kadarıyla doktorunuz titr sahibi, üstelik uzmanlığı perinatoloji. Benimki dümdüz uzman doktor yahu. Öyle "insta fenomeni" doktorlardan da değil şanına şöhretine paha biçiyor desem. Verdiğim parayı acıbademde doğum yapmış olmak ve tamam canım tamam güzelim diye diye doğurtulmak için verdiğinin farkındayım. Ama yapacak bir şey yok yolun sonuna geldim, kendimi de hazırlamıştım zaten muayene ücreti 3 bin TL olan, nst için bile ekstra para alan bir insan doğum için 30 40 istemezdi herhalde. Çok merak ediyorum size fiyat verildiği zaman yazar mısınız