canım ben çikolata kistini yıllardır yasıyorum daha once aldırdım, acık ameliyat oldum amh degerim baya düşüktü. tüp bebekle gebe kalabildim gaziantepteÇikolata kisti olup pozitif sonuç alanlar nerede tedavi gördünüz ?
Deccal görse bana gerek yokmuş der heraldeSenin kv deccal olabilir mi
ayy inanamıyorum. ama eşine helal olsun konu kv olunca eşin tutumu cok onemli. bazen ben de diyorum konusmamak en güzeli kafan rahat dedikodu yok laf yok. maalesef biz baya iç içeyizBenim kv eşime "özelde doğurmicak ben evde doğurdum eğer özelde e doğurursa seni döverim" diye kavga etti eşimde bunun kararını vermek sana bana düşmez doğuracak olan karar verir dedi bide bana diyoki denizlide hastaneler 70 bin 80 bin istiyormuş diyo eltim öyle akıl veriyo kendisine kendiside gaza geliyo cahil cahil insanlarla uğraştım hamileliğim boyunca şuanda kendisiyle konuşmuyoruzağrısız başımın sefasını sürüyorum valla
Oyyyy maşallahHanımlar eğer taburcu olursa yarın sabah 10 gibi oğlumu almaya gidiyorum3 gündür emziriyorum iyice alıştı emmeye de nasıl gülücükler atıyor sarılığı da geçmiş
Ayy en iyisi konusmamak bizim bedenimiz ya buna nasıö karar verme yetkisi görüyolar kendilerinde böyle bişi yokBenim kv eşime "özelde doğurmicak ben evde doğurdum eğer özelde e doğurursa seni döverim" diye kavga etti eşimde bunun kararını vermek sana bana düşmez doğuracak olan karar verir dedi bide bana diyoki denizlide hastaneler 70 bin 80 bin istiyormuş diyo eltim öyle akıl veriyo kendisine kendiside gaza geliyo cahil cahil insanlarla uğraştım hamileliğim boyunca şuanda kendisiyle konuşmuyoruzağrısız başımın sefasını sürüyorum valla
Kizz çokk tatli maşallahHanımlar eğer taburcu olursa yarın sabah 10 gibi oğlumu almaya gidiyorum3 gündür emziriyorum iyice alıştı emmeye de nasıl gülücükler atıyor sarılığı da geçmiş
Nasıl bir tedavi uygulandı acaba ? Baskılama tedavisi görmüş müydünüzcanım ben çikolata kistini yıllardır yasıyorum daha once aldırdım, acık ameliyat oldum amh degerim baya düşüktü. tüp bebekle gebe kalabildim gaziantepte
Yaaaaa maşallahhh Allahım nazarlardan korusun tam yemelikHanımlar eğer taburcu olursa yarın sabah 10 gibi oğlumu almaya gidiyorum3 gündür emziriyorum iyice alıştı emmeye de nasıl gülücükler atıyor sarılığı da geçmiş
40 yıl önceki gelin kayınvalide ilişkisini sürdürmeye çalışıyo ona ölümüne hizmet etmemi bekliyo ne derse tamam diyip yapmamı istiyo emir komuta etmek istiyo ve çok inatçı bi kadın neyi kafaya koyarsa onu yaptırana kadar çirkinleşiyor iyice. Ben o kadar üniversite okumuşum 4 sene mis gibi mesleğim var asla boşta kalmam işi bıraktım diye bana şey dedi köye gel birlikte yaşayalım tarlada çalışır pazarda satarsın akşama kadar evimi temizler yemeğimi yaparsın dediAyy en iyisi konusmamak bizim bedenimiz ya buna nasıö karar verme yetkisi görüyolar kendilerinde böyle bişi yok
Bunu ciddi ciddi mi diyor ay manyak mı ne az yede uşak tut kendine diyeceksin böylelerine40 yıl önceki gelin kayınvalide ilişkisini sürdürmeye çalışıyo ona ölümüne hizmet etmemi bekliyo ne derse tamam diyip yapmamı istiyo emir komuta etmek istiyo ve çok inatçı bi kadın neyi kafaya koyarsa onu yaptırana kadar çirkinleşiyor iyice. Ben o kadar üniversite okumuşum 4 sene mis gibi mesleğim var asla boşta kalmam işi bıraktım diye bana şey dedi köye gel birlikte yaşayalım tarlada çalışır pazarda satarsın akşama kadar evimi temizler yemeğimi yaparsın dediölür müsün öldürür müsün eşimin hatrına cahilliğine verdim hep
Ya ben aslında devlete karşı değilim gerçekten . Bana üniversite hastahanesi de devlet hastanesi de çok uzak kalıyor mesafe olarak . Bana kalsa 50 bin doğuma vereceğime devlete gideyim ama 2 kayıp olunca iğne vurulunca pinpirikleniyorum ya korkuyorum niyeyseKizlar ben heralde devlette doğurcam bulunduğum ilde özel hastane yok burada kaldık mahsur
Hayırrrr bak denipol 15 bin + 3500 istiyor . Özel sağlık 21.500 +6000 istiyor . Doktorun dışardaysa özel klinikse artı doktor parası var. Eğer o hastahanelerdeki doktorsa dediğim rakam kayınvalideme böyle söyle daha cuma konuştumBenim kv eşime "özelde doğurmicak ben evde doğurdum eğer özelde e doğurursa seni döverim" diye kavga etti eşimde bunun kararını vermek sana bana düşmez doğuracak olan karar verir dedi bide bana diyoki denizlide hastaneler 70 bin 80 bin istiyormuş diyo eltim öyle akıl veriyo kendisine kendiside gaza geliyo cahil cahil insanlarla uğraştım hamileliğim boyunca şuanda kendisiyle konuşmuyoruzağrısız başımın sefasını sürüyorum valla
O maşallah maşallah hatun doğurdu büyüttü bile maşallahHanımlar eğer taburcu olursa yarın sabah 10 gibi oğlumu almaya gidiyorum3 gündür emziriyorum iyice alıştı emmeye de nasıl gülücükler atıyor sarılığı da geçmiş
evet lucrin depot iğne kullanmıştım yumurta toplama oncesi transfer oncesiNasıl bir tedavi uygulandı acaba ? Baskılama tedavisi görmüş müydünüz
Oyy maşallah minik kuzuya nasıl da tatlı. Allah kavuştursun cnm bir an önceHanımlar eğer taburcu olursa yarın sabah 10 gibi oğlumu almaya gidiyorum3 gündür emziriyorum iyice alıştı emmeye de nasıl gülücükler atıyor sarılığı da geçmiş
Benim doktorum acıbadem bakırköy ya da memorial bahcelievlerde yaptırıyor dogumu. 2. Kızımda başka bir doktora gtmiştim memorial bahcelievleri tercih etmişti o doktor da acıkcası konfor ve lükse veriyorsun o parayı biraz, bir de doktorun beraber calıştıgı özel ebesi var sürecin basından sonuna kadar yanında ve seni yönlendiriyor o da bir tercih sebebi. Simdiki doktorumu tercih etme sebebim ssvd yaptırması ki ssvd yaptıran doktor cok cok az hastanenin de tam kapsamlı olması onemli o acıdan. 2. Bebeğim makat geliş oldugundan mecburi sezaryandi bu da gerci hala dönmedi (nerdeyse 34 oldum) ssvd yanlısı doktora gttiğimle kalıcam sanırım ama neyse seviyorum doktorumuBen de takipli olmam sebebiyle şimdi kendimi mecbur hissediyorum paşa paşa o 100 bini vermeye. 36 haftalık oldum doktoruma da oldukça alıştım. İlk gebeliğim ve kaygılarım çok fazla dolayısıyla başka yerde doğum düşünemiyorum. Ama inanın bu fiyatları da anlamıyorum. Size aynı fiyat ya da üstü verilebilir belki anladığım kadarıyla doktorunuz titr sahibi, üstelik uzmanlığı perinatoloji. Benimki dümdüz uzman doktor yahu. Öyle "insta fenomeni" doktorlardan da değil şanına şöhretine paha biçiyor desem. Verdiğim parayı acıbademde doğum yapmış olmak ve tamam canım tamam güzelim diye diye doğurtulmak için verdiğinin farkındayım. Ama yapacak bir şey yok yolun sonuna geldim, kendimi de hazırlamıştım zaten muayene ücreti 3 bin TL olan, nst için bile ekstra para alan bir insan doğum için 30 40 istemezdi herhalde. Çok merak ediyorum size fiyat verildiği zaman yazar mısınız
Ben memorialdan normal için 50-60 bandında bir fiyat almıştım ama uzun zaman oldu güncellenmiştir fiyatları, merak ettim şimdi ne durumdaBenim doktorum acıbadem bakırköy ya da memorial bahcelievlerde yaptırıyor dogumu. 2. Kızımda başka bir doktora gtmiştim memorial bahcelievleri tercih etmişti o doktor da acıkcası konfor ve lükse veriyorsun o parayı biraz, bir de doktorun beraber calıştıgı özel ebesi var sürecin basından sonuna kadar yanında ve seni yönlendiriyor o da bir tercih sebebi. Simdiki doktorumu tercih etme sebebim ssvd yaptırması ki ssvd yaptıran doktor cok cok az hastanenin de tam kapsamlı olması onemli o acıdan. 2. Bebeğim makat geliş oldugundan mecburi sezaryandi bu da gerci hala dönmedi (nerdeyse 34 oldum) ssvd yanlısı doktora gttiğimle kalıcam sanırım ama neyse seviyorum doktorumu
Yarın fiyat için görüşmeyi düşünüyorum burdan da yazarım fiyatları
Ciddi ciddi diyor eşimde yüksek lisans yaptı çalıştığı yerde şeflik yapıyo yönetici kadrosuna girdi firmalar eşimi işe almak için yarışıyo eşimde köyde taş duvar örecekmiş asla meslekleri küçümsediğimden değil bu işleri çok iyi yaan insanlar var ama kendi mesleğimiz varken bunları söylemesinin sebebi eltim memur olarak çalışıyo onunla kıyaslıyo bizi. beni aşağılamak için yapıyoBunu ciddi ciddi mi diyor ay manyak mı ne az yede uşak tut kendine diyeceksin böylelerine
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için şu anlik geçti gibi umarım olmaz tekrarKuzum karaciğer değerleri bozulunca kaşıntı yapıyor özellikle geceleri artan. Benim 26 haftada kaşıntım olmuştu doktorum randevusuz git kan ver hemen demişti mesela acilden kan vermiştim sorun olmadı ama önemli olduğunu anladım.
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için benim bölge bölge kasiniyordu dün bugün yok gibi bakalım umarım olmazGebelikte kaşıntım olmadı ama karaciğer enzimlerim bozukluğu benim de bir kaç hafta önce ve direk doktorum gebelik tansiyonun oluşmuş olabilir erken doğum falan diye korkuttu beni ama çok şükür sadece o değer yüksek çıktı ama her seferinde kaşıntın var mı tansiyonun yüksek mi diye sordular tansiyon aleti aldım eve her 2 saatte ölçtüm yazdım doktoruma sürekli düşük çıktı kaşıntım olmadı ama çok önemli demişti mutlaka ama kaşıntı nasıl bir şey olacak diye sordu hocaya eşim oda bir yerin böyle tatlı tatlı kaşınır sende kaşırsın ya onun gibi her yerin kaşınması gerekiyor dedi