2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Allianzda seçebileceğin hastane daraltması yapabileceğin bantlar var. Ama acıbademli olacaksa yüksek çıkar çünkü Acıbadem’ler sigortayı bağırtıyor resmen. İlk çocuğumda çocuk doktorum oradaydı ben artık rahatsız olmuştum gereksiz yersiz test ve isteklerinden. Hak vermiştim yani sigortaya
Sonra çok şükür başka bir doktor bulduk da onunla devam ediyoruz.

Istanbul’da mi?

Amin inşallah gerçekten yardımcısı olsun 50 bin 100 bin doğum fiyatı rakamları duydum şok oldum zaten

Ne guzel rakamlar bunlar, anadolu mu bu? benim sadece dogum muhtemelen min. 100K tutacak, doktorumuz henuz fiyat veremedi, surpriz olacak bakalim.
İstanbul mu? Benim doktorum da özel muayenehane acıbadem ya da memorialda yaptırıyor ne doktora sormaya cesaret edebildim ne hastaneye su an 100k ya tamamım mecburen ama bari fazlası olmasa diyorum onumuzdeki haftaiçi sorcam artık

Kızlar ya belim tutuldu sanki. İnanılmaz bir ağrı var. Yatamıyorum. Oturamıyorum. Yürüyemiyorum

Evet, Istanbul, ben de 100k ya tamamim ama benim doktor hem perinatolog, hem de prof, hayatta bu fiyata cikamam

Kızlar bir anda kaşıntı başladı bende ilk başta bu sabah göbek kaşıntısı başladı çatlaklar başlayacak heralde dedim ama şimdi vücudumun diğer bölgelerinde de kaşıntı var bacaklar kollar felan yaşayaniniz var mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…