- 16 Temmuz 2014
- 917
- 990
Valla bende şimdi burda gördüm kazıklandık heraldeSizin neden bu kadar pahalı oldu, arkadaş 27 demiş ay herkese farklı fiyat mı veriyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende şimdi burda gördüm kazıklandık heraldeSizin neden bu kadar pahalı oldu, arkadaş 27 demiş ay herkese farklı fiyat mı veriyorlar
Allianzda seçebileceğin hastane daraltması yapabileceğin bantlar var. Ama acıbademli olacaksa yüksek çıkar çünkü Acıbadem’ler sigortayı bağırtıyor resmen. İlk çocuğumda çocuk doktorum oradaydı ben artık rahatsız olmuştum gereksiz yersiz test ve isteklerinden. Hak vermiştim yani sigortayaBen de acibadem sigortaya bir sorayim, belki bitene kadar, 1 ay falan kalmis olsa da belki bebegi ekliyordur Allianz gibi ek ucretle. Ama kesinlikle Anadolu’dan fiyat alacagim ben de pazartesi gunu. Dogum teminati konusunda ne yazikki cok sanssizdik, insallah cocuk konusunda makul fiyatli bir sigorta yaptirabiliriz.
Ben henuz cocuk doktoru arayisina giremedim. Ama ilk basta dogum yapacagim hastanenin cocuk doktoru ile baslariz. Doktorum anadolu yakasindaki Acibadem hastaneleriyle anlasmali, o yuzden bunlardan birinde olacak dogum.
Istanbul’da mi?Allianzda seçebileceğin hastane daraltması yapabileceğin bantlar var. Ama acıbademli olacaksa yüksek çıkar çünkü Acıbadem’ler sigortayı bağırtıyor resmen. İlk çocuğumda çocuk doktorum oradaydı ben artık rahatsız olmuştum gereksiz yersiz test ve isteklerinden. Hak vermiştim yani sigortaya
Sonra çok şükür başka bir doktor bulduk da onunla devam ediyoruz.
Evet canım ama ben Avrupa yakasındayımIstanbul’da mi?
Amin inşallah gerçekten yardımcısı olsun 50 bin 100 bin doğum fiyatı rakamları duydum şok oldum zatenHaklısın canım ülkenin hali içler acısı. Bir de artık anadolu sigorta da sıfırdan gelene 6 ay hamile kalmak için bekleme süresi istiyor. Her türlü senden 2 yıllık sigorta istiyor yani. Bizden sonra o bile değişti. Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten
Yaa inşallah biraz daha içerde durur acelesi yok annecim diye anlat seni dinler benceİnşallah canım 36 haftaya yeni girdim ama bebek 34 hafta ile uyumlu 2200 dediler
Anladim canim. Anadolu yakasinda arastirayim ben de yavastanEvet canım ama ben Avrupa yakasındayım
Canım yaşa göre falan da değişiyor kişisel yani fiyatlarValla bende şimdi burda gördüm kazıklandık heralde
Neyse canım en masraflısı doğum zaten onu ödesin de artık gerisini boşverdimBenim de öyle oldu maalesef. Muayene hakkım bitti. Bundan sonraki muayene ve tahliller ücret ödeyeceğim.
İstanbul mu? Benim doktorum da özel muayenehane acıbadem ya da memorialda yaptırıyor ne doktora sormaya cesaret edebildim ne hastaneye su an 100k ya tamamım mecburen ama bari fazlası olmasa diyorum onumuzdeki haftaiçi sorcam artıkNe guzel rakamlar bunlar, anadolu mu bu? benim sadece dogum muhtemelen min. 100K tutacak, doktorumuz henuz fiyat veremedi, surpriz olacak bakalim.
Evet aynen öyle. Az kaldı zaten ne yapalımmNeyse canım en masraflısı doğum zaten onu ödesin de artık gerisini boşverdim
Evet, Istanbul, ben de 100k ya tamamim ama benim doktor hem perinatolog, hem de prof, hayatta bu fiyata cikamamİstanbul mu? Benim doktorum da özel muayenehane acıbadem ya da memorialda yaptırıyor ne doktora sormaya cesaret edebildim ne hastaneye su an 100k ya tamamım mecburen ama bari fazlası olmasa diyorum onumuzdeki haftaiçi sorcam artık
Sicak şu tansiyonunu filan etkilemiyorsa sıcak duş iyi gelebilir canimKızlar ya belim tutuldu sanki. İnanılmaz bir ağrı var. Yatamıyorum. Oturamıyorum. Yürüyemiyorum
Oy oy sen bütün tuşlara basmıssın kuzum ne diyelim allah yardımcmız olsunEvet, Istanbul, ben de 100k ya tamamim ama benim doktor hem perinatolog, hem de prof, hayatta bu fiyata cikamam
Belime tuttum şimdi biraz umarım işe yarar.Sicak şu tansiyonunu filan etkilemiyorsa sıcak duş iyi gelebilir canim
Kaç haftalıktı canımDaha bebek küçük ve sezeryan olcam çünkü
36 haftalık ama bebek 33-34 ile uyumluKaç haftalıktı canım
Sıcak su torbası koy canım beline tada sıcak havlu sar ben öyle yapıyorum sırtım ve belim tutuluyor benimdeBelime tuttum şimdi biraz umarım işe yarar.