- 4 Aralık 2023
- 365
- 493
- 26
Benimde oluyor geceleri kan akışı hızlandığı için kaşınma normal dedi benim doktorum bacaklarda özellikle ama kızarma döküntü vs yokYaa nedenli sebebi nedir sabah yok deenecek kadaf azaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde oluyor geceleri kan akışı hızlandığı için kaşınma normal dedi benim doktorum bacaklarda özellikle ama kızarma döküntü vs yokYaa nedenli sebebi nedir sabah yok deenecek kadaf azaldi
Anladım canım teşekkür ederimBenimde oluyor geceleri kan akışı hızlandığı için kaşınma normal dedi benim doktorum bacaklarda özellikle ama kızarma döküntü vs yok
Benim kayınvalidem de seninki gibi özeller çok pahalı Prof paralı devlette kontrol ettir gerekirse orda doğurursun diyordu ama kendisi eşimi 30 yıl öncesi şartlarda Avrupa standartlarında bi hastane de doğurmuş dedesi bi tarla satmış torunu için ama bize gelince iş ne gerek var almayın ben evde diktim almayın onu kullanmıyor hep böyle maddi anlamda elhamdülillah sıkıntımız yok ama şehir olarak sağlık konusunda şanslıyız Afyon Isparta Eskişehir uşak istediğin herhangi bir şehire git en iyi özelde maksimum ödeyeceğin para 50000 i geçmezevet evet tüp bebek. muayeneye bile her ay gitme boşuna diyor. bebek olsun diye kendini parçalıyordu oldu para gitmesin diye doğurma diyecek utanmasa. ama 100 cidden fazla tabi imkanlarda onemli
Benim kv eşime "özelde doğurmicak ben evde doğurdum eğer özelde e doğurursa seni döverim" diye kavga etti eşimde bunun kararını vermek sana bana düşmez doğuracak olan karar verir dedi bide bana diyoki denizlide hastaneler 70 bin 80 bin istiyormuş diyo eltim öyle akıl veriyo kendisine kendiside gaza geliyo cahil cahil insanlarla uğraştım hamileliğim boyunca şuanda kendisiyle konuşmuyoruz ağrısız başımın sefasını sürüyorum vallaay evet ben de ozele gidiyorum 19 bin sezeryan normal daha düşük. buna bile kaynanam soyleniyor ya niye devlete gitmiyorsun aynı şey diye100 bini duysa doğurmamam için her şey yapardı heralde
Bilmiyorum bi şeyler anlatmıştı ama aklımda kalan tek şey önemli olduğu. eltim kaşıntıyla gitti acil sezaryene alındı çocuk içerde kakasını yutmuş bendede öyle bi travma var şuandaYaa nedenli sebebi nedir sabah yok deenecek kadaf azaldi
Teşekkür ederim canım bende takip edeceğim şimdilik geçti gibi salı kontrolum var sorayım bakalimBilmiyorum bi şeyler anlatmıştı ama aklımda kalan tek şey önemli olduğu. eltim kaşıntıyla gitti acil sezaryene alındı çocuk içerde kakasını yutmuş bendede öyle bi travma var şuanda
Senin kv deccal olabilir mi acabaBenim kv eşime "özelde doğurmicak ben evde doğurdum eğer özelde e doğurursa seni döverim" diye kavga etti
Kuzum karaciğer değerleri bozulunca kaşıntı yapıyor özellikle geceleri artan. Benim 26 haftada kaşıntım olmuştu doktorum randevusuz git kan ver hemen demişti mesela acilden kan vermiştim sorun olmadı ama önemli olduğunu anladım.Teşekkür ederim canım bende takip edeceğim şimdilik geçti gibi salı kontrolum var sorayım bakalim
Devlette gittiğin doktor nasıl canım ebeleri falan gördün mü yada hiçKizlar ben heralde devlette doğurcam bulunduğum ilde özel hastane yok burada kaldık mahsur
Ebeleri hiç görmedim ama doktorlar çok iyi ilgililer , ebeler dpğuma kadar eşlik ediyolarmiş ebelerle oluyomuş doğum sonra dpktor geliyomuş eşimde diyoki evde doğurmak bile daha iyi hastaneden şu anki durumlari görüyosn dalga geçiyo eğer yetişebilirsem erzuruma gidicem ama burda kar yağmaya başladi yollar inş açık olurda gidebilirim aksi halde bulundğm ilin devleti gözüküyoDevlette gittiğin doktor nasıl canım ebeleri falan gördün mü yada hiç
Gebelikte kaşıntım olmadı ama karaciğer enzimlerim bozukluğu benim de bir kaç hafta önce ve direk doktorum gebelik tansiyonun oluşmuş olabilir erken doğum falan diye korkuttu beni ama çok şükür sadece o değer yüksek çıktı ama her seferinde kaşıntın var mı tansiyonun yüksek mi diye sordular tansiyon aleti aldım eve her 2 saatte ölçtüm yazdım doktoruma sürekli düşük çıktı kaşıntım olmadı ama çok önemli demişti mutlaka ama kaşıntı nasıl bir şey olacak diye sordu hocaya eşim oda bir yerin böyle tatlı tatlı kaşınır sende kaşırsın ya onun gibi her yerin kaşınması gerekiyor dediTeşekkür ederim canım bende takip edeceğim şimdilik geçti gibi salı kontrolum var sorayım bakalim
Ben özelden devlete ve üniversite hastanesine geçtim açıkçası özelde görmediğim ilgi alakayı hem devlette hem üniversitede gördüm doktorların iyiyse hiç kafana takma nst sürecinde ebeleri de görürsün ebeler eşlik ediyor yönlendiriyor doktor da geliyor doğuma kafana takma Erzurum da sağlık konusunda iyi benceEbeleri hiç görmedim ama doktorlar çok iyi ilgililer , ebeler dpğuma kadar eşlik ediyolarmiş ebelerle oluyomuş doğum sonra dpktor geliyomuş eşimde diyoki evde doğurmak bile daha iyi hastaneden şu anki durumlari görüyosn dalga geçiyo eğer yetişebilirsem erzuruma gidicem ama burda kar yağmaya başladi yollar inş açık olurda gidebilirim aksi halde bulundğm ilin devleti gözüküyo
Erken doğum mu yaptınızHanımlar eğer taburcu olursa yarın sabah 10 gibi oğlumu almaya gidiyorum 3 gündür emziriyorum iyice alıştı emmeye de nasıl gülücükler atıyor sarılığı da geçmiş
34 haftalık doğdu geçen pazar doğum yaptımErken doğum mu yaptınız
Maşallah 41 kere rabbim nazarlardan korusun. Sağlıklı uzun ömürler versin. Çok tatlı çok güzel bebeğiniz34 haftalık doğdu geçen pazar doğum yaptım
30 yıl once herkes evde doğururken hanımefendi ozelde doğurmuş hiç soylenmeye hakkı yok. benim de oyle ben gelişmiş bi ilçedeyim ile de gitsem en iyi hastanede 45-50 ye doğururum. daha onları tercih etmiyorum diye şükür etmesi lazım. bide parayı kocalar veriyor sanki kendi cebinden cıkıyorBenim kayınvalidem de seninki gibi özeller çok pahalı Prof paralı devlette kontrol ettir gerekirse orda doğurursun diyordu ama kendisi eşimi 30 yıl öncesi şartlarda Avrupa standartlarında bi hastane de doğurmuş dedesi bi tarla satmış torunu için ama bize gelince iş ne gerek var almayın ben evde diktim almayın onu kullanmıyor hep böyle maddi anlamda elhamdülillah sıkıntımız yok ama şehir olarak sağlık konusunda şanslıyız Afyon Isparta Eskişehir uşak istediğin herhangi bir şehire git en iyi özelde maksimum ödeyeceğin para 50000 i geçmez