2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Evet böyleymiş neyseki tahlil işimiz pek kalmadı artık bi doğumumuz kaldı onu da ödeyecek inşallah.

Evet epiduralle ilgili ben de duydum ama zorunlu sezaryende spinali ödüyor sanırım doktor zorunlu girerse
Ben ilk defa duyuyorum bunu ay benim sezeryan zorunlu değil mesela sıkıntı mı çıkaracaklar sezeryan sebeplerinin başında annenin isteği geliyor doğum benim tercihim hiç kimse bana böyle bir bilgi vermedi

Ben yeni yenilettim zaten daha çok hakkım var bebeğe kullanırız diye düşündüm

Ben kızıma Anadolu yaptırıyorum doğduğundan beri şimdi ikisine de yaptırcam memnunum canım
Tesekkurler kizlar, O zaman Anadolu sigortadan fiyat alayim hemen

Ben ilk defa duyuyorum bunu ay benim sezeryan zorunlu değil mesela sıkıntı mı çıkaracaklar sezeryan sebeplerinin başında annenin isteği geliyor doğum benim tercihim hiç kimse bana böyle bir bilgi vermedi
Canım doktorun zorunlu girer çok önemli olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bir kaç kişiden duyduğuma göre söyledim ben de yüzde yüz de emin değilim

Canım doktorun zorunlu girer çok önemli olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bir kaç kişiden duyduğuma göre söyledim ben de yüzde yüz de emin değilim
Aynen zaten öyle yaptırırım benim eşimde ameliyat oldu ona da çok yardımcı olmuştu doktoru sigorta karşılasın diye zaten sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama sigorta şirketleri nerden ne buluruz da karşılamayız diye saçmalıyor bazen inşallah o an birde onlarla uğraşmam

Dr una bilgi vermen iyi olur bence ben hemen yazmıştım nişanım geldi diye o da ağrın suyun yoksa bekle demişti sonra iki günde bir Nst ye alacaklardı fakat doğurdum
Ben de açılma olmuş şşmdi yatış yapıldı hastane kontrolünde olcam inşallah bebeğim biraz daha içerde büyür vaktinde sağlıkla gelir dua edin kızlar bana da

Daha bebek küçük ve sezeryan olcam çünkü
Canım benim hiç korkma benim de bebiş dün 36 hafta oldu ve kilosu 2 haftaya yakın geriden geliyor ama ona rağmen doktorum dün bana 36 oldu kritik evreyi aştık gelse bile kendi kendine nefes alabilir kilo ve organ gelişimi aynı şey değil hiç korkma dedi. Bir şekilde açılma olsa bile gebeliği devam ettirebiliyor zaten doktorlar artık. Suyun yerindeyse, bebeğin içerde her şeyi yolundaysa tutarlar. Açılma devam ederse doğum olacak derlerse de Allah'ın izniyle kucağına sağlıkla alırsın inşallah dualarım seninle

Valla ben de yetişecek mi yetişmeyecek mi çok merak ediyorum ama yetişse bile yeniletmek mantıklı geliyor, çocuğu kendime eklerim bilemiyorum karar veremedim
Bence yenilettir zaten bebek için sürekli kontrole geleceksin ne kadar erken o kadar iyi biz yeniletmeye niyetlendik konuştuk ettik tam yenileteceğimiz zaman zam geldi üzerine 6 bin koydu

Evet böyleymiş neyseki tahlil işimiz pek kalmadı artık bi doğumumuz kaldı onu da ödeyecek inşallah.

Evet epiduralle ilgili ben de duydum ama zorunlu sezaryende spinali ödüyor sanırım doktor zorunlu girerse
Benim tüp bebek doktor direk sezeryan diyor zaten ve suyum haftasına göre az malesef 32. Haftadan beri bebek gelmezse 40 ı beklemez doktor riske atmaz birde genetikli tüp bebek sağlıklı yumurta zor bulundu başka donmuş yumurtada yok geriye

Ne kadar yenilediniz ayıptır sorması
Ben tüm haklarımızı kullanmıştım süresi dolunca yeniletme yaptım ağustos eylül ayı gibi 27 bin TL i
Valla ben de yetişecek mi yetişmeyecek mi çok merak ediyorum ama yetişse bile yeniletmek mantıklı geliyor, çocuğu kendime eklerim bilemiyorum karar veremedim
Bebek için ayrı yaptır bence canım 15 gün içinde yaptırırsan doğuştan gelen hastalıklarını kapsıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…