2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ahahaha aynı şeyi ben de düşünüyorum bu parayı veriyorsam bence doktor yapmalı doğumu tüm iş bende bir de 65 bin üstü vereceğim

Canım yine git bence doktora brnim gelmişti az açılma var evde bekleyeceksin dediler 2 gün sonrada suyum gelmişti

Fark edersin canım akıntı az su gelince baya akıyor bacaklarından anlıyorsun yani

Canım adı geçen hastanelerin ruhsatı iptal edilmiş bilgin olsun , inşallah içine sinen bir yer bulunur

Tamam canım haftasonu olunca şehir hastanesi gidemedim doktoruma ama olmazsa acile gideyim
Aşkım hayırlı olsun en yakın arkadaşıma aynı haftada nişan geldi, doktoru 1 hafta daha içerde tutmaya çalışalım evde yat ayaklarını uzat sadece tuvalete kalk dedi, ve dediği gibi 1 hafta sonunda sancıları sıklaştı suyu geldi 37de doğurdu. Onun da ölçümleri ilerde gidiyordu küvöze bile girmedi içini rahat tut ama artık kendini yorma

Canım vakti varsa doğana kadar epey toparlanır bebişin inşallahh bizim de 36.hafta kontrolümüz vardı bugün doktorum bebişin başı aşağıda 1 hafta daha istirahat et prematüre sınırını geçsin sonra rahat edelim dedi.

Benim nişandan iki gün sonra doğum başlamıştı canım ama bir hafta sonra da başlayan varmış

Var dedi çiçeğim yukardaymış daha toparlanır . Doğunca da toparlanır inşallah. Sende dinlen sağlıkla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…