2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben tüm haklarımızı kullanmıştım süresi dolunca yeniletme yaptım ağustos eylül ayı gibi 27 bin TL i

Bebek için ayrı yaptır bence canım 15 gün içinde yaptırırsan doğuştan gelen hastalıklarını kapsıyor çünkü
Yaaa böyle bir şey mi var ben sigorta yetkilisiyle konuştum bebeğe ayrı yapılmıyor anne üzerinden yapıyoruz dedi

Canım doğumu ödeyecek Allahın izniyle 29 Aralık son tarihi ama muayene haklarım bitti en sonuncuya ücretli muayene oldum ve doktorum bugün tahlil istedi. Ancak poliçem devam ettiği halde tahlillerde ücret çıktı anlayamadım.
Benim de öyle oldu maalesef. Muayene hakkım bitti. Bundan sonraki muayene ve tahliller ücret ödeyeceğim. 😔

Canım benim hiç korkma benim de bebiş dün 36 hafta oldu ve kilosu 2 haftaya yakın geriden geliyor ama ona rağmen doktorum dün bana 36 oldu kritik evreyi aştık gelse bile kendi kendine nefes alabilir kilo ve organ gelişimi aynı şey değil hiç korkma dedi. Bir şekilde açılma olsa bile gebeliği devam ettirebiliyor zaten doktorlar artık. Suyun yerindeyse, bebeğin içerde her şeyi yolundaysa tutarlar. Açılma devam ederse doğum olacak derlerse de Allah'ın izniyle kucağına sağlıkla alırsın inşallah dualarım seninle 🌸
Güzel duaların için çok çok teşekkür ederim canım hem açıklaman iyi geldi bana moral olarak gerçekten Allah razı olsun🙏hepimiz sağlıkla hayırla bebeklerimize kavuşuruz uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Suyum iyiymiş şükür ama açılma olmuş bakalım tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışacağız dediler inşallah.
Progestan vermişti doktor onu kullanıyordum doktoru değiştirince bu birşey demeyince onu bırakmıştım birkaç gündür sanırım hata etmişşm:KK43: şimdi hastanede yeniden başlandı
İlaçlarınızı aksatmayın kızlar aman ben çok pişmanlık duydum benim suçum diye

Kizlar bebek icin sigorta yaptiraniniz var mi? Allianz mi iyi, Anadolu sigorta mi? Dogum itibariyle benim sigortam bitmis olacak zaten acibadem sigorta kullaniyorum, ama hic sigortam olmasaymis da olurmus, kimseye de tavsiye etmiyorum, ben boyle hem pahali olup hem de hic birseyi karsilamayan sigorta gormedim. Zaten acibademe merhaba dediginde 1000 lira oduyorsun.
Grupta okudum da Anadolu’nun fiyatları çok iyiymiş hangi hastanelerde geçerli olur onu araştırmak lazım. Özellikle çocuk doktoruna gideceğin hastanede geçerli mi ona bakmak lazım.
Benimki Allianz genel sağlık sigortası hepsinde geçerli ama bu gebelikte doğum teminatı yaptırmamıştım. Allianz, bebek doğduktan 15 gün sonra senin poliçenin kalan gününe göre hesaplayıp ona göre ücreti alıyor. Doğum teminatlı doğurmadığın için de doğuştan gelen hastalıkları kapsamıyor zaten 15 günlük farkı bunun için bırakıyor. Sonrası normal karşılıyor hepsini.

Eğer önceden doğum teminatın varsa Allianz bebeği oluyor hepsini karşılıyor doğumdan itibaren.

Ben belki ilk 15 günü de kapsıyorsa ek olarak Anadolu’yu da yaptırabilirim fiyat alırım bu hafta.

Sen hangi ilde yapacaksın doğumu?

Bana biraz çok geldi ya gerçekten, ikinci seneye uzatıyoruz biraz indirim yaparlar diye düşünmüştüm
Aslında bakınca pahalı olması mantıklı çünkü yeniletme yaptığımda doğum paketli yeniletme yaptırdım 10 muayene kan testleri doğum vs hepsi içinde 1 yıllık ki yıl başından sonra tüm fiyatlar uçar normal az bile ağustos 2025 e kadar geçerli olacak sonuçta paket gerçi benim doğum en geç kasımda olacak ama muayeneler kim bilir kaç olur ocaktan sonra

Aslında bakınca pahalı olması mantıklı çünkü yeniletme yaptığımda doğum paketli yeniletme yaptırdım 10 muayene kan testleri doğum vs hepsi içinde 1 yıllık ki yıl başından sonra tüm fiyatlar uçar normal az bile ağustos 2025 e kadar geçerli olacak sonuçta paket gerçi benim doğum en geç kasımda olacak ama muayeneler kim bilir kaç olur ocaktan sonra
Haklısın canım ülkenin hali içler acısı. Bir de artık anadolu sigorta da sıfırdan gelene 6 ay hamile kalmak için bekleme süresi istiyor. Her türlü senden 2 yıllık sigorta istiyor yani. Bizden sonra o bile değişti. Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten

Grupta okudum da Anadolu’nun fiyatları çok iyiymiş hangi hastanelerde geçerli olur onu araştırmak lazım. Özellikle çocuk doktoruna gideceğin hastanede geçerli mi ona bakmak lazım.
Benimki Allianz genel sağlık sigortası hepsinde geçerli ama bu gebelikte doğum teminatı yaptırmamıştım. Allianz, bebek doğduktan 15 gün sonra senin poliçenin kalan gününe göre hesaplayıp ona göre ücreti alıyor. Doğum teminatlı doğurmadığın için de doğuştan gelen hastalıkları kapsamıyor zaten 15 günlük farkı bunun için bırakıyor. Sonrası normal karşılıyor hepsini.

Eğer önceden doğum teminatın varsa Allianz bebeği oluyor hepsini karşılıyor doğumdan itibaren.

Ben belki ilk 15 günü de kapsıyorsa ek olarak Anadolu’yu da yaptırabilirim fiyat alırım bu hafta.

Sen hangi ilde yapacaksın doğumu?
Ben de acibadem sigortaya bir sorayim, belki bitene kadar, 1 ay falan kalmis olsa da belki bebegi ekliyordur Allianz gibi ek ucretle. Ama kesinlikle Anadolu’dan fiyat alacagim ben de pazartesi gunu. Dogum teminati konusunda ne yazikki cok sanssizdik, insallah cocuk konusunda makul fiyatli bir sigorta yaptirabiliriz.

Ben henuz cocuk doktoru arayisina giremedim. Ama ilk basta dogum yapacagim hastanenin cocuk doktoru ile baslariz. Doktorum anadolu yakasindaki Acibadem hastaneleriyle anlasmali, o yuzden bunlardan birinde olacak dogum.

Sizin neden bu kadar pahalı oldu, arkadaş 27 demiş 🤣 ay herkese farklı fiyat mı veriyorlar
Mesela Allianz da bir önceki poliçeyi nasıl kullandığında önemli o yüzden farklı fiyat çıkabilir. Eğer ziyaretlerin poliçe bedelini geçmediyse hasarsızlık indirimi alıyorsun 😄

X