2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben kullanıyorum canım, 23 kasımda son günüm, doğum yetişedebilir, yetişmeyedebilir. Senin ne durumda
Canım doğumu ödeyecek Allahın izniyle 29 Aralık son tarihi ama muayene haklarım bitti en sonuncuya ücretli muayene oldum ve doktorum bugün tahlil istedi. Ancak poliçem devam ettiği halde tahlillerde ücret çıktı anlayamadım.

Muayene hakkın kaldı mı acaba ben bitirdim sonuncuyu ücretli oldum doktorumun istediği tahlillere ücret çıktı. Ayaktan muayene hakkım bittiği için ayaktan tahlili de ödemezmiş anlamadım
Evet benimkide bitti yeniledim öncekide doğum teminatlıydı devam etti aynen çok saçma günü dolmadan diğer haklarında ücretli olması bende bunu sorgulamıştım

Muayene hakkın kaldı mı acaba ben bitirdim sonuncuyu ücretli oldum doktorumun istediği tahlillere ücret çıktı. Ayaktan muayene hakkım bittiği için ayaktan tahlili de ödemezmiş anlamadım
Evet benimde öyle Anadolu ve muayenedeki doktorun istediği testleri karşılıyor sadece eğer muayeneye icretli girdiysen karşılamaz

Kızlar bende sezeryan doğumu karşılıyor mu onu merak ediyorum yada hangi türü karşılar genel anestezi mi spinal epidural hangisini bilgisi olan var mı

Kızlar bende sezeryan doğumu karşılıyor mu onu merak ediyorum yada hangi türü karşılar genel anestezi mi spinal epidural hangisini bilgisi olan var mı
Karşılıyor tabiki normal doğum sezeryan doğum diye bir ayrım yok her türlü doğum teminatlı başlandıysa karşılayacaktır

Kizlar bebek icin sigorta yaptiraniniz var mi? Allianz mi iyi, Anadolu sigorta mi? Dogum itibariyle benim sigortam bitmis olacak zaten acibadem sigorta kullaniyorum, ama hic sigortam olmasaymis da olurmus, kimseye de tavsiye etmiyorum, ben boyle hem pahali olup hem de hic birseyi karsilamayan sigorta gormedim. Zaten acibademe merhaba dediginde 1000 lira oduyorsun.

Ben Anadolu yaptırcam kendimin Anadolu var fiyat şuan veremediler çocuk doğunca verecekler çocuğun epikiriz raporu tc işlemleri 15 gün içinde yaparsak doğuştan gelen hastalıklarını kapsayacak dendi bana ama işte 15 gün içinde sigortasını başlatmazsak doğuştan gelen hastalıklarını kapsamayack

Sigorta benim çok işime geldi ya çok çok uyguna geldi normalde 40 bin olan doğumu 20 bine hallettik içinde 9 tane de muayene testler falan var yenilettim bebeğe ayrı sigorta yapmaya gerek yokmuş benim kalan haklarımla bebek için gidiliyormuş bebeği ekletecekmişim

Ne guzel rakamlar bunlar, anadolu mu bu? benim sadece dogum muhtemelen min. 100K tutacak, doktorumuz henuz fiyat veremedi, surpriz olacak bakalim.

Ne guzel rakamlar bunlar, anadolu mu bu? benim sadece dogum muhtemelen min. 100K tutacak, doktorumuz henuz fiyat veremedi, surpriz olacak bakalim.
Evet Anadolu sigorta hatta ben başta inanamamıştım bu fiyata adamlar bu işi neden yapıyor ki demiştim zaten muayene ücreti 1200 bildiğim kadarıyla e ben 10 bine falan doğum yapmış olucam

Canım benim de anadoluydu memnun kaldım yani 12000 civarına yaptırmıştık. Tüm muayeneler tahliller herşeyi ödedi şuana kadar çok bi tahlil işimiz kalmadığı için artık ödemediği tahlilleri umursamıyorum ama doğumu ve tüm yatışları ödeyecek inşallah şuan doğum sadece 50 bin üzeri bulunduğum şehirde

Evet benimde öyle Anadolu ve muayenedeki doktorun istediği testleri karşılıyor sadece eğer muayeneye icretli girdiysen karşılamaz
Evet böyleymiş neyseki tahlil işimiz pek kalmadı artık bi doğumumuz kaldı onu da ödeyecek inşallah.
Sigorta danışmanım epidural karşılamaz dedi bana ya
Evet epiduralle ilgili ben de duydum ama zorunlu sezaryende spinali ödüyor sanırım doktor zorunlu girerse

Ben kızıma Anadolu yaptırıyorum doğduğundan beri şimdi ikisine de yaptırcam memnunum canım

Senin sigortan bitene kadar karşılıyor bebeği diyelim şimdi doğum yaptın Kasım da da bitiyo sigortan bebekte kasımda son. Bize de böyle söylenmişti ben bir yıl sanmıştım o zaman 300₺ gibi bi rakam verip eklettik aralıkta doğdu şubatta bitti kendininkini yenilerken onu da baştan yaptırıyorsun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…