- 27 Şubat 2024
- 329
- 443
- 27
Benim doktorum nişan geldiğini düşünürsen eğer gel nst bakalım dedi canımNişansa eğer bu gelen kanlı akıntı hemen mi doktora gitmem gerekti yoksa sancıları mı beklemeliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum nişan geldiğini düşünürsen eğer gel nst bakalım dedi canımNişansa eğer bu gelen kanlı akıntı hemen mi doktora gitmem gerekti yoksa sancıları mı beklemeliyim
Nişan mı değil mi anlamıyorum ki ya ara ara akıntıda lekelenme var adetin sanki ilk günleri olur ya onun gibiBenim doktorum nişan geldiğini düşünürsen eğer gel nst bakalım dedi canım
Ahahaha aynı şeyi ben de düşünüyorum bu parayı veriyorsam bence doktor yapmalı doğumu tüm iş bende bir de 65 bin üstü vereceğimGünaydın kızlar dün kontrolü olanlardan biri de bendim. Sanırım grubun en minik bebeklerinden biri benimki olacak Karın çevresi hala 2 hafta geriden geliyor minik sincabımın. Dün tam 36 hafta olmuştuk boy 50 cm kilo 2600 gr çıktı. 2 hafta önce 2190 gr dı. 2 haftada 400 almış allah bereket versin dedim ama o fark anladım ki ben dünyayı da yesem kapanmayacak. Çatı muayenesi yapayım mı ister misin dedi. İstemeyince olmayabilen bir şey mi o ya dedim Bir nst bakalım ona göre haftaya kalsın dedi nst bu kez hiç sancı çıkmadı ben zaten bu sefer uyumuşum içim geçmiş Eşim sonunda cesaret edip sordu arkadaşlar doğum ücretini bizim doktora. Sonrasında 5 dakika babasından azar yerken halı desenini izleyen çocuk gibi yere bir daldı benimki Bursa acıbadem dışardan doktor anlaşmalı vajinal doğum fiyatı 100 bin kızlar. Epidural falan takılırsa 10 bin de onun ücretiymiş. Acıbadem için fiyat soranlar vardı bana verilen fiyat bu. İkinci yıkılmam da ben epidural zaten takmıyorum demesiyle oldu. Kendimi o konforu yaşayacağım hissine hazırlamıştım hocam yapmayın dedim. Ben epidurali kimlere takıyorum biliyor musun cozutanlara dedi Gözlerin kayarsa hocam sezaryen demeye başlarsan takarız ama inan gerek yok falan dedi. İnşallah anam babam usulü bir doğum yapıp üstüne 100 bin verip eve gelip oturmam eğer öyle olursa oğlum tek çocuk olacak şimdiden belli oldu
Canım yine git bence doktora brnim gelmişti az açılma var evde bekleyeceksin dediler 2 gün sonrada suyum gelmiştiKızlar dün gece kanlı akıntım oldu ve bele vuran sancım vardı doğum yaklaştı galiba dedim ama sabah sancım azalmıştı uyuduktan sonra şşmdi yok. daha yeni 36 haftalık olduk ama bebek bir hafta geriden geliyor.
önceki hamileliklerinde böyle nişan öncesinde gelip ne kadar süre sonra doğum olur.pazartesi randevum var. doktora da gitmedim sancı kesilince
Fark edersin canım akıntı az su gelince baya akıyor bacaklarından anlıyorsun yaniYaaa benim de ilk normal doğum pandemiye denk gelmişti hiç bir şeyim yoktu sırf doktoruma denk gelmek için doğumu onlar başlattı hiç sancım vs bir belirtim yoktu onlar suni sancı vererek başlattılar açılmam nişanım bile yoktu gittiğimde ama 40+3 haftalıktı
Şimdi mukuslu akıntım var 3. Gün ara ara geliyor dün Dr söyleyince alttan baktı yumuşama olmuş dedi ama suyum falan yada nişanım gelirse anlar mıyım bilmiyorum ilk doğumdan tek tecrübem sancının ne olduğunu biliyorum
Nasıl bir su gelmesi akıntım oluyor mesela ara sıra yada çok sıcaklıklarım bazen yastık koyuyorum
Bacaklarımın arasına terliyor insan ayırt edilir mi tere göre suyun gelmesini yada normal akıntıya göre
Canım adı geçen hastanelerin ruhsatı iptal edilmiş bilgin olsun , inşallah içine sinen bir yer bulunurAy bu doğru doğumdan önceki gün 0 enerji saat 8de yattım uyudum. İshal oldum bi ona kalktım. Ara sıra adet ağrısı oluyodu. Sabaha karşıda suyum gelmiş altıma kaçırdım sandım amaaan nasıl olsa altıma kaçırdım diyerek biraz daha uyumuştum ahahaha randevu için kalkınca su olduğunu fark etmiştim.
Aşkım hayırlı olsun en yakın arkadaşıma aynı haftada nişan geldi, doktoru 1 hafta daha içerde tutmaya çalışalım evde yat ayaklarını uzat sadece tuvalete kalk dedi, ve dediği gibi 1 hafta sonunda sancıları sıklaştı suyu geldi 37de doğurdu. Onun da ölçümleri ilerde gidiyordu küvöze bile girmedi içini rahat tut ama artık kendini yormaTamam canım haftasonu olunca şehir hastanesi gidemedim doktoruma ama olmazsa acile gideyim
Nişan sulu akıntı ve kan karışımı oluyormuş bebeğim öyle söyledilerNişan mı değil mi anlamıyorum ki ya ara ara akıntıda lekelenme var adetin sanki ilk günleri olur ya onun gibi
Canım vakti varsa doğana kadar epey toparlanır bebişin inşallahh bizim de 36.hafta kontrolümüz vardı bugün doktorum bebişin başı aşağıda 1 hafta daha istirahat et prematüre sınırını geçsin sonra rahat edelim dedi.Selamlar çiçekler . Bugün 38.hafta kontrolü vardı Çatı vajinal doğuma uygun çıktı yine de sezeryan için durum olursa konuşuruz dedi bebek 2600 biraz zayıf. Bebeğin yukarda doğum 40. Haftanı bulur hatta biraz geçer dedi
Ben varımKızlar aranızda Anadolu tamamlayıcı sağlık sigortasından faydalanan var mı acaba
Ben kullanıyorum canım, 23 kasımda son günüm, doğum yetişedebilir, yetişmeyedebilir. Senin ne durumdaKızlar aranızda Anadolu tamamlayıcı sağlık sigortasından faydalanan var mı acaba
Kilosu ne durumda peki, vajinal doğum mu düşünüyorsunuzCanım vakti varsa doğana kadar epey toparlanır bebişin inşallahh bizim de 36.hafta kontrolümüz vardı bugün doktorum bebişin başı aşağıda 1 hafta daha istirahat et prematüre sınırını geçsin sonra rahat edelim dedi.
Benim nişandan iki gün sonra doğum başlamıştı canım ama bir hafta sonra da başlayan varmışKızlar dün gece kanlı akıntım oldu ve bele vuran sancım vardı doğum yaklaştı galiba dedim ama sabah sancım azalmıştı uyuduktan sonra şşmdi yok. daha yeni 36 haftalık olduk ama bebek bir hafta geriden geliyor.
önceki hamileliklerinde böyle nişan öncesinde gelip ne kadar süre sonra doğum olur.pazartesi randevum var. doktora da gitmedim sancı kesilince
Dr una bilgi vermen iyi olur bence ben hemen yazmıştım nişanım geldi diye o da ağrın suyun yoksa bekle demişti sonra iki günde bir Nst ye alacaklardı fakat doğurdumNişansa eğer bu gelen kanlı akıntı hemen mi doktora gitmem gerekti yoksa sancıları mı beklemeliyim
Var dedi çiçeğim yukardaymış daha toparlanır . Doğunca da toparlanır inşallah. Sende dinlen sağlıkla kucağımıza alalımCanım vakti varsa doğana kadar epey toparlanır bebişin inşallahh bizim de 36.hafta kontrolümüz vardı bugün doktorum bebişin başı aşağıda 1 hafta daha istirahat et prematüre sınırını geçsin sonra rahat edelim dedi.
Benim Anadolu tamamlayıcı yavrumKızlar aranızda Anadolu tamamlayıcı sağlık sigortasından faydalanan var mı acaba
Bizim yetişmedi yenilemek zorunda kaldık uçmuş fiyatlar canımBen kullanıyorum canım, 23 kasımda son günüm, doğum yetişedebilir, yetişmeyedebilir. Senin ne durumda
Benim devam etmiştiPeki nişan bir sefer mi olur ara ara olması normal mi.benim 2 gün önce de bir akıntımda çok hafif ip gibi kırmızılık vardı.dün gece de daha yoğun bir kırmızılık oldu bugün yok ama
Ayy bilmemek tecrübesizlik te çok kötüymüş