2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay bu doğru doğumdan önceki gün 0 enerji saat 8de yattım uyudum. İshal oldum bi ona kalktım. Ara sıra adet ağrısı oluyodu. Sabaha karşıda suyum gelmiş altıma kaçırdım sandım amaaan nasıl olsa altıma kaçırdım diyerek biraz daha uyumuştum ahahaha randevu için kalkınca su olduğunu fark etmiştim.

35 haftalığız bugün. Kontrolümüz vardı. Şükür herşey yolunda. Başı yukarıda hala dönmemiş.
37-38 de hala dönmediyse sezeryan için 38+5 dedi. Eğer dönerse 40 a kadar bekleriz dedi.

Kilosu 2435 boyu 47 cm. Bel çevresi ince ama korkulacak bişey yok dedi. Genetik olarak anasına çekmiş olabilir çiçeğim :)

Bu olaylardan konuştuk. Kendi açtı hatta çok üzgündü.
E…sey den ayrılmamın sebebi buydu dedi. Ufacık prematüre bebekleri doğurtup yoğun bakıma alıyorlarmış. Çünkü en çok o haftalarda sgk desteği oluyormuş. Bu nedenle de ayrıldım oradan anlaşamadık dedi. Çünkü Periontoloji uzmanı görmeli dedikçe doğurt dediler dedi.

Bana da normal olursa afiyette doğurturum ekibi çok iyi yoğun bakım ekibi de fazla pimpirikli o sebeple çocuk eve çıkar durumda olsa bile tutabiliyorlar dedi.
Sezeryan olursa da başka hastane önerdi. Oranın da doğum ekibi ve kullanılan malzeme kalitesi daha iyi dedi. Çocuğa direk müdahale edilmesi gerekebilir o nedenle bi netleşsin de hastaneye net karar veriri dedi.

Doktora da dedim. Allah iyilerle karşılaştırsın Allah korkusu olanlarla iyice korkar olduk dedim.

Kızlar dün gece kanlı akıntım oldu ve bele vuran sancım vardı doğum yaklaştı galiba dedim ama sabah sancım azalmıştı uyuduktan sonra şşmdi yok. daha yeni 36 haftalık olduk ama bebek bir hafta geriden geliyor.
önceki hamileliklerinde böyle nişan öncesinde gelip ne kadar süre sonra doğum olur.pazartesi randevum var. doktora da gitmedim sancı kesilince

Nişansa eğer bu gelen kanlı akıntı hemen mi doktora gitmem gerekti yoksa sancıları mı beklemeliyim

Nişansa eğer bu gelen kanlı akıntı hemen mi doktora gitmem gerekti yoksa sancıları mı beklemeliyim
Nişansa acele etmene gerek yok benim nişanım geldikten 1 hafta sonra doğurdum. Sadece sancılarını takip et sıklaşmasını suyun gelirse direkt bilgilendir zaten

Nişansa acele etmene gerek yok benim nişanım geldikten 1 hafta sonra doğurdum. Sadece sancılarını takip et sıklaşmasını suyun gelirse direkt bilgilendir zaten
İki gündür bebek çanta ev hazırlıkları derken biraz yorulmuştum ondan oldu galiba şimdi hep yatıyorum ayakta kalmadıkça sancım yok şükür. Bakalım inşallah biraz daha sabreder bebeğim daha 36 hafta yeni olduk

Peki nişan bir sefer mi olur ara ara olması normal mi.benim 2 gün önce de bir akıntımda çok hafif ip gibi kırmızılık vardı.dün gece de daha yoğun bir kırmızılık oldu bugün yok ama
Ayy bilmemek tecrübesizlik te çok kötüymüş

Yaaa benim de ilk normal doğum pandemiye denk gelmişti hiç bir şeyim yoktu sırf doktoruma denk gelmek için doğumu onlar başlattı hiç sancım vs bir belirtim yoktu onlar suni sancı vererek başlattılar açılmam nişanım bile yoktu gittiğimde ama 40+3 haftalıktı
Şimdi mukuslu akıntım var 3. Gün ara ara geliyor dün Dr söyleyince alttan baktı yumuşama olmuş dedi ama suyum falan yada nişanım gelirse anlar mıyım bilmiyorum ilk doğumdan tek tecrübem sancının ne olduğunu biliyorum
Nasıl bir su gelmesi akıntım oluyor mesela ara sıra yada çok sıcaklıklarım bazen yastık koyuyorum
Bacaklarımın arasına terliyor insan ayırt edilir mi tere göre suyun gelmesini yada normal akıntıya göre

Son düzenleme:
Benim çatı muayenesi sonrası geldi biraz kanamam oldu bölge hassas olduğu için evde de akıntıyla beraber pıhtı gibi kan geldi doktorumla konuştum bi sıkıntı yok sancı sıklığı veya su gelirse haberleşelim dedik ondan sonra olmadı kanama zaten

İmkansız anlamaman koku bi kere çok farklı ve altımda ped vardı sırılsıklamdı sıkınca akacak cinsten ama bu demek değil ki tüm suyun geldi hastanede devamlı servikal muayene yapıyolar açıklığı anlamak için hala her defasında su gelmeye devam ediyodu mesela. Yaa işte herkesin tecrübesi farklı bende genelde sancıuı anlamam

Benim tek sefer olmadı ya ara ara akıntım da çok az ama lekelenme şeklinde devam ediyor off bilemedim eşim işte gelsin bir gideyim doktora olmadı. Ama sancım yok bugün şükür

Ben de hafta sonuna gelmesine korkuyorum doğumun inşallah hafta içine denk gelir kendi doktoruma

Ayy anlamayacağım diye korkuyorum işte her doğum farklı kendine özel bilemiyor ki insan

Benim tek sefer olmadı ya ara ara akıntım da çok az ama lekelenme şeklinde devam ediyor off bilemedim eşim işte gelsin bir gideyim doktora olmadı. Ama sancım yok bugün şükür
Belki sancıyı hissetmiyor olabilirsin canımm geçen nst de arkadaşımın 70’e kadar ağrısı çıktı nst de ama o gram hiç hissetmiyordu ağrıyı

Belki sancıyı hissetmiyor olabilirsin canımm geçen nst de arkadaşımın 70’e kadar ağrısı çıktı nst de ama o gram hiç hissetmiyordu ağrıyı
Hadi ya bak korkmaya başladım şimdi inşallah öyle değildir hayırlısı inşallah canım doktora gitceğim eşimi bekliyorum bakalım. Dualarınızda unutmayın hepimizin ki sağlıkla hayırla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…