İnşallah tez zamanda kavuşursun balımm belki de kavuştun daha okuyamadm geçmişiDaha kucağıma alamadımpazar günü doğum yaptım ama belki yarın anca görebileceğim. Kucağıma verirler mi bilmiyorum biraz hareketlenip küvezde durmak istemediğini belli etmesi lazımmış bakalım birksç güne her türlü kucağıma alırım inşallah
Maşallah yavrum boyu da kilosu da iyiymiş36+6 da kanamayla gittim. Benim plesenta Rahime yakındı hatırlarsanız o yüzden hemen aldılar. Spinal sezaryen oldu. Bebeğim 52 cm 3250 gram boyu uzun baya. Sağlıklı olsun da inşallah bir an evvel kavuşuruz oğlumla.
Ben hiç pijama koymadm canm 3 tane gecelik koydumKızlar hastanede giymek için nasıl pijamalar aldınız? Bir tane önden düğmeli aldım ben. Diğerlerini gecelik tarzı mı yoksa yine alt üst takım mı tercih etmeliyim ? Tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim. Hangisi daha kullanışlı oluyor
Doktorunuzla bir konuşun bakalım onlar ne önerecekAh keşke yapabilsem ama buna hiç inancım ve cesaretim yok birde travma gibi yaşayıp sonradan atlatamamaktan da çok korkuyorum psikolojik olarak
Hoşgeldin canm iyi olmanıza sevindim bizde iyiyz sükürMerhaba hanımlar ben geldim bilen bilir burda gebeliğin başında baya sorun yaşadım düşük tehlikesi, kanama, rahim ağzı kısalığı, kan uyuşmazlığı neler neler. Son durum yarın tam 34 haftama giriyorum elhamdülillahve üstelik çalışmaya başladım 37 ye kadar devam inşallah, umarım herkes iyidir, evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım
Bende öyle canm herşeyi hazır 36+5 im:)ben 36+2 yim her şeyim hazır valizi kapattım artık gelebilir rahatlığı var
Evet pazartesi Bi konuşacağım inşallah sağol canımDoktorunuzla bir konuşun bakalım onlar ne önerecekherşeyin hayırlısı inşallah hangisi sizin için daha iyi olacaksa
Bana Dr geçen hafta bırak dedi coaspirğnle ama ben zararı yoksa aynı anda bırakmak istemediğimi söyledim kurarım kafamda bu hafta bırakacağım sanırım ama benim testim böyle tekrarlayan düşüklerinden dolayı kullanıyordum ilk doğumda ise 32 ecopirini doğum sabah hariç oksapar devam etmiştim hatta doğumdan sorma 15 gün kulanmıştımOksapar kullanan annelerim ne zaman bırakıcaz dedi doktor sizlere? Bana sezaryenden bi hafta önce dedi ama erken değil mi
Oy oyyyy maşallah senin bebişlere canm dursunlar a daha büyüsünlerÜçüz benim canlarımdoğurmadım hala 34+3 olduk, doktor 1 kasım diyor onu bekliyoruz hiç kontrollerde de daha erken doğuracakmışım gibi görünmüyor zaten.. Allaha şükür diyeyim ama son haftalar valla içimden geçti yalan yok
Maşallah maşallah canm azck sabr etcen ne yapcanOğlumu gördüm şimdi iyiye gidiyormuş ama sağlığı açısından 7-10 gün kalacakmış tahminen küvezde her gün süt getirmemi istediler
Ben bir tane boydan gecelik aldım. Bir tane de sabahlıklı alt üst takım aldım. Kuzenim ebe. Gecelik daha kullanışlı oluyor dedi. Ama bazıları da yatakta topladığını sürekli bacağın göründüğünü söyledi. Durumuma göre hangisi kullanışlı olursa onu giyerim diye düşündüm. Tesettürlüyüm o yüzden alt üst daha kullanışlı olur gibi düşünüyorumKızlar hastanede giymek için nasıl pijamalar aldınız? Bir tane önden düğmeli aldım ben. Diğerlerini gecelik tarzı mı yoksa yine alt üst takım mı tercih etmeliyim ? Tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim. Hangisi daha kullanışlı oluyor
Ben de aynı şekilde bu saatlerde yemek yemesem uyuyamıyorum gerçi gece uyumadığım için sabahları 11 den sonra kahvaltı yapıyorum anca yoksa o saate kadar bebiş çok acıkırdıkızlar iştahınız nasıl ya? Ben artık bu saatlerde öyle çok tıkınmak istiyorum ki yemekten ziyade canım abur cubur istiyor. 35 haftaya girdim böyle yersem yuvarlanarak ameliyata girerimbir de Masterchef izliyorum kıymalı kol böreği çekti canım eşimi göndermemek için zor duruyorum
Biz eşimin işe gidecek olmasından dolayı akşam 5 gibi yiyoruz akşam yemeğini erken oluyor baya bana göre sonra acıkıyorum haliylekızlar iştahınız nasıl ya? Ben artık bu saatlerde öyle çok tıkınmak istiyorum ki yemekten ziyade canım abur cubur istiyor. 35 haftaya girdim böyle yersem yuvarlanarak ameliyata girerimbir de Masterchef izliyorum kıymalı kol böreği çekti canım eşimi göndermemek için zor duruyorum
Dogumdan sonrada devam edecegimi soyledi benim doktorum benim de uc gende heterozigot dusugum var insan korkuyor yaBana Dr geçen hafta bırak dedi coaspirğnle ama ben zararı yoksa aynı anda bırakmak istemediğimi söyledim kurarım kafamda bu hafta bırakacağım sanırım ama benim testim böyle tekrarlayan düşüklerinden dolayı kullanıyordum ilk doğumda ise 32 ecopirini doğum sabah hariç oksapar devam etmiştim hatta doğumdan sorma 15 gün kulanmıştım
Ya benim de tam tersi istahim son bir aydir acayip azaldi kilom da sabit bayadir kendimi zorluyorum bebek son haftalarda daha cok gelisiyor diyekızlar iştahınız nasıl ya? Ben artık bu saatlerde öyle çok tıkınmak istiyorum ki yemekten ziyade canım abur cubur istiyor. 35 haftaya girdim böyle yersem yuvarlanarak ameliyata girerimbir de Masterchef izliyorum kıymalı kol böreği çekti canım eşimi göndermemek için zor duruyorum
Canım ben yemekten 9da kalktım eşim geç geldi geç yedik ama inan yarım saat sonra mutfağı gezmeye başladımBiz eşimin işe gidecek olmasından dolayı akşam 5 gibi yiyoruz akşam yemeğini erken oluyor baya bana göre sonra acıkıyorum haliyle
Ben hiç pijama koymadm canm 3 tane gecelik koydum
Biri siyah
Biri pembe
Biri foto cekimi için krem :)
Bende bı tane de gecelik alayım o zaman kızlar. Hangisi o an daha cazip gelirse onu kullanırım.Ben bir tane boydan gecelik aldım. Bir tane de sabahlıklı alt üst takım aldım. Kuzenim ebe. Gecelik daha kullanışlı oluyor dedi. Ama bazıları da yatakta topladığını sürekli bacağın göründüğünü söyledi. Durumuma göre hangisi kullanışlı olursa onu giyerim diye düşündüm. Tesettürlüyüm o yüzden alt üst daha kullanışlı olur gibi düşünüyorum
Canım bende bebeğe faydalı şey yemiyorum bu saatler hiç ya gündüz kefir kuruyemiş falan yiyorum ama bu saatlerde hep saçma sapan şeyler yemek istiyorumDogumdan sonrada devam edecegimi soyledi benim doktorum benim de uc gende heterozigot dusugum var insan korkuyor ya
Ya benim de tam tersi istahim son bir aydir acayip azaldi kilom da sabit bayadir kendimi zorluyorum bebek son haftalarda daha cok gelisiyor diye
Özellikle makarna ekmek arası çekiyor benim canım hamur işi fln geceleriCanım bende bebeğe faydalı şey yemiyorum bu saatler hiç ya gündüz kefir kuruyemiş falan yiyorum ama bu saatlerde hep saçma sapan şeyler yemek istiyorum
Hahahah an itibariyle mutfakta ne yesem diye dolanıyorumkızlar iştahınız nasıl ya? Ben artık bu saatlerde öyle çok tıkınmak istiyorum ki yemekten ziyade canım abur cubur istiyor. 35 haftaya girdim böyle yersem yuvarlanarak ameliyata girerimbir de Masterchef izliyorum kıymalı kol böreği çekti canım eşimi göndermemek için zor duruyorum