2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar sezertanda kalıcı oje yasakmı ben az önce yaptrdım sonra kız çıkartmaya gelen çok oluyor dedi.ben ilk doğumumda rakı beyazı ojem vardı kimse bişey dememişti
evet yasak canım. ameliyathanede seni monitore bağlıyorlar parmağına da oksijen degerini gosteren aparat takıyorlar. o da tırnaktan bakıyor ama oje olunca doğru sonuc vermez ikinci olarak da enfeksiyon acısından istemiyorşar

kızlar iştahınız nasıl ya? Ben artık bu saatlerde öyle çok tıkınmak istiyorum ki yemekten ziyade canım abur cubur istiyor. 35 haftaya girdim böyle yersem yuvarlanarak ameliyata girerim 😂 bir de Masterchef izliyorum kıymalı kol böreği çekti canım eşimi göndermemek için zor duruyorum 😂
Ayyy ben de öyleyim ya😪 bir de şekerim var yiyemiyorum da bir şey su içiyorum sadece. Uyuyum uyanayım sabah olsun da yemek yiyeyim diye bekliyorum 😂

Ayyy ben de öyleyim ya😪 bir de şekerim var yiyemiyorum da bir şey su içiyorum sadece. Uyuyum uyanayım sabah olsun da yemek yiyeyim diye bekliyorum 😂
IMG_1992.jpeg

Gebelik var mıdır sizce

Bugün yürütmeyen bir vajina ağrısıyla uyandım dün zaten bacak içlerim çok kötü ağrıyodu eşim akşam kalçamı içleri ovdu biraz geçti ama bugün adım atamıyorum içerden bi baskı var . Sizde olan var mı böyle
Maalesef bendede var sabahlari iyiyim ama akşam oldummu oturup kalkarken inlemeye başlıyorum sanırım yoruluyor vücut artık o ağırlığı taşımaktan 🥲
Ben 3 haftadır öyleyim. Hele biraz uzandıysam asla kalkamıyorum bacaklarımı daha oynatırken bağırtan bir ağrı acı oluyor bacak içi vajina giriş kısmındaki kemikler. Bazen kafasının ağırlığını bile hissediyorum sanki bir ıkınsam fırlayacak gibi sjsjsj. Dua ediyorum hep vaktinde gelsin diye ama bana göre bu durumlar erken oldu 40 haftayı geçsem anlarım artık vücut imdat diyor diye ama kilom yok ödemim yok bebem tombik değil haftam daha erken ama ben perte çıktım. Yarından sonra kontrolüm var risk varsa söyler diye düşünüyorum
Ay valla bende her akşam öyle diyorum heralde girmeye başladı kafası kanala ayriliyo benim kemikler diyorum sabaha geçmiş oluyo akşam yine aynı 😁
Kızlar hastanede giymek için nasıl pijamalar aldınız? Bir tane önden düğmeli aldım ben. Diğerlerini gecelik tarzı mı yoksa yine alt üst takım mı tercih etmeliyim ? Tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim. Hangisi daha kullanışlı oluyor
Canım yazmışlar zaten ama bende yazayım gecelikde bulundur yanında tuvalet ihtiyacında kanama kontrolunde vs çok daha kullanışlı oluyormuş

Kızlar bu arada çatlaklar ile ilgili yazılanları okudum kiminiz demiş ki ben çok su içtim ben çok yağ kullandım çatlağım olmadı yada yağ sürdüm ama az su içtim çatlağım oldu vs vs ben ne çok su icebildim nede yağ krem vs kullanmadım 34+4 deyim göbeğim de hiç çatlak olmadı ama basenlerimde çatlaklar var yani bence bunun sizin naptiginizla hiç bir ilgilisi yok olacağı varsa oluyor 😁

Selam canlar. Sizin eşler ne durumda. Benim eşim çok panik sanıyor ki onun haberi olmadan 5 dk da pat diye doğurcam. Gece 5/6 kez uyanıyorum . Tin tin arkamda sürekli birde yataktan kalkıyorum nasıl bir panik noldu noldu doğuruyor musun diye … böyle böyle doğurtacak beni 😂 gündüz napıyorsun diye mesaj atsam hemen arıyor noldu sancı mı var doğuyor mu diye. Bu gidişle oğlumu erkenden getirecek😂😂 doğursam ilk senin haberin olur öyle 5 dk da ilk sancıda sa doğmaza bir türlü ikna edemedim 🤣🤣
Benim kocam cumartesi günü duşta doğum sancısı çekerken oğlum da duş almak isteyince bana oğlumu soyup getirdi ve sen halledebilir misin ben yatayım mı dedi 😂😂 adam panikten saçma sapan davranmaya başladı hala doğurduğumun bilincinde değildi inanılmaz komikti ya 😂

Benim kocam cumartesi günü duşta doğum sancısı çekerken oğlum da duş almak isteyince bana oğlumu soyup getirdi ve sen halledebilir misin ben yatayım mı dedi 😂😂 adam panikten saçma sapan davranmaya başladı hala doğurduğumun bilincinde değildi inanılmaz komikti ya 😂
Seninki iyice değişikmiş 🤣🤣

İnşallah tez zamanda kavuşursun balımm belki de kavuştun daha okuyamadm geçmişi 🤭gelmiş geçmiş olsun inşallah🙏 güzel günler sizi bekler🧿🧿🌸

Maşallah yavrum boyu da kilosu da iyiymiş 🧿 Rabb'im sağlık sıhat versin sana da evladına da inşallah 🙏
Henüz kavuşamadım ama bugün ilk defa hareket ettiğini sesime tepki verdiğini gördüm ağladığını duydum heyecandan kalbim sıkışmaya başladı 🥺 inşallah yarın yada cuma günü emzirmeye çağıracaklar duruma göre de cumartesi yada pazartesi taburcu olacak 🥰

Dogumdan sonrada devam edecegimi soyledi benim doktorum benim de uc gende heterozigot dusugum var insan korkuyor ya

Ya benim de tam tersi istahim son bir aydir acayip azaldi kilom da sabit bayadir kendimi zorluyorum bebek son haftalarda daha cok gelisiyor diye
Evet yaa bende bırakmak istemiyorum açıkçası korkuyorum

Hanımlar çok şükür bugün oğlumun hareket ettiğini tepki verdiğini hatta ağladığını gördüm duydum 🥺 yarın yada cuma beni emzirmeye çağıracaklar cumartesi yada pazartesi de taburcu olabilirmiş bir sorun çıkmazsa 🥰 burnu biraz tıkalıymış onu açmaya çalışıyorlar daha rahat emebilsin diye ve dün biraz sarılık olmuş foton tedavisi uygulamışlar ve ağızdan beslenmesini yavaş yavaş arttırıyorlarmış. İşin kötü yanı göğüslerim çok hızlı süt doldu ve tazik sıkıntım var hastanenin laktasyon bölümünden randevu aldım salı günü inşallah oğlumla birlikte emzirme danışmanlığı almaya da gidicem çok heyecanlıyım kalbim göğsüme sığmıyor resmen 😊

Hanımlar çok şükür bugün oğlumun hareket ettiğini tepki verdiğini hatta ağladığını gördüm duydum 🥺 yarın yada cuma beni emzirmeye çağıracaklar cumartesi yada pazartesi de taburcu olabilirmiş bir sorun çıkmazsa 🥰 burnu biraz tıkalıymış onu açmaya çalışıyorlar daha rahat emebilsin diye ve dün biraz sarılık olmuş foton tedavisi uygulamışlar ve ağızdan beslenmesini yavaş yavaş arttırıyorlarmış. İşin kötü yanı göğüslerim çok hızlı süt doldu ve tazik sıkıntım var hastanenin laktasyon bölümünden randevu aldım salı günü inşallah oğlumla birlikte emzirme danışmanlığı almaya da gidicem çok heyecanlıyım kalbim göğsüme sığmıyor resmen 😊
Ay gerçekten inanın yürekten seviniyorum yazdıklarınıza. Allahım hayırla sağlıkla birbirinize kavuştursun sizi ❤️

X