2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar sezertanda kalıcı oje yasakmı ben az önce yaptrdım sonra kız çıkartmaya gelen çok oluyor dedi.ben ilk doğumumda rakı beyazı ojem vardı kimse bişey dememişti
Saturaston cihazı oksijen miktarınu ölçemediği için en azından sadece işaret parmağının boş kalmasını istiyorlar ama tercihleri hiç olmaması

Ben bi tane gecelik gibi aldım önü düğmeli uzun kollu doğumdan sonra bikaç defa buz kompresi için geliyolar rahat oluyo. Geriye kalanı alt üst takım şeklinde 2 tane aldım.

Doğum belli mi ?
ben sezeryan yanlısı oldugum için öyle planlıyoruz. peki siz bebegi son adet tarihine göre mi hesap ediyosunuz ben dr daha geriden hesap ediyor ama bebek de onden gidiyor. tam tarihine göre hesap etse ölçümleriyle uyumlu olacak

Günaydııın, güzel bir gün olsun kızlar bakalım bugün haberler neler olacak geçtiğimiz Salı kontrol vardı 37+1 haftalık olduk. Bir önceki haftaya göre kilo nerdeyse almamış beslenmene dikkat ediyor musun dedi doktor hiç adam akıllı dikkat etmemiltşm böyle bakliyat et süt denince hiç bakliyat yiyemiyoruz eşime dokunuyor diye, ben de öğlen yeşil mercimek yemeği denedim ay sabaha kadar karnım ağrıdı sün gece çok fenaydım, kuruyemiş falan da yşyemiyom az az belki çünkü kaşıntı yapıyor bende egzama var kulağımda onu artırıyor çok da severim aslında.

Bir arkadaşım için bir sorum olacaktı, 4 aylık hamile, bebeğin beyninde beyazlıklar görünüyormuş, dr genelde geçiyor demiş ama tabi o kafaya takıyor doğal olarak. Bizim grupta böyle bir şey yaşayan olmuş muydu?

Ben aslında yağ kullandım.Hindistan cevizi yağı, mustela çatlak kremi ve yağı, birde bio oil ilk 6 ay her banyodan sonra ve aklıma geldikçe sürdüm sonra son aya girildiğinde ise alttan kırmızı küçük kanalların olduğunu görünce sabah akşam bio oil ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum.Ama olan yine oluyor bence de çünkü karnım büyüdü baya kaçarı yok bence sadece çok kaşıntı da var beraberinde onu azaltıyor yağlar o iyi geliyor birde illaki etkiliyordur ama kurtulmak zor

Kızlar e bebeğin bu korsesi nasıl sizce ? Kullanan var mı ? İndirimsiz 500 tl bi fiyatı var .Almak istiyorum hemen takmanın faydası oluyormus kullanan varsa bilgilendirebilir mi

Eklentiler

• 671411AC-4D07-4F5C-A324-F5F077C99D87.jpeg
    108,9 KB · Görüntüleme: 22
Her zaman adete göre hesap ettik. Benimde önden gitmişti ama haftası neyse onu söyledi.

Ben iki pijama aldım bir tanede gecelik. Sezeryanda gecelik daha kolay olur diye düşündüm ilk gün. Sonra pijamalara geçicem

Merhaba canım. Benimde doktor adet tarihine göre değil de adet tarihinden bir hafta sonrayı baz alıyor. O yüzden ona göre 34 haftalığım bana göre 35 birde tüp bebek yaptırdım ona hiç girmeyeyim benim bebişte önden gidiyor 37 haftalık çıktı geçen hafta şekerimde var kontrollerim sıklaştı. Ben kilo alamıyorum ama maşallah bebişin kilosu iyiymiş. 2 hafta daha sabret kızım diyorum bakalım sağlıkla gelsinler inşallah

Ben de baya psikolojimi bozdum bu çatlak olayına ama elden de hiç bişey gelmiyor gerçekten. Günde en az 3litre su içiyorum her akşam bio oil ve vazelin karıştırıyorum bolca sürüyorum ama bana mısın demedi iki çizgi oluştu kafayı çok taktım moralimi çok bozuyor

Ben iki pijama aldım bir tanede gecelik. Sezeryanda gecelik daha kolay olur diye düşündüm ilk gün. Sonra pijamalara geçicem
Gecelik almadım kızlar tesettüre uygun bacağı kapatan uzun gecelik önerisi olan varmı acaba ? Benim baktıklarım hep bilekten iki karış yukarıda kalıyor

Günaydınnnn bende her sabah acaba bugün doğum var mı diye giriyorum foruma arkadaşın için benim başıma gelmedi ama Şuan arkadaşım 6. Ayında hamile. Ona devlette detaylıda aynı senin hesap beyazlık var denildi çok endişe etti . Birde özelden detaylı ultrason randevusu aldı oda aynısını dedi ama geçer önemsiz dediler. Aynen de öyle oldu doktor takip etti durdu geçti. Arkadaşın kafaya takması çok normal bizde neleri neleri taktık. Ama doktor rahatsa geçer endişe etme diyorsa hiç üzülmesin . Çünkü doktorlar ay biz üzülmeyelim diye yalan söylemiyorlar pat pat söylüyorlar olumlu olumsuz herşeyi. Sıkıntılı görse zamanla geçer demez doktor

Oy oyyyy maşallah senin bebişlere canm dursunlar a daha büyüsünler ama tabi birde sana sormak lazm biz tek bebişle bazen zorlanıyoruz
Rabbim kurtarsn inşallah canm sağlıkla
Aminn kuzumm hepimizi inşallah bana artık çok zor geliyor bugün kontrolümüz var bakalım beni böyle süründürürken onlar ne kadar büyüdü çok merak ediyorum

Hanımlar birşey sormak istiyorum. Hepimiz anneyiz burda bir anne olarak hemde yeni doğum yapmış sezeryanli ve çocuğu yoğun bakımda bir anne olarak eşim yakın arkadaşının annesinin cenazesine gitmek için bugünlük onu idare etmemi istedi bugünlük oğlumuzu görmesek olur mu dedi... Ben mi lohusa olduğum için çok etkileniyorum anlamıyorum. Ben artık sürekli birşeyleri idare etmekten çok yoruldum. Sadece 5 dakika görebilmek için sancılar çeke çeke gittiğim bebeğimi idare etmemi istiyor benden. Süt sağmaktan elimdeki karpal tünel sendromu arttı ellerim tutmaya tutmaya ağlaya ağlaya süt sağıyorum ben çocuğuma yetemezsem korkusundan kafayı yiyeceğim ama niye ben çocuğumu idare etmeliyim... Kalbim çok kırıldı nedensizce bilemiyorum...

bilmiyorum ama ben de olsam senin gibi düşünürüm. lohusalıktan degil bence oncelik şuan bebegi gormek olmalı seni bebegine götürmeli sonra taziyesine herhangi bi zaman gidebilir. belki düşünememiştir sen üzme kendini konus anlat

Çocuğu yalnız bırakamazmış çocuk çok kötü durumdaymış. Bunu diyen adam ben ne anlatsam anlamayacak şuan arkadaşı daha öncelikli. Çocuğumuz küvezde olsa da sağlıklı diye görüyor açıklayamazsın ki bu adama çocuğun önceliğini

canım benim de tüp bebek ben diger arkadası tüp bebek sandım ondan sormuştum. tüp bebekte genel olaeak mı daha geriden hesap ediliyor acaba transfer tarihime göre 37+1 im. ölçülerde hep 37 lerde cıkıyor ama doktora göre daha 37 olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…