evet yasak canım. ameliyathanede seni monitore bağlıyorlar parmağına da oksijen degerini gosteren aparat takıyorlar. o da tırnaktan bakıyor ama oje olunca doğru sonuc vermez ikinci olarak da enfeksiyon acısından istemiyorşarKızlar sezertanda kalıcı oje yasakmı ben az önce yaptrdım sonra kız çıkartmaya gelen çok oluyor dedi.ben ilk doğumumda rakı beyazı ojem vardı kimse bişey dememişti
bana da oyle dedi. 37 ye kadar kullan dediOksapar kullanan annelerim ne zaman bırakıcaz dedi doktor sizlere? Bana sezaryenden bi hafta önce dedi ama erken değil mi
Ayyy ben de öyleyim yakızlar iştahınız nasıl ya? Ben artık bu saatlerde öyle çok tıkınmak istiyorum ki yemekten ziyade canım abur cubur istiyor. 35 haftaya girdim böyle yersem yuvarlanarak ameliyata girerimbir de Masterchef izliyorum kıymalı kol böreği çekti canım eşimi göndermemek için zor duruyorum
Maalesef bendede var sabahlari iyiyim ama akşam oldummu oturup kalkarken inlemeye başlıyorum sanırım yoruluyor vücut artık o ağırlığı taşımaktanBugün yürütmeyen bir vajina ağrısıyla uyandım dün zaten bacak içlerim çok kötü ağrıyodu eşim akşam kalçamı içleri ovdu biraz geçti ama bugün adım atamıyorum içerden bi baskı var . Sizde olan var mı böyle
Ay valla bende her akşam öyle diyorum heralde girmeye başladı kafası kanala ayriliyo benim kemikler diyorum sabaha geçmiş oluyo akşam yine aynıBen 3 haftadır öyleyim. Hele biraz uzandıysam asla kalkamıyorum bacaklarımı daha oynatırken bağırtan bir ağrı acı oluyor bacak içi vajina giriş kısmındaki kemikler. Bazen kafasının ağırlığını bile hissediyorum sanki bir ıkınsam fırlayacak gibi sjsjsj. Dua ediyorum hep vaktinde gelsin diye ama bana göre bu durumlar erken oldu 40 haftayı geçsem anlarım artık vücut imdat diyor diye ama kilom yok ödemim yok bebem tombik değil haftam daha erken ama ben perte çıktım. Yarından sonra kontrolüm var risk varsa söyler diye düşünüyorum
Canım yazmışlar zaten ama bende yazayım gecelikde bulundur yanında tuvalet ihtiyacında kanama kontrolunde vs çok daha kullanışlı oluyormuşKızlar hastanede giymek için nasıl pijamalar aldınız? Bir tane önden düğmeli aldım ben. Diğerlerini gecelik tarzı mı yoksa yine alt üst takım mı tercih etmeliyim ? Tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim. Hangisi daha kullanışlı oluyor
Evet varrEki Görüntüle 3491466
Gebelik var mıdır sizce
Çok mutluyummmmm şuan hemen yarın olsun kan vereyimEvet varr
Ay valla ben hiç anlamıyorum ama umarım vardırEki Görüntüle 3491466
Gebelik var mıdır sizce
Hayırlı olsunnnÇok mutluyummmmm şuan hemen yarın olsun kan vereyim
Teşekkür ederimHayırlı olsunnn
Benimki de yağız alpEmi Alp de güzel kuzu
Maşallah hepimiz Alp ile başlayan ya da biten isimler koyuyoruz bende oğluşuma Alperen adını koyacam Allah izin verirse
Benim kocam cumartesi günü duşta doğum sancısı çekerken oğlum da duş almak isteyince bana oğlumu soyup getirdi ve sen halledebilir misin ben yatayım mı dediSelam canlar. Sizin eşler ne durumda. Benim eşim çok panik sanıyor ki onun haberi olmadan 5 dk da pat diye doğurcam. Gece 5/6 kez uyanıyorum . Tin tin arkamda sürekli birde yataktan kalkıyorum nasıl bir panik noldu noldu doğuruyor musun diye … böyle böyle doğurtacak benigündüz napıyorsun diye mesaj atsam hemen arıyor noldu sancı mı var doğuyor mu diye. Bu gidişle oğlumu erkenden getirecek doğursam ilk senin haberin olur öyle 5 dk da ilk sancıda sa doğmaza bir türlü ikna edemedim
Seninki iyice değişikmişBenim kocam cumartesi günü duşta doğum sancısı çekerken oğlum da duş almak isteyince bana oğlumu soyup getirdi ve sen halledebilir misin ben yatayım mı dediadam panikten saçma sapan davranmaya başladı hala doğurduğumun bilincinde değildi inanılmaz komikti ya
Henüz kavuşamadım ama bugün ilk defa hareket ettiğini sesime tepki verdiğini gördüm ağladığını duydum heyecandan kalbim sıkışmaya başladıİnşallah tez zamanda kavuşursun balımm belki de kavuştun daha okuyamadm geçmişigelmiş geçmiş olsun inşallah güzel günler sizi bekler
Maşallah yavrum boyu da kilosu da iyiymişRabb'im sağlık sıhat versin sana da evladına da inşallah
Evet yaa bende bırakmak istemiyorum açıkçası korkuyorumDogumdan sonrada devam edecegimi soyledi benim doktorum benim de uc gende heterozigot dusugum var insan korkuyor ya
Ya benim de tam tersi istahim son bir aydir acayip azaldi kilom da sabit bayadir kendimi zorluyorum bebek son haftalarda daha cok gelisiyor diye
Bende Alp düşünmüştüm yok ya karar veremiyorum ben kartal istiyorum ama ağır söylemesi zor diye eledik eşim de aram koyalım diyor 2. İsim ile ya ş net bir şey yok
Doğum belli mi ?bana da oyle dedi. 37 ye kadar kullan dedi
Ay gerçekten inanın yürekten seviniyorum yazdıklarınıza. Allahım hayırla sağlıkla birbirinize kavuştursun siziHanımlar çok şükür bugün oğlumun hareket ettiğini tepki verdiğini hatta ağladığını gördüm duydumyarın yada cuma beni emzirmeye çağıracaklar cumartesi yada pazartesi de taburcu olabilirmiş bir sorun çıkmazsa burnu biraz tıkalıymış onu açmaya çalışıyorlar daha rahat emebilsin diye ve dün biraz sarılık olmuş foton tedavisi uygulamışlar ve ağızdan beslenmesini yavaş yavaş arttırıyorlarmış. İşin kötü yanı göğüslerim çok hızlı süt doldu ve tazik sıkıntım var hastanenin laktasyon bölümünden randevu aldım salı günü inşallah oğlumla birlikte emzirme danışmanlığı almaya da gidicem çok heyecanlıyım kalbim göğsüme sığmıyor resmen