2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar sezertanda kalıcı oje yasakmı ben az önce yaptrdım sonra kız çıkartmaya gelen çok oluyor dedi.ben ilk doğumumda rakı beyazı ojem vardı kimse bişey dememişti
evet yasak canım. ameliyathanede seni monitore bağlıyorlar parmağına da oksijen degerini gosteren aparat takıyorlar. o da tırnaktan bakıyor ama oje olunca doğru sonuc vermez ikinci olarak da enfeksiyon acısından istemiyorşar

Ayyy ben de öyleyim ya bir de şekerim var yiyemiyorum da bir şey su içiyorum sadece. Uyuyum uyanayım sabah olsun da yemek yiyeyim diye bekliyorum

Maalesef bendede var sabahlari iyiyim ama akşam oldummu oturup kalkarken inlemeye başlıyorum sanırım yoruluyor vücut artık o ağırlığı taşımaktan
Ay valla bende her akşam öyle diyorum heralde girmeye başladı kafası kanala ayriliyo benim kemikler diyorum sabaha geçmiş oluyo akşam yine aynı
Canım yazmışlar zaten ama bende yazayım gecelikde bulundur yanında tuvalet ihtiyacında kanama kontrolunde vs çok daha kullanışlı oluyormuş

Kızlar bu arada çatlaklar ile ilgili yazılanları okudum kiminiz demiş ki ben çok su içtim ben çok yağ kullandım çatlağım olmadı yada yağ sürdüm ama az su içtim çatlağım oldu vs vs ben ne çok su icebildim nede yağ krem vs kullanmadım 34+4 deyim göbeğim de hiç çatlak olmadı ama basenlerimde çatlaklar var yani bence bunun sizin naptiginizla hiç bir ilgilisi yok olacağı varsa oluyor

Benim kocam cumartesi günü duşta doğum sancısı çekerken oğlum da duş almak isteyince bana oğlumu soyup getirdi ve sen halledebilir misin ben yatayım mı dedi adam panikten saçma sapan davranmaya başladı hala doğurduğumun bilincinde değildi inanılmaz komikti ya

Seninki iyice değişikmiş

Henüz kavuşamadım ama bugün ilk defa hareket ettiğini sesime tepki verdiğini gördüm ağladığını duydum heyecandan kalbim sıkışmaya başladı inşallah yarın yada cuma günü emzirmeye çağıracaklar duruma göre de cumartesi yada pazartesi taburcu olacak

Evet yaa bende bırakmak istemiyorum açıkçası korkuyorum

Hanımlar çok şükür bugün oğlumun hareket ettiğini tepki verdiğini hatta ağladığını gördüm duydum yarın yada cuma beni emzirmeye çağıracaklar cumartesi yada pazartesi de taburcu olabilirmiş bir sorun çıkmazsa burnu biraz tıkalıymış onu açmaya çalışıyorlar daha rahat emebilsin diye ve dün biraz sarılık olmuş foton tedavisi uygulamışlar ve ağızdan beslenmesini yavaş yavaş arttırıyorlarmış. İşin kötü yanı göğüslerim çok hızlı süt doldu ve tazik sıkıntım var hastanenin laktasyon bölümünden randevu aldım salı günü inşallah oğlumla birlikte emzirme danışmanlığı almaya da gidicem çok heyecanlıyım kalbim göğsüme sığmıyor resmen

Ay gerçekten inanın yürekten seviniyorum yazdıklarınıza. Allahım hayırla sağlıkla birbirinize kavuştursun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…