- 3 Ocak 2020
- 299
- 747
- 30
35+5 canım. Evet doktor öyle dedi 2 hafta önce sorduğumda. Kanala girme açılma falan yok bebek ve eşinin ağırlığı baskı yapıyor dedi.Canım bu ağrılar yükten kaynaklı oluyor değil mi ? Haftan kaçtı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35+5 canım. Evet doktor öyle dedi 2 hafta önce sorduğumda. Kanala girme açılma falan yok bebek ve eşinin ağırlığı baskı yapıyor dedi.Canım bu ağrılar yükten kaynaklı oluyor değil mi ? Haftan kaçtı ?
İşte kimi iş yerleride çok anlayışsız . Sanki özellikle böylr zamanları denk getiriyorlar zaten . El işi .. onların işlerini görünce iyi eleman ufacık bir sağlık problemi yaşa ooooo. Fazladan çalışayım de hak demezler ama bşr gün eksik çalış hemen hak muhabbeti…Anlayış gösteriyorum kuzum ya zaten geldiğinde zombi gibi geziyor evde adam kıyamıyorum sen öyle anlatınca eşimin iş yerine sinir oldum
Sorma kuzu bu hafta gene izinsiz çalışıyor resmen başkalarına böyle yapmiyolar içerde 60 güne yakın izni birikti (bizde mesai parası yok izin veriyolar her ekstra gittiği güne) bakalım verecekler miİşte kimi iş yerleride çok anlayışsız . Sanki özellikle böylr zamanları denk getiriyorlar zaten . El işi .. onların işlerini görünce iyi eleman ufacık bir sağlık problemi yaşa ooooo. Fazladan çalışayım de hak demezler ama bşr gün eksik çalış hemen hak muhabbeti
Onkim’in fiyatı Acıbadem’e göre oldukça uygun, güvenilirlik açısından ikisi de aynı gibi ama ne kadar gerekli olduğu konusunda hala kararsızım bir de benim doğum da baya maliyetli olacak. Bu arada hamilelik başında bazı genetik testler yapılmıştı, bazı hastalıkları bu testle ekarte etmiş olmadık mı?Onkimi aradım ben bugün kordon ve bağ 19 bin sonrasında yıllık 3500 dediler geçtiğimiz senelerde eşimin hematolog prof arkadaşına sormuştum çok da gerekli değil demişti ama bugün firmayla konuşunca ikna oldum gibi kordon kanı ve bağ birbirinin muadili değilmiş ikisinin de kullanım alanları farklıymış çok az kaldı doğuma benim iki üç gün içinde karar vermem lazım
Eralp bir arkadaşım koymuştu alp tuna da olabilirKızlar bebemin ismi yok bişeyler karar vermiş gibiydim ama sonra emin olamadım benim ailem çok sıcak bakmayınca.Alp koymak istiyorum ama eşim iki isim istiyor yanına isim önerisi verin modern, zamansız ve anlamı olan bişi .Mesela Alp uraz nasıl ? İsimli bişeyi yok bebemin bu yüzden help mee !
Benimde gece uyutmadı bile diyebilirim bacak içlerim vajina yanlarındaki kemikler korkunç ağrıyor artık ben venöz yetmezlik teşhisi aldım ondan sanıyordum ama meğer normalmiş herkesde olduğuna göreBen 3 haftadır öyleyim. Hele biraz uzandıysam asla kalkamıyorum bacaklarımı daha oynatırken bağırtan bir ağrı acı oluyor bacak içi vajina giriş kısmındaki kemikler. Bazen kafasının ağırlığını bile hissediyorum sanki bir ıkınsam fırlayacak gibi sjsjsj. Dua ediyorum hep vaktinde gelsin diye ama bana göre bu durumlar erken oldu 40 haftayı geçsem anlarım artık vücut imdat diyor diye ama kilom yok ödemim yok bebem tombik değil haftam daha erken ama ben perte çıktım. Yarından sonra kontrolüm var risk varsa söyler diye düşünüyorum
Neden genel anestezi düşünüyorsunuz o sizin isteğinize göre olmaz sanırım ama yinede bir sorun sezeryanlar genel anastezi hiç duymadım ben bebeği sonra görüp emzirme işi nasıl olucakKızlar ben hem tüp bebekten dolayı hem de su azlığından dolayı doktor kesin sezeryan olacak dedi ama genel anestezi düşünüyorum doktorla bunu konuşmadım gerçi ama genel anesteziyle ilgili ne düşünüyorsunuz merak ettim
Doktorunuza danışın istediğinizide söyleyin sağlık durumunuzu en iyi o bilir en sağlıklı seçeneği sunucaktır. Arkadaşımın ameliyathane korkusu vardı genel anestezi altında sezaryen oldu kendine gelmesi bir tık daha uzun sürüyo diğer yöntemlere göre ama yapılır neden yapılmasınKızlar ben hem tüp bebekten dolayı hem de su azlığından dolayı doktor kesin sezeryan olacak dedi ama genel anestezi düşünüyorum doktorla bunu konuşmadım gerçi ama genel anesteziyle ilgili ne düşünüyorsunuz merak ettim
Panik oluyorum daha önce kürtaj rahim ameliyatı tüp bebek transfer süreci vs de yaşadım onlarda bile fena oldum daha hafif işlem olduğu halde kan aldırırken bile bayılıyor gibi oluyorum fenalaşıyorumNeden genel anestezi düşünüyorsunuz o sizin isteğinize göre olmaz sanırım ama yinede bir sorun sezeryanlar genel anastezi hiç duymadım ben bebeği sonra görüp emzirme işi nasıl olucak
Pazartesi kontrol var o zaman doktorla konuşmayı düşünüyorum ben de hem korku hem panik atak tarzı oluyorum muayenelerde bile zaten heyecandan kalp atımım fırlıyor tansiyonum fırlıyor stresten eve gelince 11 7 çıkıyor hep doktor bile şaşırıyorDoktorunuza danışın istediğinizide söyleyin sağlık durumunuzu en iyi o bilir en sağlıklı seçeneği sunucaktır. Arkadaşımın ameliyathane korkusu vardı genel anestezi altında sezaryen oldu kendine gelmesi bir tık daha uzun sürüyo diğer yöntemlere göre ama yapılır neden yapılmasın
Ya ben de cok emin olamadim kordon baginin saklanmasi daha mantikli geldi ama yani cok gerekli mi emin olamiyorum halaOnkim’in fiyatı Acıbadem’e göre oldukça uygun, güvenilirlik açısından ikisi de aynı gibi ama ne kadar gerekli olduğu konusunda hala kararsızım bir de benim doğum da baya maliyetli olacak. Bu arada hamilelik başında bazı genetik testler yapılmıştı, bazı hastalıkları bu testle ekarte etmiş olmadık mı?
Yasak diye biliyorum tum ameliyatlardaKızlar sezertanda kalıcı oje yasakmı ben az önce yaptrdım sonra kız çıkartmaya gelen çok oluyor dedi.ben ilk doğumumda rakı beyazı ojem vardı kimse bişey dememişti
Benim doktor 36 gibi birakiriz diyordu simdi sezaryenden bir gub once birakacagimizi soyledi icin rahat etmeyeceksedoktorunla konus benim hic rahat degildi erken birakma konusundaOksapar kullanan annelerim ne zaman bırakıcaz dedi doktor sizlere? Bana sezaryenden bi hafta önce dedi ama erken değil mi
Bir ameliyathane hemşiresi olarak yazıyorum. sezeryanda parmak ucuna saturasyon probu takılıyor bu anlık kandaki oksijeni ve nabzı gösteriyor. Kalıcı ojeler rengi koyuysa özellikle sıkıntı oluyor bu şekilde ameliyata girmeniz doğru değil, bence sezeryan öncesi sildirmelisinizKızlar sezertanda kalıcı oje yasakmı ben az önce yaptrdım sonra kız çıkartmaya gelen çok oluyor dedi.ben ilk doğumumda rakı beyazı ojem vardı kimse bişey dememişti
Eğer yapabileceğinize inanırsanız kesinlikle spinal öneririm, genel anesteziden uyanmak çok uzun sürüyor, bebek o sürede sizden ayrı kalıyor ilk beslenmesi anne sütü olamıyor. Bir kaç saat sonra bile ona bakım verecek durumda olamıyor maalesef anneler. Zorunlu olmadıkça anestezi uzmanınız sizi spinal-epidural konusuna ikna etmeye çalışır diye düşünüyorum. Ama tabi ciddi panik atak taşikardi durumu varsa genel yaparlarKızlar ben hem tüp bebekten dolayı hem de su azlığından dolayı doktor kesin sezeryan olacak dedi ama genel anestezi düşünüyorum doktorla bunu konuşmadım gerçi ama genel anesteziyle ilgili ne düşünüyorsunuz merak ettim
Bana hiç bırakmayacağız dedi gerçi doğum şekli net değil ama bu öyle bi iğne değil evopirin olsaydı keserdim dediOksapar kullanan annelerim ne zaman bırakıcaz dedi doktor sizlere? Bana sezaryenden bi hafta önce dedi ama erken değil mi
Ay ben öyle yapayım sinmedi yani içime 1 hafta çok uzun. Bide bendeki factor vYa ben de cok emin olamadim kordon baginin saklanmasi daha mantikli geldi ama yani cok gerekli mi emin olamiyorum hala
Yasak diye biliyorum tum ameliyatlarda
Benim doktor 36 gibi birakiriz diyordu simdi sezaryenden bir gub once birakacagimizi soyledi icin rahat etmeyeceksedoktorunla konus benim hic rahat degildi erken birakma konusunda
Ah keşke yapabilsem ama buna hiç inancım ve cesaretim yok birde travma gibi yaşayıp sonradan atlatamamaktan da çok korkuyorum psikolojik olarakEğer yapabileceğinize inanırsanız kesinlikle spinal öneririm, genel anesteziden uyanmak çok uzun sürüyor, bebek o sürede sizden ayrı kalıyor ilk beslenmesi anne sütü olamıyor. Bir kaç saat sonra bile ona bakım verecek durumda olamıyor maalesef anneler. Zorunlu olmadıkça anestezi uzmanınız sizi spinal-epidural konusuna ikna etmeye çalışır diye düşünüyorum. Ama tabi ciddi panik atak taşikardi durumu varsa genel yaparlar