• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar phlips avent emzik meme reddi yapar mi? Kızım 3 aylık olucak 1 hafta sonra, ilk defa dün avent emziği tuttu baya da sevdi uyku boyunca emdi durdu. Sonra gün içinde emzikten sonra 2 kere emzirdim sıkıntı yoktu ama akşam üstü daha kucağıma yatirmamla ağlamaya başladı asla ağzına almadi memeyi çığlık çığlığa ağladı. 3. Ay atağı mi yoksa emzikten mi oldu anlamadim, gece verdim meme ama gündüz almamasindan korkuyorum
canim ben ilk verdiğimde cocyk manyak olmustu memede okadar garip hareketler yaptıki hatta yazmistim burda sonra korktum bi sure daha vermedim simdi veriyorum ama memede cok cok bi ses geliyor sanki nasil anlatsam agzindan kayiyorfa tutuyo gibi emzikten önce yapmiyof7 bunu. emzigide o kadarrr zor tutuyor ki 20 denememden 1 inde felan tutuyordur oda zorla baska maka denemeyi düşünüyorum bende

Kızlar Dr bana gece 2 kere 60ml mama verdi. İki gecedir deniyorum asla almıyor biberonu ağlıyor delice. İçiremiyorum Mamayı. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım bilemedim

canim ben ilk verdiğimde cocyk manyak olmustu memede okadar garip hareketler yaptıki hatta yazmistim burda sonra korktum bi sure daha vermedim simdi veriyorum ama memede cok cok bi ses geliyor sanki nasil anlatsam agzindan kayiyorfa tutuyo gibi emzikten önce yapmiyof7 bunu. emzigide o kadarrr zor tutuyor ki 20 denememden 1 inde felan tutuyordur oda zorla baska maka denemeyi düşünüyorum bende
Ben de mama vermeye başladıktan sonra o ses gelmeye başlamıştı. Emzirme danışmanlarına falan da sordum. Biberondan kaynaklı dediler. Hep öyle cok cok diye ses geliyor. Göğsümün ucunu emiyor çünkü tam kavramıyor

kizlar gece iki tane tisortum siril siklam sut olarak uyandim sol memeden nerdeyse sol tarafi komple islatacal kadar akmis niye böyle olduki

Ben de mama vermeye başladıktan sonra o ses gelmeye başlamıştı. Emzirme danışmanlarına falan da sordum. Biberondan kaynaklı dediler. Hep öyle cok cok diye ses geliyor. Göğsümün ucunu emiyor çünkü tam kavramıyor
sanki dilinin arasindam kayip gidiyo gibi bi his oluyyor hatta bazen ciddi canimi yakıyorr

Kuzu esmaul Hüsna var ninnisi onu dene benim oğlan öyle uyuyor bide o ağladığı da konuşmayı dene bazen işe yarıyor
Bide masaj yap oğlana oda iyi geliyor rahatliyorlar ellerinle şöyle vucudunu ovalayi ver kuzum
Ben kendim okuyordum esmaul hüsnayı ay hazırı varmış hemen bakayım bide pış pış sesi açıyorum elektrik süpürgesiyle olan şimdilik işe yarıyor o kadının sesi benimkine çok benziyor eşim sen sandım dedi belki de ondan işe yaradı

Ben nöbeti savdim şimdilik ay yeni uyuttum 8den beri besige koyuyorum ağlıyor yatağa koyuyorum ağlıyor kucağımda durmak istiyor koptu kollarım zaten yorgundum iyice bittim en son uyuttum bı ara saniyelik bende uyumuşum 😂😱
Canım sen bebeğini nasıl yatırıyorum yan mi yoksa sırt üstü mü
Oğlum yan yatmıyor asla yavrum 😂 sırtüstü yatıyor kafa yanda bak böyle . 3 ten beri ayaktayız yeni uyudu 🥲

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-04-11-17-20-75_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-01-04-11-17-20-75_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 45
Ben kullandım mucize bir damlaydı benim için maşallah kızımın gaz sorunu tamamen bitti bağırsaklarını düzenledi günde 6 defa 6 damla emzirmeden önce verdim ben bebeğim 2 ay 3 günlük azaltarak bıraktık şuan vermiyorum ve maşallah gayet iyi gazlı bebeği olan tüm anneler denemeli bence 2 hafta gaz ağlamaları yaşadık biz kolik bu çocuk diyordum o kadar mental olarak çöktük ki kocamla hala kocam bebeğim ağladığında strese girip soğuk soğuk terliyor yine aynı olacak diye 😂😂😂2. Çocuğa tövbeli bir şekilde şuan travma etkisi yarattı adam da 😂😂😂
Emzirmeden once kasikla, sade olarak mi verdiniz, yoksa sute karistirip mi?

Kızlar bebis 45 günlük. Dün gece uyuyakalmışım. Eşimde askerde yok biliyorsunuz tekim. Tam 6 saat uyumuşuz. Bebekte bende. Sabah o kadar korktum ki uyanınca gece besleyemrdim içim içimi yiyor. Yorgunluktan pert olmuşum. Bir şey olur mu korktum çok ya

Kızlar bebis 45 günlük. Dün gece uyuyakalmışım. Eşimde askerde yok biliyorsunuz tekim. Tam 6 saat uyumuşuz. Bebekte bende. Sabah o kadar korktum ki uyanınca gece besleyemrdim içim içimi yiyor. Yorgunluktan pert olmuşum. Bir şey olur mu korktum çok ya
Canım korkma aç olsa o bas bas ağlardı uyandırdınn beslenmek kadar uykuda büyümeleri için gerekli ne güzel ikinizde kesintisiz uyumuşsunuz mutlu ol bence

Kızlar merhaba. Biz 8.haftadayız.atak haftası diye biliyorum. Bebem uyumuyor 10 dk dalıyor uyanıyor. Dehşet gaz sıkışması yaşıyor ayaklar sürekli ileri doğru. Bu durumu yaşayan çözümü olan var mı? Dünden beri toplasak 2,3 saat uyuduk ikimiz de. Mental olarak çöktüm bugün
2 gündür bizde aynıyız canım ne yaptıysak uyumuyor asla

Hiç sıkıntı olacak bir şey değil bence bu. Bizim hem ebemiz hem doktorumuz gece uzun uyuyorsa ne şanslısınız keyfini çıkartın demişti. Bizimki de saolsun kırk yılın başında kesintisiz 5-5 buçuk saat uyuyup bizi ödüllendiriyor.

Allah Allah ya bende o kadar şaşırdım ve korktum ki🥴 dün mama bile yemeyince ne olduğunu cidden anlamadım. Acaba gaz sancısı var olmuş olabilir mi yani emzik emdiginde hava yutma ihtimalleri oluyor mu. Bugün ıkınıp ağlayıp duruyor.

Kızlar bu arada yatağa yatırdığımizda uyanmamasi için bir yol buldum. Kucağımızda uyuduktan 10 dk sonra yatağına yatırıyoruz ama tam olarak yan şekilde, omzunun üstüne gelicek şekilde. Sonra piş pis diyerek poposuna pat pat vuruyoruz bir 3-4 dk. Sonrasında yavaşça çeviriyoruz kolunun üstünden kaldırıyoruz tosunu, baldır kısmına yine pat pat vuruyoruz. Ama yataklari eğer genişse her türlü uyaniyorlar. Ben park yatağın içine internette gördüğüm bir küçük yatağı yaptım. Pikeyi yuvarlak yaparak, yastık kılıfınin içine koydum. Bebişi koyduğumda kendini içeride daha sıkı hissediyor.

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-04-12-40-19-206_com.pinterest.jpg
    Screenshot_2025-01-04-12-40-19-206_com.pinterest.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 38
Back
X