- 22 Ekim 2024
- 413
- 1.060
- 28
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.961
Jxnxjnxjdnd analık zor zanaat gerçektengeçen gün çocugu 1 yaşında olan arkadaş, içimde böyle bişey oynayınca ayy diyorum kıpırdadı anlık unutuyorum sdff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jxnxjnxjdnd analık zor zanaat gerçektengeçen gün çocugu 1 yaşında olan arkadaş, içimde böyle bişey oynayınca ayy diyorum kıpırdadı anlık unutuyorum sdff
Çok tatlı duruyor canım ablasına helal olsun pek bi hevesli maşallah hep böyle sevecen istekli olur kıskanma vs yoksa on numara çünkü abla da olsa o da bir bebiş senin için 16 yaşinda tosunlar bile içten içe bi kiskanabiliyolar çünküKızlar bu da bizim hediyeliğimiz nasıl olmuş Daha hastane çıkışı gök ortada süs aldık ve hepsini ablası doldurdu pek bir hevesle
Eki Görüntüle 3532190
Öncelikle derin bir nefes alıyoruz ve "her şey güzel olacak" diyoruz sjxbsijdksjdid şaka bi yana umarım öyle de olur her aklınıza geldiğinde vs burdaki analara dua da edin kendinize de edin ben öyle yapıyorum içimizde tutamayiz ömür boyu hamilelik bitmeden son kozları kullanalımGerçekten tüm tuşlara basıyorum zaman azaldıkça ne yapacağım ne alacağım şaşırdım panikledim
ben juno aldımmm artık kullanmaya başlayınca görcezzKızlar merhaba
Ben henüz hiçbir hazırlık yapmadım ,artık riskli zamanlarım da geride kalmış gibi hissediyorum çok şükür .Artık başlarım aklımda olanları almaya ama özellikle şu yataş juno ,beşik ve kanguru konusunda kararsız kaldım.Juno ve kanguru alan ya da almayı düşünen var mı acaba ?
Kullananlar memnunlar genelde ,bence de çok kullanışlı görünüyor .Alırım sanırımben juno aldımmm artık kullanmaya başlayınca görcezz
Sorma canım o kadar çok hevesli ve istiyordu ki sorun olmayacağını düşünüyordum kapı süsü olayında anladım içten içer kıskandığını burda da belirtmiştim sanki kapı süsü beğenirken ama parla nın ki benimkinden daha güzel olacak demişti içime oturtmuştu şimdi tüm sürece dahil etmeye çalışıyorum hastane de de kötü bir durum olmaz ise yanımda yatırtcam inşallah bakalım Kapı süsüne de çözüm bulamamıştık en sonunda şöyle bir şey yaptırttım rahatladım abla da şimdi mutlu Kendisi de farkında her şeyin diyor ki şimdi herkes bizi ikiz sancakÇok tatlı duruyor canım ablasına helal olsun pek bi hevesli maşallah hep böyle sevecen istekli olur kıskanma vs yoksa on numara çünkü abla da olsa o da bir bebiş senin için 16 yaşinda tosunlar bile içten içe bi kiskanabiliyolar çünkü
Öncelikle derin bir nefes alıyoruz ve "her şey güzel olacak" diyoruz sjxbsijdksjdid şaka bi yana umarım öyle de olur her aklınıza geldiğinde vs burdaki analara dua da edin kendinize de edin ben öyle yapıyorum içimizde tutamayiz ömür boyu hamilelik bitmeden son kozları kullanalım
Önceki ayları kontrol ettim çoğunluk 37-38 hafta ama 34-35 de çok. Ben de bunu görünce, bu hafta dolabını düzenlemeye karar verdim artık, yıkama, ütü, valiz vb. hamişliğin sonuna geliyoruz şaka gibigünaydın hanımlarr
Haftalar görünüyor artık 33-34 olanlar varsa hazırda beklemeye başlayın derim her an ne olacağı belli olmaz
Kıyamam ona da gönlü olsun bir şey olmaz bebiş hatirlamaz bile bu günleri bence böyle yapman da güzel olmuş ablası içinde az da varsa iyice azalır o duygu inşallahSorma canım o kadar çok hevesli ve istiyordu ki sorun olmayacağını düşünüyordum kapı süsü olayında anladım içten içer kıskandığını burda da belirtmiştim sanki kapı süsü beğenirken ama parla nın ki benimkinden daha güzel olacak demişti içime oturtmuştu şimdi tüm sürece dahil etmeye çalışıyorum hastane de de kötü bir durum olmaz ise yanımda yatırtcam inşallah bakalım Kapı süsüne de çözüm bulamamıştık en sonunda şöyle bir şey yaptırttım rahatladım abla da şimdi mutlu Kendisi de farkında her şeyin diyor ki şimdi herkes bizi ikiz sancak
Teşekkür ederim canım mecbur başladım ben de dün artık inşallah tamamen iyileşirim rapor da aldım bu hafta istirahat edeceğim kendime gerçekten gelmek istiyorum inşallah bebeğim de iyi olur Allah’a emanet bebişlerimiz . Bundan önce Aksef 500 kullanmıştım fayda etmedi umarım bu son olurÇok geçmiş olsun canım .Ben de aynı şekilde hastaydım geçer diye çok bekledim mahvoldum .Bana da aynı antibiyotik verildi .Doktorum perinatolog güvenle kullanabilirsin dedi .Ben de korkarak kullandım ama ancak o biraz iyileştirdi beni .
İnşallah canım sağol bakalım güzel olsun her şey hepimiz için inşallahKıyamam ona da gönlü olsun bir şey olmaz bebiş hatirlamaz bile bu günleri bence böyle yapman da güzel olmuş ablası içinde az da varsa iyice azalır o duygu inşallah
Rapor alman çok iyi olmuş ,en kısa sürede iyileşirsin inşallah bebişlerimizi Allah koruyor ,biz de iyi olalım ki onlar da iyi olsunlarTeşekkür ederim canım mecbur başladım ben de dün artık inşallah tamamen iyileşirim rapor da aldım bu hafta istirahat edeceğim kendime gerçekten gelmek istiyorum inşallah bebeğim de iyi olur Allah’a emanet bebişlerimiz . Bundan önce Aksef 500 kullanmıştım fayda etmedi umarım bu son olur
Ah sorma bacim. Bebis iyi ama telaşim çok. Ev bakiyoruz bu ayin sonunda taşincaz. Bir yandan taşinma bir yandan dogum yaklaşiyor derdim cok ve tasinmaya yardim edcek kimsemde yok esimle birlikte halledcez bakalm. Geldimi hepsi ust uste geliyor. Allah beterinden korusunnasılsınız bebişler nasıl
Olabilir benim kızımda bir ara pamukçuk olmuştu ama aynı zamana mi denk geldi hatırlamıyorum.Aslında bu mikrop dan kaynaklanıyor diye düşünüyorum özellikle bebeğin ağzındaki pamukçuk bunu yapıyor herkeste olmuyor çünkü ay her neyden oluyorsa da inşallah olmaz hametan nırmalde bana iyi gelir denizden önce sürer girerdim yanma olmazdı ama tereyağı na kadar sürdüm sürmediğim halt kalmadı hiçbirşey geçirmedi kendi kendine son buldu emzirmek ne kadar güzelmiş dedim sonra
Benim kontrolüm ayın 11 inde o zaman vajinal bakılacak plesantaya falan benimde plesantam öndeydi kac sefer 3 boyutluya gittik istediğimiz gibi göremedik. Hangi pozisyonda ona bakılacak benim böbrek ağrım genelde cok oluyor belki sebebi farklı birseydir doktorunuza söyleyin cünkü gecen ay bana bebek doğum kanalına cok yakın duruyor demişlerdi doğdum doğacağım der gibiOturur pozisyonda olsa daha iyi sanırım. Sizin de mi benim gibi o zaman yan duruyor doktor birey dedi mi. Benim de arada sol böbregim ağrıyor. Bebekten mi yoksa böbreğime bir sey mi oldu diye korkuyorum. Zonklama seklinde oluyor degil mi
Hatırladım o zamanı. Zaman öok hızlı geçiyor. Harika olmuş. Ablasının da eline sağlıkSorma canım o kadar çok hevesli ve istiyordu ki sorun olmayacağını düşünüyordum kapı süsü olayında anladım içten içer kıskandığını burda da belirtmiştim sanki kapı süsü beğenirken ama parla nın ki benimkinden daha güzel olacak demişti içime oturtmuştu şimdi tüm sürece dahil etmeye çalışıyorum hastane de de kötü bir durum olmaz ise yanımda yatırtcam inşallah bakalım Kapı süsüne de çözüm bulamamıştık en sonunda şöyle bir şey yaptırttım rahatladım abla da şimdi mutlu Kendisi de farkında her şeyin diyor ki şimdi herkes bizi ikiz sancak
Allah kolaylık versin canım biz de yaza taşınacağız inşallah. Vallahi çok cesaretlisin. Ama şöyle düşün bebiş yeni evde yeni odasında doğacak. Tebdili mekanda ferahlık var derler. Şans ığur getirsinAh sorma bacim. Bebis iyi ama telaşim çok. Ev bakiyoruz bu ayin sonunda taşincaz. Bir yandan taşinma bir yandan dogum yaklaşiyor derdim cok ve tasinmaya yardim edcek kimsemde yok esimle birlikte halledcez bakalm. Geldimi hepsi ust uste geliyor. Allah beterinden korusun
Canım ben bebişin hastane kıyaderlerni Bir hurca koydum. Battaniye mendil va onları da hurçladım. Sadece bezler ıslak mendiller kremler vs aldım öyle duruyor . Ama çanta hazırlamadım. Daha da önemlisi kendime gecelik almadım yarın 30+0 olacağım ben de 34 -35 de hazırlarım tamamen diye düşünüyorum.Kızlar hastane çantası hazırlayanınız var mı? Sizce ne zaman hazırlanmalı. Erken doğum hikayeleri korkutuyor yarın tam 29+0 oluyoruz. Ben 33-34 gibi başlarım diyordum ama annem tedbirli olmak adına daha erken başla kenarda dursun diyor