- 2 Ekim 2022
- 1.306
- 1.593
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.921
HEmde nasilKizlar sizi de korku sariyor mu yaklastikca ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HEmde nasilKizlar sizi de korku sariyor mu yaklastikca ?
32 haftadayım. İlk trimesterde 2 kilo verdim, sonrasında 11 kilo aldım yani gebeliğin başından itibaren +9 kilo almış oluyorum patlamak üzereyim keşke zayıf hamile kalaydım ben gittim en şişko halimle kaldım za xDKızlar kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız acaba normali nedir bu işin ben 26+3 haftalığım tam ve 7-8 kilo aldım en başta çok hızlı bi şekilde 6 kilo almıştım şuan geç yemek yememeye çalışarak bi tık dikkat etmeye çalışıyorum ama kesinlikle boğazımı tutamıyorum.
Heyecan ve sabırsızlık var bende hiç korkum yok vücuduma güveniyorum :3 Herkes çatır çatır doğuruyor insanlar mağarada orda burda 10 tane bebek doğuruyomuş bundan 100 yıl evveline kadar, müdahele diye bişey yoktu. Neden korkulduğunu da anlamıyorum millet doğum yerine kapı süsüne pijamaya falan odaklanıyor nedense. Vücudundan insan çıkacak böyle bi mucizevi deneyim yaşayacaksın tüm hisleriyle acısıyla heyecanıyla bu macerayı yaşamak yerine epiduralle gereksiz müdahelelerle falan neden bunları yaşamaktan kendini alıkoyar ki insan. Balondur dedikoducu insanlara hediye dağıtmaktır bunlar daha mı önemli doğum yapıp bunu tamamen hissetmek ve başarmaktan xD Doğmak ve ölmek hayattaki en büyük olaylar zaten. Bi de doğurmak işte.Kizlar sizi de korku sariyor mu yaklastikca ?
Ay hem de nasıl. Hem doğum anında hem de sonradan yaşanacaklardaaanKizlar sizi de korku sariyor mu yaklastikca ?
Korku, heyecan, sabırsızlık vallahi hepsi bi arada :)Kizlar sizi de korku sariyor mu yaklastikca ?
Kız ben doğuma girip hem sezeryan iğnesi anestezi olup hem normal doğuma alınmışım rüyamda sonra benim daha zamanım var siz katil misiniz daha bebeğim 1 kilo diyip masadan kaçtımKötü ruyalar goruyom görünce korkuyorum ama anlamına bakinca da güzel anlam cikiyo çözemedim ama şunu anladim biri daha bana iyi veya kötü doğumla alakalı bir şey anlatirsa onu susturucam artık çünkü bilinçaltına işliyor o an sorun olmasa da rüyalarıma giriyor ve o günüm p*c oluyor acaba benim nasil olcak gerginliği korkusu cabasi
Ya şuan gülüyorum mesela ama gerçekten o an yaşayıp uyaninca karnimi kontrol ettim bı sure bebeğin hareketini falan insana travma yapiyo iyice bi de zaman yaklaştı ya toto korkusu sardı snnxjdjdjdKız ben doğuma girip hem sezeryan iğnesi anestezi olup hem normal doğuma alınmışım rüyamda sonra benim daha zamanım var siz katil misiniz daha bebeğim 1 kilo diyip masadan kaçtım
Öyle valla bilinç altı olarak değişik rüyalar görüyoruz. İnşallah doğunca tüm acılar geçecek:)Ya şuan gülüyorum mesela ama gerçekten o an yaşayıp uyaninca karnimi kontrol ettim bı sure bebeğin hareketini falan insana travma yapiyo iyice bi de zaman yaklaştı ya toto korkusu sardı snnxjdjdjd
Ay inşallah Allah hepimize güzel dertsiz ağrısız bir doğum ve sonrası nasip etsinÖyle valla bilinç altı olarak değişik rüyalar görüyoruz. İnşallah doğunca tüm acılar geçecek:)
Hem de nasil ina may in kitabini bitirsem biraz gaza gelirim belki diyorum ama bir turlu de ilerleyemiyorum kitaptaKizlar sizi de korku sariyor mu yaklastikca ?
insallah icimize sinen bir isim buluruz yaBen onu hiç izlemedim bilmem ama isim taşıyan karakterler kötü olunca etkileniyor insan ve benim bebeminde ismi yok çıldırmak üzereyim
İnşallah ya öyle bir düşünüyorum ki heh bu olsun demem lazım ama hiç bir ismi yakıştıramıyorum evladımaHem de nasil ina may in kitabini bitirsem biraz gaza gelirim belki diyorum ama bir turlu de ilerleyemiyorum kitapta
insallah icimize sinen bir isim buluruz ya
Doğum kısmını bilmediğim için korku çok yok ama doğum şekli için kararsızlık var. Yani her ikisi de olur derse doktor ne karar vericem bilmiyorum. Benim korkum daha çok doğumdan sonrası. İnsanlar da bir tuhaf. Çocuk gelişimciyim diye benden süper bir annelik bekliyorlar. Bakım vermek ayrı, çocuk gelişimi ayrı şey demekten bıktım. İnsanı yok yere strese sokuyor beyin fukaraları.Kizlar sizi de korku sariyor mu yaklastikca ?
Benim bi ablam gecen ay doğum yaptı bebek dönmemisti oturur pozisyonda demişlerdi. Ebeler bebeği cevirecek dönmezse sezeryan demişlerdi cok korkmustu ama ebeler masaj yapar gibi bebeği cevirdiler sonra normal doğum oldu. Benimde sol tarafta bebek sol böbreğim ağrıyor geneldeMerhaba kızlar 30. Haftanın içindeyim. Doktor bebeğin rahimde yan durduğunu söyledi. İlk basta önemsemedim ama sonra kafaya taktım. Yani bas asagı ya da tersi degil başı solda poposu sağ tarafta. Sezaryen ama dönse ısı olur dedi. Bir de başı olan taraftaki böbregim ağrıyor arada yan durduğu için mi acaba. Böbreği ağrıyan veya yan durma ile ilgili bilgisi olan var mı acaba. Bebek döner mi acaba
Oturur pozisyonda olsa daha iyi sanırım. Sizin de mi benim gibi o zaman yan duruyor doktor birey dedi mi. Benim de arada sol böbregim ağrıyor. Bebekten mi yoksa böbreğime bir sey mi oldu diye korkuyorum. Zonklama seklinde oluyor degil miBenim bi ablam gecen ay doğum yaptı bebek dönmemisti oturur pozisyonda demişlerdi. Ebeler bebeği cevirecek dönmezse sezeryan demişlerdi cok korkmustu ama ebeler masaj yapar gibi bebeği cevirdiler sonra normal doğum oldu. Benimde sol tarafta bebek sol böbreğim ağrıyor genelde
Dur kız heyecanlandırma bizigünaydın hanımlarr
Haftalar görünüyor artık 33-34 olanlar varsa hazırda beklemeye başlayın derim her an ne olacağı belli olmaz