- 6 Temmuz 2022
- 505
- 203
- 33
- 26
Canım faydasını gördün mü sen damlanınBen kullanıyorum canım her mama öncesi 3 damla demiş de ama ben günde 4 kez veriyorum. Günü 4 e böldüm öyle düşün. Her seferinde 3 damla şeklinde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım faydasını gördün mü sen damlanınBen kullanıyorum canım her mama öncesi 3 damla demiş de ama ben günde 4 kez veriyorum. Günü 4 e böldüm öyle düşün. Her seferinde 3 damla şeklinde.
Biz 8 ogun 8 damla kullaniyoruz.Bizede kutunun üstüne 8 damla yazmış en fazla 8 defa verebilirsinşz günde demiş bana fazla geldi zaten 15 ml bişey
Eczacıda o şekilde söylemiş. Peki bebişiniz kaç günlük birde o şekilde kullanınca damla kaç gün gidiyorBiz 8 ogun 8 damla kullaniyoruz.
Gördüm canım eskiye nazaran daha iyi. Bize yeterli geliyor dediğim miktar.Canım faydasını gördün mü sen damlanın
canim aksam azaldigi icin mama vermeni doktormu soyledi? kac kez mama veriyorsun benimde normalde gun icinde akiyoe resmen gogsumden ama aksam o kadar sık emiyorki bir sure sonra bakıyorum agzinda emzik gibi sadece yutkunma cok azaliyo ve asla uyumuyo acaba aksamlari sutum yetmiyormu diye dusunuyorum ama cis kaka baya iyi kilo alimida cok cok iyiBen annemin memesini gorunce öğürüp kafami ceviriyomusum. Cok az anne sutu almisim. Sonrasi hep mama. Hic sutu gelmeyen kadinlar var. Bir tanesi benim arkadasim. Hastane tipi pompayla bile sagdi. Yok sut gelmedi. Cocugu cin gibi. Artik mamalar son teknoloji. Bir nesil nisastayla pismis sutle beslendi oyle dusun hepsi de bizi afedersin donunda sallar. Gonul rahatligiyla mama verebilirsin. Benim bile sutum yetiyo buna ragmen aksama azaliyo diye mamayla takviye ediyorum. Cok sukur ne memeden sogudu ne mamaya alisti.
Ben kullandım mucize bir damlaydı benim için maşallah kızımın gaz sorunu tamamen bitti bağırsaklarını düzenledi günde 6 defa 6 damla emzirmeden önce verdim ben bebeğim 2 ay 3 günlük azaltarak bıraktık şuan vermiyorum ve maşallah gayet iyi gazlı bebeği olan tüm anneler denemeli bence 2 hafta gaz ağlamaları yaşadık biz kolik bu çocuk diyordum o kadar mental olarak çöktük ki kocamla hala kocam bebeğim ağladığında strese girip soğuk soğuk terliyor yine aynı olacak diye 2. Çocuğa tövbeli bir şekilde şuan travma etkisi yarattı adam daHanımlar aranızda relactaz damla kullanan var mı nasıl kullanıyorsunuz kaç damla günde kaç defa veriliyorsunuz
Hepsi mi aynı ya bizimki sadece gece yapmıyor ay onu uykuya sıkıştı mi ağlamaya başlıyor biz kahvaltı yaparken bizimle duruyor uyumuyor ya da akşamları hani uyanık tutuyorum sonrasında uyumak zor oluyor gerçi ben uyanık turmasamda kendi uyumuyor her hafta har gün yeni biri oluyorlar mesela sabahları erken kalkardik şimdi geç kalkıyoruz oda mesela 7 de 8 de 9da 10da kalkarak geç saatlik kalkıp uyuyoruzBenim de öyle ya. Gece uykusu öncesi ateşe düşmüş gibi yarım göz olacak şekilde feryat figan yıkıyor ortalığı. Uyku akıyor gözünden ama inatlaşıyor resmen. Canı sağolsun da valla kendime değil kızma üzülüyorum. O kadar ağlamaya ne gerek var yavrum diyorum Boğazları acıyor sıpanın resmen.
Kuzu esmaul Hüsna var ninnisi onu dene benim oğlan öyle uyuyor bide o ağladığı da konuşmayı dene bazen işe yarıyorKızlar bi uyutma yöntemi söyleyin yaa gece 11’den beri yapmadığımız kalmadı uyuyamıyor oğlum bittim resmen bu saat oldu hala heyecanlı heyecanlı el ayak oynuyor maşallah
Ayni durumdayiz. Bana destekleyebilirsin aksamlari mamayla dedi. Cunku dedigin gibi aksam geveliyo agzinda bi de sinirleniyo mesela emiyo cekistiriyo gav guv gav guv soyleniyo. Oyle olunca ben de mama veriyorum.canim aksam azaldigi icin mama vermeni doktormu soyledi? kac kez mama veriyorsun benimde normalde gun icinde akiyoe resmen gogsumden ama aksam o kadar sık emiyorki bir sure sonra bakıyorum agzinda emzik gibi sadece yutkunma cok azaliyo ve asla uyumuyo acaba aksamlari sutum yetmiyormu diye dusunuyorum ama cis kaka baya iyi kilo alimida cok cok iyi
uykusunu etkiledimi canim bir fark oldumu? kac kez mama veriyorsunAyni durumdayiz. Bana destekleyebilirsin aksamlari mamayla dedi. Cunku dedigin gibi aksam geveliyo agzinda bi de sinirleniyo mesela emiyo cekistiriyo gav guv gav guv soyleniyo. Oyle olunca ben de mama veriyorum.
15 gun gidiyor bu sekilde kullanirsan. Bebis de 57 gunlukEczacıda o şekilde söylemiş. Peki bebişiniz kaç günlük birde o şekilde kullanınca damla kaç gün gidiyor
Sadece bir kez. Gece saatlerinde veriyorum. Ilk uykusunu uzun yapabiliyo. Ama tabi gaz uyandirmazsa.uykusunu etkiledimi canim bir fark oldumu? kac kez mama veriyorsun
Allah bağışlasın canım15 gun gidiyor bu sekilde kullanirsan. Bebis de 57 gunluk
Bizde bugün kullandık Bizede iyi geldi sanki. Küçücik damla ama böyle verirsem sanki hemen bitecek gibi bitmesini istemiyorumBen kullandım mucize bir damlaydı benim için maşallah kızımın gaz sorunu tamamen bitti bağırsaklarını düzenledi günde 6 defa 6 damla emzirmeden önce verdim ben bebeğim 2 ay 3 günlük azaltarak bıraktık şuan vermiyorum ve maşallah gayet iyi gazlı bebeği olan tüm anneler denemeli bence 2 hafta gaz ağlamaları yaşadık biz kolik bu çocuk diyordum o kadar mental olarak çöktük ki kocamla hala kocam bebeğim ağladığında strese girip soğuk soğuk terliyor yine aynı olacak diye 2. Çocuğa tövbeli bir şekilde şuan travma etkisi yarattı adam da
Benim oğlanı anlatıyorsun canım kucağımda bile sakinlemiyor bazen hatta 3 saat oAynen öyle resmen uykuyla inatlasiyor ağlıyor diye üzülüyor insan ama napalm sağlıkları yerinde olsunda geçer bu günlerdeBenim de öyle ya. Gece uykusu öncesi ateşe düşmüş gibi yarım göz olacak şekilde feryat figan yıkıyor ortalığı. Uyku akıyor gözünden ama inatlaşıyor resmen. Canı sağolsun da valla kendime değil kızma üzülüyorum. O kadar ağlamaya ne gerek var yavrum diyorum Boğazları acıyor sıpanın resmen.
ne kadarlik senin bebis canim kac cc veriyorsun bir gun bende denemek istiyorum da hic mama vermedimSadece bir kez. Gece saatlerinde veriyorum. Ilk uykusunu uzun yapabiliyo. Ama tabi gaz uyandirmazsa.