Hahahahah valla bende çok istiyorum duşa bile zor giriyorumKiz ben kis uykusuna yatmaya kalktim ya.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet yavrum biz eczaneyee ödedik aşı günü gidip alıp sağlık ocağına geçicezAşıyı nerden alıyorsunuz canım eczane mi? Doktor bana rota aşısı yazdı reçete verdi eczaneye onu verip iğne alıp sağlık ocağında mı vurduruyorız ğ
- 28 Temmuz 2016
- 169
- 217
- 103
- 36
Canim ben de senin gibiyim. Uyuyo ben iki saat cin gibi oturuyorum. Simdi uyandi birazdan uyanir diye diye manyak ediyorum kendimiya benim cocuk 3 saattir uyuyo ve ben asla uyuyamiyorum sakami bu yorgunluktan geberiyorum ama uyumak icin sartladigim icinmidir nedir yok arkadas uyuyamiyorum
Amin çiçeğim gece kustu iki defa çişi sızdırdı üstünü komple değiştirdim . Huysuz sürekli uyku diye ağlıyor gündüz hele hiç uyumuyor şuan kucağımda kolum ağrıdıKime neye inanacagimizi şaşırdık ya bı doktor farklı söylüyor diğeri başka söylüyor en iyisi sağa sola sırt üstü yatirmak tüm tuşlara basmak
Çok yoruldum yavrum ya 3 4 saattir oğlanı uyutmaya çalışıyorum tek başımayım eşim işte ağlayıp durdu en son eşimi aradım onunla konuşurken oğlan kucağımda uyudu dedim sabahlarsak ne yaparız çünkü yanımda kimse yok ve insan uykusuzluktan çıldırıyor eşim evdeyken en azından paslasiyoruz 1 saat ben 1 saat o bakıyor ya da uyuyor tek olunca gece zor oluyormuş valla Allah yardımcımız olsun
Hahahahah bende sürekli emziriyorum ya ağız tiryakisi diyorum artıkBugün bende eşime ilk defa evin içinde seni özledim dedim yaa adamla hala kanka gibi takılıyoruz benim oğlumda memeci dılarda içerde farketmiyor illa emmesi lazım emzik asla almıyor 10 saniye bakıyor süt gelmiyor atıveriyor
- 28 Temmuz 2016
- 169
- 217
- 103
- 36
- 23 Mayıs 2024
- 344
- 359
- 18
Valla bi arkadasim oyle yapmis, ama isyerine mi bagli bilmiyorum. Cok anlamadim, sorucam bizim isyerineAy hayır hiç duymadım keşke olsa sen nerden duydun canım
- 18 Ağustos 2022
- 2.022
- 2.867
- 63
Airbag kapatıp ters koyabiliyorsun diye biliyorum ama onun bir yaş sınırı var mı tam emin değilim. Bizim puset emniyet kemeri ile bağlanıyor. Ön koltuğa da takılabilir yani..Kizlar onemli bir sorum var: Bebekler on koltuga baglanabiliyor mu? Tek basina bi yere gitmeye kalksam bizimkine arka koltuga ulasamam. Bazen emzigi dusuyo ya da araba durunca aglamaya basliyo mudahale etmem gerekiyo. Arkada olursa bunlarin hicbirini yapamam:/
Al benden de o kadar kuzu ya aynılarını yaşadım bende 10 dan beri uyumuyor uyutuyorum geri uyanıyor meme emiyor uyku bastırınca ağlıyor kahvaltıyı bile zar zor yaptım ya hala acım ne yedim ne yaptım anlamadım bugün artık psikoloji falan kalmadı bendeAmin çiçeğim gece kustu iki defa çişi sızdırdı üstünü komple değiştirdim . Huysuz sürekli uyku diye ağlıyor gündüz hele hiç uyumuyor şuan kucağımda kolum ağrıdı
Ignemi bu aşı yoksa ağıza damlatilanmi bana ağzına damlatiliyor denildi yada ben başka aşıyla mi karıştırdimEvet yavrum biz eczaneyee ödedik aşı günü gidip alıp sağlık ocağına geçicez
Kızlar dertleşme seanslarimi yapsak ne
Ben çok bunaldım daha doğrusu fark ettim ki kv nin soyledikleri beni çok etkilemiş sizlerede bahsetmiştim işte sütun az sütün beslemiyor doyurmuyor yağlı değil diye
Bebeğim emmedigi zaman öyle hissediyorum bide bu sıralar habire emmek istiyor doyup doymadigini anlamıyorum bazen emdikten sonra gülücükler saçıyor tamam diyorum doydu ama 1 saat sonra tekrar acikiyor emmek istiyor eskiden 2 saatte bir yapiyoduk bunu ama son 1 haftadır falan böyleyiz psikoljik olarak acaba bebeğim doymuyor mu sütüm yetmiyor mu sütüm cıvık mi yağlı değil mi bunları düşünüyorum eşime diyorum bı emzirme uzmanından yardım alalım niye ne gerek var diyor ben çok kötüyüm kızlar kv beni olumsuz yönde çok etkilemiş bebeğime yetemedigimi düşünmeye başladım dünden beri ağlıyorum ben ağladıkça oğlumda ağlıyor okuyorum bı cogunuzda aynı bebekler habire emmek istiyor ama doyup doymadigini nasıl anlıyoruz ya da sütun yetip yetmediğini bide bı kaç gündür kakasinida çok yapmıyor yaparsada cıvık ve çok yapıyor
Doktora mı gitsem bilemedim ama eşim ne gerek var diyecek eminim bebek emiyor sütun yetiyor kurma kafanda diyecek meme emdikten sonra mama veriyorum mesela doymadiysa diye 5 CC anca içiyor demek ki doymuş diyorum ama 1 saat sonra tekrar acikiyor napacam ben
Ben çok bunaldım daha doğrusu fark ettim ki kv nin soyledikleri beni çok etkilemiş sizlerede bahsetmiştim işte sütun az sütün beslemiyor doyurmuyor yağlı değil diye
Bebeğim emmedigi zaman öyle hissediyorum bide bu sıralar habire emmek istiyor doyup doymadigini anlamıyorum bazen emdikten sonra gülücükler saçıyor tamam diyorum doydu ama 1 saat sonra tekrar acikiyor emmek istiyor eskiden 2 saatte bir yapiyoduk bunu ama son 1 haftadır falan böyleyiz psikoljik olarak acaba bebeğim doymuyor mu sütüm yetmiyor mu sütüm cıvık mi yağlı değil mi bunları düşünüyorum eşime diyorum bı emzirme uzmanından yardım alalım niye ne gerek var diyor ben çok kötüyüm kızlar kv beni olumsuz yönde çok etkilemiş bebeğime yetemedigimi düşünmeye başladım dünden beri ağlıyorum ben ağladıkça oğlumda ağlıyor okuyorum bı cogunuzda aynı bebekler habire emmek istiyor ama doyup doymadigini nasıl anlıyoruz ya da sütun yetip yetmediğini bide bı kaç gündür kakasinida çok yapmıyor yaparsada cıvık ve çok yapıyor
Doktora mı gitsem bilemedim ama eşim ne gerek var diyecek eminim bebek emiyor sütun yetiyor kurma kafanda diyecek meme emdikten sonra mama veriyorum mesela doymadiysa diye 5 CC anca içiyor demek ki doymuş diyorum ama 1 saat sonra tekrar acikiyor napacam ben
Korkulu rüyam zaten atak haftasında huysuz çokAy aşılar huzursuz eder ağrı yapar diye çok korkuyorum ya
Rota aşısı yavrum ağzından damlatarak veriliyor sanırımIgnemi bu aşı yoksa ağıza damlatilanmi bana ağzına damlatiliyor denildi yada ben başka aşıyla mi karıştırdim
- 31 Aralık 2023
- 673
- 729
- 23
- 28
Yani bu durumdaki bebelerle işe de başlanmaz kiii. Emiyorlar zaten nasıl bırakırız mümkün değil. Gece uykusu hiç yok zatenYaaaa bu kadar aynı hissetmemiz peki benimde iznim bitti sayılır ücretsiz alıcam mecbur ama bu şartlarda ne kadar alırım bilmiyorum çok stresliyim, çok yorgunum
Sürekli meme de sürekli. Çok huysuz. Banyo yaptırdım normalde uyuması lazım yok her şeye bağırıyor cuma da aşı olacak feryat figan geçecek galibaAl benden de o kadar kuzu ya aynılarını yaşadım bende 10 dan beri uyumuyor uyutuyorum geri uyanıyor meme emiyor uyku bastırınca ağlıyor kahvaltıyı bile zar zor yaptım ya hala acım ne yedim ne yaptım anlamadım bugün artık psikoloji falan kalmadı bende
- 31 Aralık 2023
- 673
- 729
- 23
- 28
Bizim de bu aralar çok fena resmen hepimizi asker etti korkuyoruz sinirine dokunuruz kızdırırız diyeKorkulu rüyam zaten atak haftasında huysuz çok
İşe götürürsem de zaten bütün gün memede kesin kovulurum . Çok üzülüyorum da napayım yaYani bu durumdaki bebelerle işe de başlanmaz kiii. Emiyorlar zaten nasıl bırakırız mümkün değil. Gece uykusu hiç yok zaten
Biz bu çocuklarla ne yapacaz acaba yaSürekli meme de sürekli. Çok huysuz. Banyo yaptırdım normalde uyuması lazım yok her şeye bağırıyor cuma da aşı olacak feryat figan geçecek galiba
Öyle bir bağırıyor ki korkuyorum yemin ederim daha yeni kahvaltı yapıcammmBizim de bu aralar çok fena resmen hepimizi asker etti korkuyoruz sinirine dokunuruz kızdırırız diye
Büyütcez inşallah yavrumBiz bu çocuklarla ne yapacaz acaba ya