• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    115
Kızlar 24.haftadayım bu gün normalden biraz fazla yürüdüm 2 saattir belimin solundan kuyruk sokumuna doğru sancım var erken doğum belirtisi midir korkuyorum
Biraz iş yapinca benimde ağrır oturunca geçer eğer devamlı veya düzenli varsa kadın doğum acili oluyormuş oraya bir gidin nst de bakarlar sancı mi değilmi

Kervansaray normal kahveye göre kafeini az ondan içtim haftada bir içerim artık çünkü kahveyi çok seviyorum
Ben sigarayı bırakınca kahveye ara verdim hamileliğin başından beri 1 Türk kahvesi içmişimdir o da misafirlikte.😅 oysa ne çok severdim. Ama doktorlar belli bir miktara kadar izin veriyorlar sana niye yasakladı canım içtiğin bir ilaç mı var?

Ben sigarayı bırakınca kahveye ara verdim hamileliğin başından beri 1 Türk kahvesi içmişimdir o da misafirlikte.😅 oysa ne çok severdim. Ama doktorlar belli bir miktara kadar izin veriyorlar sana niye yasakladı canım içtiğin bir ilaç mı var?
Kan değerlerim normalden düşük çıkmıştı çay kahve yasak dedi

Ay kızlar herkesin yazdığının altında bebek bilgileri falan çıkmaya başlamış onu nasıl yaptınız🙈 ehehe güncelleme gelmiş benim haberim yok

Ay kızlar herkesin yazdığının altında bebek bilgileri falan çıkmaya başlamış onu nasıl yaptınız🙈 ehehe güncelleme gelmiş benim haberim yok
Çoktan beri vardı canım sayfaya güncelleme gelmişti bilgi gitmişti bugün hesap detaylarına girdim tahmini doğum gününü güncelledim benimki de düzeldi ordan yapabilirsin

canım nasılsın nasıl gidiyor serklajlı hamılelık
Çok şükür iyi gidiyor canım detaylıya girdik sıkıntı yok dedi rahim ağzını 35 cm ölçtü kontrole 1 ay sonra çağırdı ama artık randevulu gitmem lazımmış ona da randevu açmıyorlar senin nasıl gidiyor fazla yatamıyorum çocuk var biraz ağrılar oluyor bugünlerde başım dönüyor gözüm kararıyor ama

Çok şükür iyi gidiyor canım detaylıya girdik sıkıntı yok dedi rahim ağzını 35 cm ölçtü kontrole 1 ay sonra çağırdı ama artık randevulu gitmem lazımmış ona da randevu açmıyorlar senin nasıl gidiyor fazla yatamıyorum çocuk var biraz ağrılar oluyor bugünlerde başım dönüyor gözüm kararıyor ama
Cok sukur canım iyiyim ben de cok yatmıyorum ağır iş yapmıyorum ama yatmıyorum da insallah sonuna kdr güzel gider detaylının güzel geçmesine cok sevindim benim daha gelmedi herlde bi 3 hafta sonra girerim 2 hafta da bir gidiyorum normal de kontrolde ama doktor bidakine ayda bir cagıracakmış

Selam kizlar ben biraz once hastaneden geldim sabahtan beri gecmeyen kas agrim var sirtimda sol tarafta en sonunda dayanamadim hastaneye gittim parasetamol igne yaptilar biraz iyi geldi kas sıkısması dediler egzersiz yapmami soylediler...hamile kaldigimdwn beri ilk defa ilac aldim biraz tedirgin oldum

günaydınnnn bende herkese iyi haftalar dilerim 💕 bebişler nasıl ? hissetmeye başladınız mı ?
Ben baya baya hissediyorum kuzum hatta bunu yazarken minik bir tekme daha yedim 😂 ya bu tekmeler ile insan hamile olduğunu anlıyor valla öbür türlü hastaneye gidip ultrasonda görmesem anlamıyordum bisey 😂

Doktor parol iç dinlen dedi de hala geçmedi
Canım çok yorulunca oluyor, bir ara temizlikte eğilip kalkarken bende de oldu. 3 - 4 gün geçmedi. Şimdi daha dikkat etmeye çalışıyorum.
Şiddeti artmıyorsa korkulacak bir şey değildir diye düşünüyorum ama istersen en yakın acile gidip bir görün yine de için huzursuz olmasın.

Selam kizlar ben biraz once hastaneden geldim sabahtan beri gecmeyen kas agrim var sirtimda sol tarafta en sonunda dayanamadim hastaneye gittim parasetamol igne yaptilar biraz iyi geldi kas sıkısması dediler egzersiz yapmami soylediler...hamile kaldigimdwn beri ilk defa ilac aldim biraz tedirgin oldum
Geçmiş olsun, hamileliğine uygun ilaç kullanılmış, onun harici bir şey vermiyorlar zaten. Umarım hemen geçer :)

Back
X