• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kizlar doktora gittik bugun 2. Ay bitiminde. Rota virusu icin damla damlatildi. Uyku konusunda sacmasapan bi konusma yasadik sanki tum bebekler robotmuscasina. Diyoki sallayarak pispislayarak uyutmak yok. Onu yatiracaksiniz yanina uzancaksiniz ninni soyliceksiniz bilmemne huysuzlanirsa kucaklayip sakinlestirip geri koycaksiniz. Bebek daha 3 aylik degil. Ne kadar surerse sursun boyle yapacaksiniz diyo. Sizin doktorlar ne diyo ben bu adama gitmiym ya boyle sacma bi yaklasim gormedim ben

Kizlar doktora gittik bugun 2. Ay bitiminde. Rota virusu icin damla damlatildi. Uyku konusunda sacmasapan bi konusma yasadik sanki tum bebekler robotmuscasina. Diyoki sallayarak pispislayarak uyutmak yok. Onu yatiracaksiniz yanina uzancaksiniz ninni soyliceksiniz bilmemne huysuzlanirsa kucaklayip sakinlestirip geri koycaksiniz. Bebek daha 3 aylik degil. Ne kadar surerse sursun boyle yapacaksiniz diyo. Sizin doktorlar ne diyo ben bu adama gitmiym ya boyle sacma bi yaklasim gormedim ben
Bizm doktor birsey demedi ama benm oğlan uykusu başına vurunca ağlama krizine giriyor ne yapacağımızı şaşıriyoruz yanına uzanmak flan hikaye yani 😀

Bizm doktor birsey demedi ama benm oğlan uykusu başına vurunca ağlama krizine giriyor ne yapacağımızı şaşıriyoruz yanına uzanmak flan hikaye yani 😀
Ya iste onu dicem. Çok ezberden konusuyo. Her gun ayni duzen gitmez ki bu cocuk dis cikaricak buyume atagi olucsk vs. Bi de daha iki aylik bu cocuk ya.

Ya iste onu dicem. Çok ezberden konusuyo. Her gun ayni duzen gitmez ki bu cocuk dis cikaricak buyume atagi olucsk vs. Bi de daha iki aylik bu cocuk ya.
Saçmalamış bence. 4-5. Aydan itibaren uyku rutini oluşturun diyor tüm doktorlar. 2 aylık bebeğe neyi anlatacaksın.
Boşver içine sinmediyse başka doktora geç canım.

2 aylık bebek nasıl istiyorsa öyle uyutun diyor hep uzmanlar 3 ay kendini sizin bir parçası görüyor demiyorlar mıydı yanına uzanıp uyutma işinin sonu hep ağlamayla bitiyor kendi dalamıyor ki Ben de denedim

Kızlar merhaba. Biz 8.haftadayız.atak haftası diye biliyorum. Bebem uyumuyor 10 dk dalıyor uyanıyor. Dehşet gaz sıkışması yaşıyor ayaklar sürekli ileri doğru. Bu durumu yaşayan çözümü olan var mı? Dünden beri toplasak 2,3 saat uyuduk ikimiz de. Mental olarak çöktüm bugün

Kızlar merhaba. Biz 8.haftadayız.atak haftası diye biliyorum. Bebem uyumuyor 10 dk dalıyor uyanıyor. Dehşet gaz sıkışması yaşıyor ayaklar sürekli ileri doğru. Bu durumu yaşayan çözümü olan var mı? Dünden beri toplasak 2,3 saat uyuduk ikimiz de. Mental olarak çöktüm bugün
Biz bol bol banyo yaptırarak atlattık o gaz ve uykusuzluk sorununu. Banyo yaptıktan sonra emzirirken ayağına sıcak su torbası koydum ama ılıktan hafif sıcak. Elimi de torbada ısıtıp ısıtıp karnına koydum. Rahatlıyordu baya

Biz bol bol banyo yaptırarak atlattık o gaz ve uykusuzluk sorununu. Banyo yaptıktan sonra emzirirken ayağına sıcak su torbası koydum ama ılıktan hafif sıcak. Elimi de torbada ısıtıp ısıtıp karnına koydum. Rahatlıyordu baya
Teşekkür ederim ☺️🤗 deneyelim hemen yarın. Şuan uyuyor ben de dehşet uykusuzum ama uyuyamıyorum stres seviyem yükseldi sanırım ve düşüremiyorum. 2 ay sonra lohusalık vurdu resmen.

Benim bebe de uyuyor 😂 gece nöbeti yükleniyor

Ben nöbeti savdim şimdilik ay yeni uyuttum 8den beri besige koyuyorum ağlıyor yatağa koyuyorum ağlıyor kucağımda durmak istiyor koptu kollarım zaten yorgundum iyice bittim en son uyuttum bı ara saniyelik bende uyumuşum 😂😱
Canım sen bebeğini nasıl yatırıyorum yan mi yoksa sırt üstü mü

Benim oğlanı anlatıyorsun canım kucağımda bile sakinlemiyor bazen hatta 3 saat o evreyi yaşadım yeni uyuttum bakalım gece nasıl olacak 😂😂

Benim oğlanı anlatıyorsun canım kucağımda bile sakinlemiyor bazen hatta 3 saat o evreyi yaşadım yeni uyuttum bakalım gece nasıl olacak 😂😂
Benim de öyle ya. Gece uykusu öncesi ateşe düşmüş gibi yarım göz olacak şekilde feryat figan yıkıyor ortalığı. Uyku akıyor gözünden ama inatlaşıyor resmen. Canı sağolsun da valla kendime değil kızma üzülüyorum. O kadar ağlamaya ne gerek var yavrum diyorum Boğazları acıyor sıpanın resmen.

Back
X