• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    110
Ben eczaneden şundan aldim lansinoh içindeki asıl madde direkt diye geciyodu dedim bunu denerim nxnxjdndj ne zaman sürmeye baslayalim bunu acaba fikri olan var mıdır 🥹

Eklentiler

• 17361516865934494122315706043044.jpg
    17361516865934494122315706043044.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın kızlar buralar nasıl değişmiş öyle bakalım bende çıkacak mı bende deneyeceğim 😍☺️ Doğum beni de korkutuyor 2. Gebeliğim olmasına rağmen böyle kalsak daha mı iyiydi diyorum 😆 Ama hepsi çok güzel korkular çok güzel telaşlar kucağınıza aldığınız an her şeyi unutuyorsunuz ben heyecandan uyuyamamıştım şimdi bu benim mi şimdi biz artık 3 kişi miyiz artık bizim mi olacak bizimle eve mi gelecek yani böyle bakıp bakıp inanamıyordum gözlerim doluyordu çok güzel mucizevi bir şey özellikle de sevdiğin insanla birlikte ortak bir meyvenizin olması daha da güzel kılıyor her şeyi 🌸 Hepinize sağlıklı huzurlu doğumlar lohusalıklar diliyorum, hamileliğin son zamanları anı keyifle yaşayın ilerde hamilelik dönemi de özleniyor doğum anı da tatlı bir anı olarak kalıyor …🙏🏻🌸
Ay ne guzel anlatmişsin😍

Ben eczaneden şundan aldim lansinoh içindeki asıl madde direkt diye geciyodu dedim bunu denerim nxnxjdndj ne zaman sürmeye baslayalim bunu acaba fikri olan var mıdır 🥹
En kısa zamanda başla
Bu emzirilebilen krem değilmi
Ek kremlerde al ne olur ne olmaz
Ah ben ne çektim o yaralardan doğum aklıma gelmiyorda o acı dan korkuyorum valla 🥹

En kısa zamanda başla
Ah ben ne çektim o yaralardan doğum aklıma gelmiyorda o acı dan korkuyorum valla 🥹
Aynen silinmesine gerek yok diyor. Şuan başlamayı düşünüyorum ama gece yatarken üstümü çıkarıp sürerim iyice emsin tişörte geçmesin diye bi sorun olur mu acaba diye korktum da olmaz herhalde 🥹

En kısa zamanda başla
Bende ikinci bebekte mahvoldum emzirmekten nefret ediyordum bebek ilk aldığı an var ya ölüm gibi beynime işliyordu acısı hatta bak hala yazinca acısını beynimde hissediyorum benimde 1 ay Fito ile hametan kullanıp öyle geçirmiştim ne günlerdi ya emzirdikten sonra sürüyor emzirme vakti gelince yikiyordum uyku denilen bişey kalmıyordu.

Kızlar selam ya bir türlü iyileşemeyen insan oldum resmen hamilelikte bağışıklığımı tanıyamıyorum. Kolay kolay hasta olmayan ben şimdi bir ay olacak iyileşemiyorum. Geçenlerde Aksef 500 kullanmak zorunda kalmıştım. İyileşiyor gibi oldum ama şimdi tekrar yaralandı boğazım ateş falan yok ama ses kısıklığı hat safhada sesim çıkmıyor ara ara öksürük var. Doktora tekrar gittim yine enfeksiyon olmuş dedi bir de Faranjit çok artmış dedi. Meslek hastalığı🤦🏻‍♀️ kesinlikle istirahat etmen lazım yoksa iyileşemezsin dedi. Bu hafta rapor almayı düşünüyorum. Agumentin 1000 gram yazdı içmen lazım dedi. Kadın doğum Doktoruma attım kullanabilirsin dedi. Ama o kadar korkuyorum ki bebeğimin gelişimini etkiler diye. Nolur bana akıl verin
Çok geçmiş olsun canım .Ben de aynı şekilde hastaydım geçer diye çok bekledim mahvoldum .Bana da aynı antibiyotik verildi .Doktorum perinatolog güvenle kullanabilirsin dedi .Ben de korkarak kullandım ama ancak o biraz iyileştirdi beni .

Çok geçmiş olsun canım .Ben de aynı şekilde hastaydım geçer diye çok bekledim mahvoldum .Bana da aynı antibiyotik verildi .Doktorum perinatolog güvenle kullanabilirsin dedi .Ben de korkarak kullandım ama ancak o biraz iyileştirdi beni .
Geçmiş olsun canım ben de 4 ya da 5. Ayda 1 kutu antibiyotik kullandım. Endişlenmiştim ama doktorlar yazıyor kullanıyor herkes mecbur kaldıkça

Kızlar sizce lansinoh hem balmı hem kremi alınmalı mı ? gümüş kapakta aldım çok korkuyorum😆

İyidir herhalde çünkü tam bir zilli 😂 gün içinde çok aktif ve genelde ben oturup uzaniyorsam öyle oluyo 🥲 doğunca da oturup uzanmamla uyanıp durmaz inş xnnxjxjx
Yapmaz öyle şeyler annesi aaa 😅
Benimki de çok hareketli ama tatlı hareketlilik hala can yakmıyor şükür🤩

Geçmiş olsun canım ben de 4 ya da 5. Ayda 1 kutu antibiyotik kullandım. Endişlenmiştim ama doktorlar yazıyor kullanıyor herkes mecbur kaldıkça
Çok geçmiş olsun bir daha da hasta olmayalım inşallah 🙏🏻 Doktorlara güvenmek zorundayız ,9 ayda insan mecbur ilaç kullanabiliyor .

Kızlar sizce lansinoh hem balmı hem kremi alınmalı mı ? gümüş kapakta aldım çok korkuyorum😆
Bütün tuşlara basiyoz galiba skxbjwjdiwjdid ya ben tek o attığım kremi aldım sonra baktim iş yapmiyosa diğer yontemlere girişicem çünkü bazi insanlarda işe yaramamiş bazısında yaramış o yüzden 🥹

Yapmaz öyle şeyler annesi aaa 😅
Benimki de çok hareketli ama tatlı hareketlilik hala can yakmıyor şükür🤩
Can yakmiyorsa güzel valla benim de henüz öyle can yakmadi ama dün pozisyondan mi bilmiyorum aciyodu bi yerim vurmadigina eminim ama baskidan kaynaklı bir aci garipti yani 😅 ha dedik geldik sonuna zaten dayanicaz mecbur

Bütün tuşlara basiyoz galiba skxbjwjdiwjdid ya ben tek o attığım kremi aldım sonra baktim iş yapmiyosa diğer yontemlere girişicem çünkü bazi insanlarda işe yaramamiş bazısında yaramış o yüzden 🥹

Can yakmiyorsa güzel valla benim de henüz öyle can yakmadi ama dün pozisyondan mi bilmiyorum aciyodu bi yerim vurmadigina eminim ama baskidan kaynaklı bir aci garipti yani 😅 ha dedik geldik sonuna zaten dayanicaz mecbur
Bu günleri özleyeceğiz zorluk anlamında değil. Hamilelik çok özel bir şeymiş o içindeki kıpırtılar vs ayyy🥺🥺🥺

Bende ikinci bebekte mahvoldum emzirmekten nefret ediyordum bebek ilk aldığı an var ya ölüm gibi beynime işliyordu acısı hatta bak hala yazinca acısını beynimde hissediyorum benimde 1 ay Fito ile hametan kullanıp öyle geçirmiştim ne günlerdi ya emzirdikten sonra sürüyor emzirme vakti gelince yikiyordum uyku denilen bişey kalmıyordu.
Aslında bu mikrop dan kaynaklanıyor diye düşünüyorum özellikle bebeğin ağzındaki pamukçuk bunu yapıyor herkeste olmuyor çünkü ay her neyden oluyorsa da inşallah olmaz hametan nırmalde bana iyi gelir denizden önce sürer girerdim yanma olmazdı ama tereyağı na kadar sürdüm sürmediğim halt kalmadı hiçbirşey geçirmedi kendi kendine son buldu emzirmek ne kadar güzelmiş dedim sonra

Bu günleri özleyeceğiz zorluk anlamında değil. Hamilelik çok özel bir şeymiş o içindeki kıpırtılar vs ayyy🥺🥺🥺
Ayy evet onu da düşünüyorum arada doğunca evet gelcek yanimizda olucak ama içimizdeki hareketleri falan özlerim gibi geliyo bana da o his çok güzel 😍😍

Ayy evet onu da düşünüyorum arada doğunca evet gelcek yanimizda olucak ama içimizdeki hareketleri falan özlerim gibi geliyo bana da o his çok güzel 😍😍
geçen gün çocugu 1 yaşında olan arkadaş, içimde böyle bişey oynayınca ayy diyorum kıpırdadı anlık unutuyorum sdff

Gerçekten tüm tuşlara basıyorum zaman azaldıkça ne yapacağım ne alacağım şaşırdım panikledim 😅

Back