Merhaba benimde ayni sekilde bugun idrarimda kan cikti ama henuz sonuclari doktoruma gostermedim. Sabah makatimdan kan gelmisti onunla ilgisi olabilir mi acaba diye soracagim cunku 1 ay once yaptirdigimda boyle bi sorun yoktuMerhabalar,
Şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarım normal çıktı ancak idrarımda kan çıkmış. Doktorum o gün kanaman var mıydı diye sordu yoktu deyince vajinal kanamanız yoksa böbrekleri araştırmak gerek nefrolojiye görünün dedi. Benzer bir şey yaşayan oldu mu acaba?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Cizi22
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Normaller ince gelebilir, bu dediğim ince yorgan gibi oluyor, hem üstünü açamıyor hem de bol rahat oluyor. Ama çocuğa da bağlı, bazısı çok sıcaktan rahatsız oluyor.normal tulumlar iş görür mü yoksa muflon gibi kalın tulum mu almak gerekir?
Ben sonuclarimi doktora gosterdim ama bana her sey guzel dedi sizin yuksek mi cikti acabaMerhabalar,
Şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarım normal çıktı ancak idrarımda kan çıkmış. Doktorum o gün kanaman var mıydı diye sordu yoktu deyince vajinal kanamanız yoksa böbrekleri araştırmak gerek nefrolojiye görünün dedi. Benzer bir şey yaşayan oldu mu acaba?
Bence normal benim karnım her gece öyle sanki daha büyüyor geceleri gibi sanırım gazdan oluyor yürüyüş iyi geliyor uyumadan önce 1 saat kadatKızlar açlık şekerim yüksekti az 100 ile 105 arası çıkıyordu sonra beslenmeyle duzeldı.
Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyordum ama bir yandan da korkuyorum.
Benim de geceleri karnım sertleşiyor normal mi bu 22+2yim
Normal o zaman sertleşme evet sabahları küçülüyor akşama doğru baya çıkıyor artıkBence normal benim karnım her gece öyle sanki daha büyüyor geceleri gibi sanırım gazdan oluyor yürüyüş iyi geliyor uyumadan önce 1 saat kadat
Ben yapmak istemiyorum, yapamayacağım sanırım.Hamileligin basindan beri saglik ocagina gitmiyodum ebe de israrla cagiriyodu bugun gideyim dedim kayit kontrol icin kaşla goz arasi tetenoz asisini yapti simdiden agrimaya basladi kolum
Kaçıncı haftada çağırıyorlar tetanoz aşısı için acaba ? Ben 4 yıl önce yapmıştım başka sebepten . Etkisini sürdürüyormuş sanırım.
Bide Allah kısmet ederse hastane ortamında doğum olacak. O yüzden çok sıcak bakmıyorum aşı olayına .
Acikcasi bnmde cok niyetim yoktu istemiyodum ama o an telasemiz vardi oglumunda hastane kontrolu vardi kostur kostur gidince yaptirmis bulundum zorunlu degil diye biliyorumBen yapmak istemiyorum, yapamayacağım sanırım.
Kaçıncı haftada çağırıyorlar tetanoz aşısı için acaba ? Ben 4 yıl önce yapmıştım başka sebepten . Etkisini sürdürüyormuş sanırım.
Bide Allah kısmet ederse hastane ortamında doğum olacak. O yüzden çok sıcak bakmıyorum aşı olayına .
Yaa çok teşekkür ederim icim rahatladıSon ana kadar dönebilir belli olmaz bence
İlk bebeğim yan gibi duruyordu takla atıyordu arada ayakları bir orda bir burda
Kanala da girmemişti ama doğacağı gün herşey yoluna girdi
Merhaba, son haftalarda doğuma yakın bakılıyor, şu an ters durması çok önemli değil, düz duran bebek bile bazen doğuma yakın ters durabiliyor.
Cok teşekkür ederim 28. Haftada 29 ocakta yeniden kontrolum var o zaman ben de soracağım32den sonra dönmeler önemliymiş ayrıntılıda 22. Hafta baş aşağı diye sevinmiştim.
24. Haftada doktoruma döner mi diye sordum o zaman yan yatıyordu
Ben de dun yaptırdım bugün sadece kolumu başımdan yukarı kaldırınca ağrıyor. Beklediğimden daha kolay olduHamileligin basindan beri saglik ocagina gitmiyodum ebe de israrla cagiriyodu bugun gideyim dedim kayit kontrol icin kaşla goz arasi tetenoz asisini yapti simdiden agrimaya basladi kolum
5 yıl koruyuculugu var size gerek yok. Benim 10 sene olmuştuBen yapmak istemiyorum, yapamayacağım sanırım.
20. Haftada çağırıyorlar. Bana daha önce yaptırdığın için tek doz yeterli dedi. Bir tane yaptı.Ben yapmak istemiyorum, yapamayacağım sanırım.
Kızlar benim şeker yüklememde sonuç iyi çıkınca sıkı diyeti bıraktım (daha önce suyum artıp sancım çıkınca başlatmışlardı) doğum günü vs diye baya da tatlı yiyince tekrar suyum artmış tekrar diyet ve şeker yüklemesi sonuçta anlık bir kaç gün öncesi beslenme bile etkiliyor muhtemelen şeker sorunu var ölçüm cihazı al sabah akşam ölç dedi şeker yüklemesi de kesin sonuç değil yani her türlü diyet gerekiyor sanki tek iyi durum 27 hafta dayız ve sadece 3,5 kilo aldım
Suyun arttığının belirteleri varmı yoksa kontrol de mi farkediyorKızlar benim şeker yüklememde sonuç iyi çıkınca sıkı diyeti bıraktım (daha önce suyum artıp sancım çıkınca başlatmışlardı) doğum günü vs diye baya da tatlı yiyince tekrar suyum artmış tekrar diyet ve şeker yüklemesi sonuçta anlık bir kaç gün öncesi beslenme bile etkiliyor muhtemelen şeker sorunu var ölçüm cihazı al sabah akşam ölç dedi şeker yüklemesi de kesin sonuç değil yani her türlü diyet gerekiyor sanki tek iyi durum 27 hafta dayız ve sadece 3,5 kilo aldım
Yok aşağı doğru vuran sancı var yürümekte zorlanacak kadar bir sancı şiddetli adet sancısı gibi onunla gidiyorum sonra vajinal bakıyorlarSuyun arttığının belirteleri varmı yoksa kontrol de mi farkediyor