• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    82
Merhabalar,

Şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarım normal çıktı ancak idrarımda kan çıkmış. Doktorum o gün kanaman var mıydı diye sordu yoktu deyince vajinal kanamanız yoksa böbrekleri araştırmak gerek nefrolojiye görünün dedi. Benzer bir şey yaşayan oldu mu acaba?
Merhaba benimde ayni sekilde bugun idrarimda kan cikti ama henuz sonuclari doktoruma gostermedim. Sabah makatimdan kan gelmisti onunla ilgisi olabilir mi acaba diye soracagim cunku 1 ay once yaptirdigimda boyle bi sorun yoktu

Merhabalar,

Şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarım normal çıktı ancak idrarımda kan çıkmış. Doktorum o gün kanaman var mıydı diye sordu yoktu deyince vajinal kanamanız yoksa böbrekleri araştırmak gerek nefrolojiye görünün dedi. Benzer bir şey yaşayan oldu mu acaba?
Ben sonuclarimi doktora gosterdim ama bana her sey guzel dedi sizin yuksek mi cikti acaba

Kızlar açlık şekerim yüksekti az 100 ile 105 arası çıkıyordu sonra beslenmeyle duzeldı.
Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyordum ama bir yandan da korkuyorum.🫠
Benim de geceleri karnım sertleşiyor normal mi bu 22+2yim

Kızlar açlık şekerim yüksekti az 100 ile 105 arası çıkıyordu sonra beslenmeyle duzeldı.
Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyordum ama bir yandan da korkuyorum.🫠
Benim de geceleri karnım sertleşiyor normal mi bu 22+2yim
Bence normal benim karnım her gece öyle sanki daha büyüyor geceleri gibi sanırım gazdan oluyor yürüyüş iyi geliyor uyumadan önce 1 saat kadat

Hamileligin basindan beri saglik ocagina gitmiyodum ebe de israrla cagiriyodu bugun gideyim dedim kayit kontrol icin kaşla goz arasi tetenoz asisini yapti simdiden agrimaya basladi kolum😂
Ben yapmak istemiyorum, yapamayacağım sanırım.
Kaçıncı haftada çağırıyorlar tetanoz aşısı için acaba ? Ben 4 yıl önce yapmıştım başka sebepten . Etkisini sürdürüyormuş sanırım.
Bide Allah kısmet ederse hastane ortamında doğum olacak. O yüzden çok sıcak bakmıyorum aşı olayına .

Kaçıncı haftada çağırıyorlar tetanoz aşısı için acaba ? Ben 4 yıl önce yapmıştım başka sebepten . Etkisini sürdürüyormuş sanırım.
Bide Allah kısmet ederse hastane ortamında doğum olacak. O yüzden çok sıcak bakmıyorum aşı olayına .
Acikcasi bnmde cok niyetim yoktu istemiyodum ama o an telasemiz vardi oglumunda hastane kontrolu vardi kostur kostur gidince yaptirmis bulundum 😁 zorunlu degil diye biliyorum

Hamileligin basindan beri saglik ocagina gitmiyodum ebe de israrla cagiriyodu bugun gideyim dedim kayit kontrol icin kaşla goz arasi tetenoz asisini yapti simdiden agrimaya basladi kolum😂
Ben de dun yaptırdım bugün sadece kolumu başımdan yukarı kaldırınca ağrıyor. Beklediğimden daha kolay oldu 🤭

5 yıl koruyuculugu var size gerek yok. Benim 10 sene olmuştu 🥲

20. Haftada çağırıyorlar. Bana daha önce yaptırdığın için tek doz yeterli dedi. Bir tane yaptı.

Kızlar benim şeker yüklememde sonuç iyi çıkınca sıkı diyeti bıraktım (daha önce suyum artıp sancım çıkınca başlatmışlardı) doğum günü vs diye baya da tatlı yiyince tekrar suyum artmış tekrar diyet ve şeker yüklemesi sonuçta anlık bir kaç gün öncesi beslenme bile etkiliyor muhtemelen şeker sorunu var ölçüm cihazı al sabah akşam ölç dedi şeker yüklemesi de kesin sonuç değil yani her türlü diyet gerekiyor sanki tek iyi durum 27 hafta dayız ve sadece 3,5 kilo aldım

Kızlar benim şeker yüklememde sonuç iyi çıkınca sıkı diyeti bıraktım (daha önce suyum artıp sancım çıkınca başlatmışlardı) doğum günü vs diye baya da tatlı yiyince tekrar suyum artmış tekrar diyet ve şeker yüklemesi sonuçta anlık bir kaç gün öncesi beslenme bile etkiliyor muhtemelen şeker sorunu var ölçüm cihazı al sabah akşam ölç dedi şeker yüklemesi de kesin sonuç değil yani her türlü diyet gerekiyor sanki tek iyi durum 27 hafta dayız ve sadece 3,5 kilo aldım
Suyun arttığının belirteleri varmı yoksa kontrol de mi farkediyor

Back
X