- 4 Ocak 2020
- 2.194
- 5.962
- 158
- 31
Ama işe gidince bende calisiyorum diyip eşe de is yaptirabiliyosun su an bana yavas yavas kendini yormadan yap diyo sagolsun hem dusunceli hem değilIse gidince de evdeki isleri baskasi yapmiyo ki yine biz yapiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama işe gidince bende calisiyorum diyip eşe de is yaptirabiliyosun su an bana yavas yavas kendini yormadan yap diyo sagolsun hem dusunceli hem değilIse gidince de evdeki isleri baskasi yapmiyo ki yine biz yapiyoruz
Bizimki 1,5 yaşında başladı şimdi 2,5 yaşında ama çok da yormuyor şimdi hakkını yemeyeyim çocuğumunHerkes bu 2 yaş krizinden bahsediyor
Beniöki bir yaşında şuan ne zaman başlayacak bu dert
Çok üzüldüm inşallah iş yoğunluğunuzu azaltırlar bence herkes empati yapsa hayat çok daha kolaylaşırdıÇok yoğun çalışıyorum hala.
O yüzden 32de ayrılış yapacağım, azalacak gibi durmuyor tempom.
Son dönemde azaltırlarsa maksimum 34ü beklerim.
Doğum izninden sonra ucretsiz izin almadan rapor alırsan ücretsiz izin hakkından gitmiyor özel sektörde ücretsiz izin süresi kısa olduğu için bence etik olmasa da rapor alınabilir ama ucretsiz izin kadar rapor almak zor olur gibi o yüzden ücretsiz izin süresi bitince bir kaç ay rapor alınıp bebek ek gıdaya alıştıktan sonra dönüş yapılabilir geliyor.Bu
Bunun bana da söyledi izin birimi. Daha erkenden de rapor alıp sonrasında çalışamam.
Rapor hayal oldu.
Ayrıca ücretsiz izin için de aynısını söylediler.
Doğum izni bitti, ücretsiz izin kullanacaksın diyelim. O da ücretsiz izin sürenden gidiyormuş.
Kendine iyi bak sıkı giyin bal limon iç kuşburnu kaynat iç yapabileceğimiz en etkili şeyler bunlar öksürük içinde tereyağı pekmez ısıtıp içince iyi geliyor ben ağır hastalanmadım öksürükde olmadı daha hafif atlatıyorum bunları sürekli yaptığım içinMerhaba kızlar ben dün fena rahatsızlandım boğaz iltihabı sanırım, öksürük ve ateş.. ateş düştü şimdilik ama öksürük aynı doktoruma daha yazmadım erken diye birazdan yazıcam. başına gelen oldu mu? ne yaptınız akıl verir misiniz?
O sandalyede 8-9 saat oturmak bile insani cok yoruyor gercekten. Gobek de buyudu artik Arada doktorum rapor yaziyor 3-5 gün dinleniyorum o iyi oluyor
Kızlar masallah çok şanslısınız doktorlarınıza iyi davranın gripten geberirken ve ilaç kullanamazsın diyen doktor 2 gün rapor verdi sadece. İse gitmek maalesef beji de zorluyor, bir de iş yerinde stres oldukca bebisin hareketleri de agresiflesiyorBen bir ara sağlık ocağından rapor alıyordum doktor ne kadar gel sen bizim takipli gebemizsin desede artık utanmaya başladım birde galiba 32 den sonra rapor alınca doğum izninden sayılıyor
Maden suyu ve rennie benim isime yarıyor bayaKızlar masallah çok şanslısınız doktorlarınıza iyi davranın gripten geberirken ve ilaç kullanamazsın diyen doktor 2 gün rapor verdi sadece. İse gitmek maalesef beji de zorluyor, bir de iş yerinde stres oldukca bebisin hareketleri de agresiflesiyor
Sizlere mide yanması sorununu sormak istiyorum, 2 gündür gece de uyutmadı, bugün gaviscon aldım ama etki etmedi, süt de işe yaramadı. Var mı başka öneriniz? Ne yapmalıyım, bitirdi bu Yangın beni
Maden suyunu da deneyeyim çok teşekkürler canımMaden suyu ve rennie benim isime yarıyor baya
Beni de rennie kurtarıyor günde 3 kez yemeklerden sonra ve gece yatmadan içiyorum eğer yanma yoksa içmiyorum ama genelde de ne yesem yanıyor o yüzden günde 3-4 tane içiyorum anında kesiyor ya elim ayağım oldu çantamda heryerde taşıyorumKızlar masallah çok şanslısınız doktorlarınıza iyi davranın gripten geberirken ve ilaç kullanamazsın diyen doktor 2 gün rapor verdi sadece. İse gitmek maalesef beji de zorluyor, bir de iş yerinde stres oldukca bebisin hareketleri de agresiflesiyor
Sizlere mide yanması sorununu sormak istiyorum, 2 gündür gece de uyutmadı, bugün gaviscon aldım ama etki etmedi, süt de işe yaramadı. Var mı başka öneriniz? Ne yapmalıyım, bitirdi bu Yangın beni
Merhaba bende mide yanmasından hiçbir şey yiyemiyordum içtiğim yediğim de zehir oluyordu . İlaç kullanmak istemedim ama baktım olacak gibi değil doktora söyledim bana RABİZA 20mg tablet yazdı sabah aç karına bitane atıyorum tamamdır . Keşke önceden kullansaydım doktoruna danış amaKızlar masallah çok şanslısınız doktorlarınıza iyi davranın gripten geberirken ve ilaç kullanamazsın diyen doktor 2 gün rapor verdi sadece. İse gitmek maalesef beji de zorluyor, bir de iş yerinde stres oldukca bebisin hareketleri de agresiflesiyor