• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    86
Çok yoğun çalışıyorum hala.
O yüzden 32de ayrılış yapacağım, azalacak gibi durmuyor tempom.
Son dönemde azaltırlarsa maksimum 34ü beklerim.
Çok üzüldüm inşallah iş yoğunluğunuzu azaltırlar bence herkes empati yapsa hayat çok daha kolaylaşırdı

Bu

Bunun bana da söyledi izin birimi. Daha erkenden de rapor alıp sonrasında çalışamam.
Rapor hayal oldu.

Ayrıca ücretsiz izin için de aynısını söylediler.
Doğum izni bitti, ücretsiz izin kullanacaksın diyelim. O da ücretsiz izin sürenden gidiyormuş.
Doğum izninden sonra ucretsiz izin almadan rapor alırsan ücretsiz izin hakkından gitmiyor özel sektörde ücretsiz izin süresi kısa olduğu için bence etik olmasa da rapor alınabilir ama ucretsiz izin kadar rapor almak zor olur gibi 🫥 o yüzden ücretsiz izin süresi bitince bir kaç ay rapor alınıp bebek ek gıdaya alıştıktan sonra dönüş yapılabilir geliyor.

Kızlar 24.haftadayım bu gün normalden biraz fazla yürüdüm 2 saattir belimin solundan kuyruk sokumuna doğru sancım var erken doğum belirtisi midir korkuyorum

Merhaba kızlar ben dün fena rahatsızlandım boğaz iltihabı sanırım, öksürük ve ateş.. ateş düştü şimdilik ama öksürük aynı doktoruma daha yazmadım erken diye birazdan yazıcam. başına gelen oldu mu? ne yaptınız akıl verir misiniz?

Merhaba kızlar ben dün fena rahatsızlandım boğaz iltihabı sanırım, öksürük ve ateş.. ateş düştü şimdilik ama öksürük aynı doktoruma daha yazmadım erken diye birazdan yazıcam. başına gelen oldu mu? ne yaptınız akıl verir misiniz?
Kendine iyi bak sıkı giyin bal limon iç kuşburnu kaynat iç yapabileceğimiz en etkili şeyler bunlar öksürük içinde tereyağı pekmez ısıtıp içince iyi geliyor ben ağır hastalanmadım öksürükde olmadı daha hafif atlatıyorum bunları sürekli yaptığım için

O sandalyede 8-9 saat oturmak bile insani cok yoruyor gercekten. Gobek de buyudu artik 😄 Arada doktorum rapor yaziyor 3-5 gün dinleniyorum o iyi oluyor 😁

Ben bir ara sağlık ocağından rapor alıyordum doktor ne kadar gel sen bizim takipli gebemizsin desede artık utanmaya başladım 😅 birde galiba 32 den sonra rapor alınca doğum izninden sayılıyor
Kızlar masallah çok şanslısınız doktorlarınıza iyi davranın 😃 gripten geberirken ve ilaç kullanamazsın diyen doktor 2 gün rapor verdi sadece. İse gitmek maalesef beji de zorluyor, bir de iş yerinde stres oldukca bebisin hareketleri de agresiflesiyor 😞

Sizlere mide yanması sorununu sormak istiyorum, 2 gündür gece de uyutmadı, bugün gaviscon aldım ama etki etmedi, süt de işe yaramadı. Var mı başka öneriniz? Ne yapmalıyım, bitirdi bu Yangın beni

Kızlar masallah çok şanslısınız doktorlarınıza iyi davranın 😃 gripten geberirken ve ilaç kullanamazsın diyen doktor 2 gün rapor verdi sadece. İse gitmek maalesef beji de zorluyor, bir de iş yerinde stres oldukca bebisin hareketleri de agresiflesiyor 😞

Sizlere mide yanması sorununu sormak istiyorum, 2 gündür gece de uyutmadı, bugün gaviscon aldım ama etki etmedi, süt de işe yaramadı. Var mı başka öneriniz? Ne yapmalıyım, bitirdi bu Yangın beni
Maden suyu ve rennie benim isime yarıyor baya

Beni de rennie kurtarıyor günde 3 kez yemeklerden sonra ve gece yatmadan içiyorum eğer yanma yoksa içmiyorum ama genelde de ne yesem yanıyor o yüzden günde 3-4 tane içiyorum anında kesiyor ya elim ayağım oldu çantamda heryerde taşıyorum

Merhaba bende mide yanmasından hiçbir şey yiyemiyordum içtiğim yediğim de zehir oluyordu . İlaç kullanmak istemedim ama baktım olacak gibi değil doktora söyledim bana RABİZA 20mg tablet yazdı sabah aç karına bitane atıyorum tamamdır . Keşke önceden kullansaydım 🥲doktoruna danış ama 🙏

Back
X