• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
arkadaslar oglum iki saattir surekli agliyor sadece kucakta uyuyor oda bes dakika ondada inleyerek uyuyor resmen nesi olabilirbya normalde kolik bir bebek degil bugun misafir vardi nazar mi degdi noldu ogluma ya biryerine bisey mi oldu acaba diyorum ne olmus olabilirki hep benimleydi cok üzülüyorum agladikca
Ayni seyi yasiyoruz. Ustumuzden gecti bugun. Uyuyamadi. Hicbiseyden keyif almiyo. Agliyo bagiriyo. Ememedi bile dogru duzgun. Muthis keyifsiz. Simdi altini actm biraz keyiflendi.

5 saat iyiymiş sabah ondan beri toplasan 1 bucuk saat amca uyumustur onlarda 15-20 dk seklinde 😔
Dün bizim de aşırı azdı ama normalde de 5 6 saat uyanık kalması çok tuhaf geliyor. Gerçekten ben artık şey falan düşünmeye başladım hayatı boyunca uyku problemi olan birisi olacak heralde 😬😬 emmeden uykuya geçemiyor memeden ayrılınca uyanıyor ana kucağında sallamadan uyumuyor uyuyunca sallamazsan uyanıyor emzik desen tutmuyor. Ya bu uyku saati olan emince en az 1 saat uyuyan maksimum 2 saat uyanık kalan bebekler kimlerin bebekleri birisi çıkıp söylesin

arkadaslar oglum iki saattir surekli agliyor sadece kucakta uyuyor oda bes dakika ondada inleyerek uyuyor resmen nesi olabilirbya normalde kolik bir bebek degil bugun misafir vardi nazar mi degdi noldu ogluma ya biryerine bisey mi oldu acaba diyorum ne olmus olabilirki hep benimleydi cok üzülüyorum agladikca
Dün geceden beri aynı durumdayım bende. 8. Haftaya girdik arak haftasıymış diyorlar ama bilemedim.

Dün bizim de aşırı azdı ama normalde de 5 6 saat uyanık kalması çok tuhaf geliyor. Gerçekten ben artık şey falan düşünmeye başladım hayatı boyunca uyku problemi olan birisi olacak heralde 😬😬 emmeden uykuya geçemiyor memeden ayrılınca uyanıyor ana kucağında sallamadan uyumuyor uyuyunca sallamazsan uyanıyor emzik desen tutmuyor. Ya bu uyku saati olan emince en az 1 saat uyuyan maksimum 2 saat uyanık kalan bebekler kimlerin bebekleri birisi çıkıp söylesin
ayyyyni benimkini tarif ettin tipatip aynisi ashsjs gece uykusu nasil bizimki alllhtan gece uyuyor oda 12-1 gibi uyuyo 4de ve 7 de uyaniyor genelde sonra 10 a kadar felan saat basi uyaniyor

ayyyyni benimkini tarif ettin tipatip aynisi ashsjs gece uykusu nasil bizimki alllhtan gece uyuyor oda 12-1 gibi uyuyo 4de ve 7 de uyaniyor genelde sonra 10 a kadar felan saat basi uyaniyor
ay maşallah size. Bizimki 10 u geçerken uyuyor 1 olmadan uyanıyor sonraki uykular şansımıza açıkçası. Bazen saat başı bazen yarım saatte bir çooook nadir de olsa 2 saate bir uyanıyor. 2 saatte bir uyandığı zamanlar kendimi ödüllendirilmiş dipdinç hissediyorum hahahahah 😅 mesela dün gece yarım saatte bir sürekli uyandı tuvalete zorlandı diye düşünüyorum 😭

ay maşallah size. Bizimki 10 u geçerken uyuyor 1 olmadan uyanıyor sonraki uykular şansımıza açıkçası. Bazen saat başı bazen yarım saatte bir çooook nadir de olsa 2 saate bir uyanıyor. 2 saatte bir uyandığı zamanlar kendimi ödüllendirilmiş dipdinç hissediyorum hahahahah 😅 mesela dün gece yarım saatte bir sürekli uyandı tuvalete zorlandı diye düşünüyorum 😭
oyy allah yardimciniz olsun allahim cok zor uykusuzluk gercekten burda bu sıkıntıyı ceken tummm annelere sabir guc versin allah :(

kizlar gece iki tane tisortum siril siklam sut olarak uyandim sol memeden nerdeyse sol tarafi komple islatacal kadar akmis niye böyle olduki
Canım o memeyi emzir çok süt dolmuş benimde öyle olduğunda direk o memeyi veriyorum oğluma ya da sagiyorum sende ya o memeyi emzir ya da sağım yap canım gece sürü hele en besleyici olan sağ bebeğine ver

oyy allah yardimciniz olsun allahim cok zor uykusuzluk gercekten burda bu sıkıntıyı ceken tummm annelere sabir guc versin allah :(
Aminnnn gerçekten benim de en çok zorlandığım kısım gece uykusuz kalmak yoksa kendimi her anlamda hazırlamışım anneliğe çok şükür motive bi şekilde bebeğimle ilgilenmeye çalışıyorum. 2 saat uyuduğunda bile iyi hissediyorum ama yarım saat bir saat olunca çok üzücü 😔

Arkadaşlar bebeğinizi gece uykusuna yatırma saatiniz var mı? Rutin oluşturmaya başladınız mı acaba?

Aminnnn gerçekten benim de en çok zorlandığım kısım gece uykusuz kalmak yoksa kendimi her anlamda hazırlamışım anneliğe çok şükür motive bi şekilde bebeğimle ilgilenmeye çalışıyorum. 2 saat uyuduğunda bile iyi hissediyorum ama yarım saat bir saat olunca çok üzücü 😔
Yanınızda yardımcı varmi canm tek mi bakıyorsun sağlıklı olsunlarda ilerleyen günlerde düzene girecekler inşallah

Ya benimki de sabah 5te uyanıyor sonra yarım saat 1 saat ara ile uyanıyor perişen oluyorum. Şu 5te uyanmayı bende 7-8 yapsam keşke bi ara 8.30da uyanıyordu iyiydi düzeni bozuldu anlamadım. Geçte yatırsam erkende yatırsam uyandığı saatler hep aynı.

Kızlar nasıl üzgünüm anlatamam. Nolur bilenler yazsın yol göstersin 😔 zaten kilo alımı Sıkıntımız var. Üstüne bir de oğlum emmiyor. Çekip bırakıyor çekip bırakıyor. Sonra ağlamaya başlıyor tekrar tutturamıyorum asla. Çığlık çığlığa ağlıyor. Pilates topunun üstünde denedim, yürüyerek denedim yok olmuyor. sütüm de azaldı stresten. Zar zor mama verdikten sonra uyuturken emzirdim onda da sadece ağzında tuttu. Üzülmeyim sütüm daha çok etkilenecek diyorum ama olmuyor. Ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum. Süt için de solgar'ın brewer's I içiyorum, bol yeşillik, dut kurusu, suyu, hurma, badem, tahin, ceviz aklınıza ne geliyorsa yiyorum içiyorum ama yok

Canım o memeyi emzir çok süt dolmuş benimde öyle olduğunda direk o memeyi veriyorum oğluma ya da sagiyorum sende ya o memeyi emzir ya da sağım yap canım gece sürü hele en besleyici olan sağ bebeğine ver
canim sirayla emziriyorum hep sirayi bozdugum an direkt belli oluyor semsert oluyor gogsum solu emzirsem bu seferde sagda birikmezmii gece oyle doluyor ama gun icinde sagacsk kadar oldugunu dusunmuyorum ya baya yumusuho

canim sirayla emziriyorum hep sirayi bozdugum an direkt belli oluyor semsert oluyor gogsum solu emzirsem bu seferde sagda birikmezmii gece oyle doluyor ama gun icinde sagacsk kadar oldugunu dusunmuyorum ya baya yumusuho
Benimde öyle oluyor canım ben her kalkisinda farklı memeyi veriyorum ama genede ikiside dolmuş oluyor ama biri daha fazla oluyor ya sagacaz gece ya da duracaz öyle ama işte akıp boşuna gidiyorda uykuda çok tatlı geliyor ben bazen bı memeyi emip bırakınca azda diğerini veriyorum oda azda olsa rahatlasın diye son sütü falan düşünmüyorum bazen belki bencillik ama çok zorluyor dolunca

Back
X