• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Ben kendim okuyordum esmaul hüsnayı ay hazırı varmış hemen bakayım bide pış pış sesi açıyorum elektrik süpürgesiyle olan şimdilik işe yarıyor o kadının sesi benimkine çok benziyor eşim sen sandım dedi belki de ondan işe yaradı

Bu kuzum benim hatta bu adamın söylediği herşeyi açıyorum benim oğlan seviyor o pış pış sesini benle babasından başka sevmiyor bizimkisi ya

Allah Allah ya bende o kadar şaşırdım ve korktum ki🥴 dün mama bile yemeyince ne olduğunu cidden anlamadım. Acaba gaz sancısı var olmuş olabilir mi yani emzik emdiginde hava yutma ihtimalleri oluyor mu. Bugün ıkınıp ağlayıp duruyor.
olabilir bence canim gaz yutuyordur illaki emzikle cokmu emzik kullandiki

kizlar kendime bile itiraf edemedigim birseu var emzirmek cok yorucu olmaya basladi surekli emmek istiyor 2 saat uyusa cok ozleyerek ve istekli birsekilde tutuyorum cocugumu kucagima amab7-25 emzir altini degis gaz cikart surekli boyleyiz babasi da ilgili bir baba biraksam saatlerce bakacaj ama surekli meme istiyor cok bunaldim bu durumdan ya 😔

olabilir bence canim gaz yutuyordur illaki emzikle cokmu emzik kullandiki
Dün 45 dk falan uyurken emdi. Sonrasında akşam üstü 1 saat yine uyurken emdi. Daha da emmedi zaten gece başladı ağlamaya meme almamaya. Ikınıp durmasi beni gazı düşündürdü ama bugün yine ıkınıp durdu kaka yaptı belki de kaka yapamadığı için ağladı ama emin olamadım bugün emzik çok az verdim istemeyince zorlamadim.

Dün 45 dk falan uyurken emdi. Sonrasında akşam üstü 1 saat yine uyurken emdi. Daha da emmedi zaten gece başladı ağlamaya meme almamaya. Ikınıp durmasi beni gazı düşündürdü ama bugün yine ıkınıp durdu kaka yaptı belki de kaka yapamadığı için ağladı ama emin olamadım bugün emzik çok az verdim istemeyince zorlamadim.
sadece uykuya gecisinde vermeyi dene istersenbcanim uyuyunca al agzindan uyanmazda eger

kizlar kendime bile itiraf edemedigim birseu var emzirmek cok yorucu olmaya basladi surekli emmek istiyor 2 saat uyusa cok ozleyerek ve istekli birsekilde tutuyorum cocugumu kucagima amab7-25 emzir altini degis gaz cikart surekli boyleyiz babasi da ilgili bir baba biraksam saatlerce bakacaj ama surekli meme istiyor cok bunaldim bu durumdan ya 😔
Aynı şeyi düşündüm dün gece🥲 hatta yalnız kalmak istiyorum diye salonda yattım 1-2 saat. Yalnız olmadığını bil canım😘

Biberonla bebeğini besleyen arkadaşlar biberon ucunu değiştirdiniz mi? Biz 2 ayı tamamladık avent kullanıyoruz bilemedim ne zaman değişecek

Kızlar bebeğimin burnunu fizyolojik serumla temizliyorum ama temizledikçe sümük geliyor hırıltı azalacağına arttı resmen çekiyorum aspiratörü hep sümük geliyo sizde de böyle mi oluyor

Kızlar bebeğimin burnunu fizyolojik serumla temizliyorum ama temizledikçe sümük geliyor hırıltı azalacağına arttı resmen çekiyorum aspiratörü hep sümük geliyo sizde de böyle mi oluyor
Burnunun İçine şırınga ile mi sıkıyorsun yoksa damlatıyor musun?

arkadaslar oglum iki saattir surekli agliyor sadece kucakta uyuyor oda bes dakika ondada inleyerek uyuyor resmen nesi olabilirbya normalde kolik bir bebek degil bugun misafir vardi nazar mi degdi noldu ogluma ya biryerine bisey mi oldu acaba diyorum ne olmus olabilirki hep benimleydi cok üzülüyorum agladikca

arkadaslar oglum iki saattir surekli agliyor sadece kucakta uyuyor oda bes dakika ondada inleyerek uyuyor resmen nesi olabilirbya normalde kolik bir bebek degil bugun misafir vardi nazar mi degdi noldu ogluma ya biryerine bisey mi oldu acaba diyorum ne olmus olabilirki hep benimleydi cok üzülüyorum agladikca
Uykusuzluk ya da gaz kaynaklı olabilir. Duş aldır istersen. O da hem bebeği rahatlatır hem de nazara iyi gelir derler

Back
X