-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.201
Hiç korkma canım rahim o kadar güvenliki sağlıklı bir beneğe kolay kolay bir şey olmaz allahın izniyleOluyor canım hatta simdi de var, ben de bugun merdivenden epey kötü düştüm, şimdi uzanıyorum , insallah sorun olmaz çok moralim bozukdu
Benimki yürürken oldu bi anda adim atamadim yani bazende oturup kalkarken oluyorSizin ağrılar da bıçak saplanır gibi anlık ağrılar mı? Çok kısa sürüyor ama bir anda hissediyorum
Hayırlısı kuzum korkma genel olarak herkesde olmuş bu durum10+3 2 hafta sonra kendi doktoruma gidicem zaten kizlar msj attim da kendisine en iyisi onun takiplisi olmak ya
Ayy kotu olmus yaa bisi olmaz insallah bir gidip baktirsaydinizOluyor canım hatta simdi de var, ben de bugun merdivenden epey kötü düştüm, şimdi uzanıyorum , insallah sorun olmaz çok moralim bozukdu
Aminn inşallahHayırlısı kuzum korkma genel olarak herkesde olmuş bu durum
Laboratuvarın adını hatırlamıyorum ama doktorum örnek testleri vs gösterdi ayrıntılı anlattı, bana o yaptır demedi ben dedim istiyorum diye güney Kore’ye gidiyor test dedi bana, 90 küsür tane hastalığa bakılıyormuşHangi laboratuvar acaba?
Kendi doktorum yurtdısında , ama aksam bi acile gidecegim esimle , cok moralim bozuldu, insallah canım cok sagolAyy kotu olmus yaa bisi olmaz insallah bir gidip baktirsaydiniz
İnsallah kuzum dizim ve bilegimin ustune düstüm ordan guc aldım, saglıkla bi kavussaydık bebeklerimize her asaması risk stresHiç korkma canım rahim o kadar güvenliki sağlıklı bir beneğe kolay kolay bir şey olmaz allahın izniyle
Canım benim agrılar bazen bıcak saplanır gibi bazen de kasık agrısı seklindeSizin ağrılar da bıçak saplanır gibi anlık ağrılar mı? Çok kısa sürüyor ama bir anda hissediyorum
Aaa hadi gözün aydın , kız anneleri sanslı bence , saglıkla gelsinKızlar nifty sonucum belli oldu sonucum az önce. Testim temiz çıktı. Bir de bir kızım oluyor
Hapları bırakalı çok oldu şuan sadece prolutex iğne kullanıyorum günde bir tane 5 gün sonra tamamen bırakıyorum iğneyide aspirin birde folix kullanıyorum şuanAminn inşallahtup bebek ilaclarini kullanıyormusunuz peki hala ?
Çok sevindim sağlıkla mutlulukla huzurla gelsin bebişlerimiz maşallahKızlar nifty sonucum belli oldu sonucum az önce. Testim temiz çıktı. Bir de bir kızım oluyor
Çok teşekkür ederim. Bir oğlum vardı. İnşallah şimdi de sağlıkla bir kızım da olacakAaa hadi gözün aydın , kız anneleri sanslı bence , saglıkla gelsin
Çok teşekkür ederimÇok sevindim sağlıkla mutlulukla huzurla gelsin bebişlerimiz maşallah
Ne guzel canım Allah gönlümüze göre versin hepimizin , cok sevindim senin adına masallahhhÇok teşekkür ederim. Bir oğlum vardı. İnşallah şimdi de sağlıkla bir kızım da olacak
Çok teşekkür ederim canımNe guzel canım Allah gönlümüze göre versin hepimizin , cok sevindim senin adına masallahhh
Canim gözünüz aydın saglikla gelsinKızlar nifty sonucum belli oldu sonucum az önce. Testim temiz çıktı. Bir de bir kızım oluyor
Çok teşekkür ederim canımCanim gözünüz aydın saglikla gelsin