- 23 Haziran 2021
- 1.094
- 574
- 26
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.221
Darisi bana :))Hapları bırakalı çok oldu şuan sadece prolutex iğne kullanıyorum günde bir tane 5 gün sonra tamamen bırakıyorum iğneyide aspirin birde folix kullanıyorum şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darisi bana :))Hapları bırakalı çok oldu şuan sadece prolutex iğne kullanıyorum günde bir tane 5 gün sonra tamamen bırakıyorum iğneyide aspirin birde folix kullanıyorum şuan
Masallah canım gözün aydin hayirlisiyla kucağına al inşallahKızlar nifty sonucum belli oldu sonucum az önce. Testim temiz çıktı. Bir de bir kızım oluyor
Çok teşekkür ederim canımMasallah canım gözün aydin hayirlisiyla kucağına al inşallah
Selam canım bana test vb yapmadı dr, 12. Haftaya kadar folbiol ve oksapar, 10. Hafta progestan ampul, 32 ye kadar ecopirin , progestan vitil simdilik devam dediKzlar slm ilaclarnizi nasıl bıraktınız kacinci hafta da tam olarak .. bir de tüp bebek öncesi pihtilasma testlerinizi yaptirmismiydiniz
Sağlıkla gelsin inşallah Benimde haftaya kontrolüm 12+4 olucam acaba cinsiyetini söyler mi doktorumKızlar bugün 12. Hafta detaylı ultrasonum vardı çok şükür her şey yolundaymış. Haftaya da nipt testi yaptıracağım. Cinsiyeti de gördü kağıda yazıp verdi ama henüz açmadık
Öğrendiniz mi cinsiyeti?Kızlar bugün 12. Hafta detaylı ultrasonum vardı çok şükür her şey yolundaymış. Haftaya da nipt testi yaptıracağım. Cinsiyeti de gördü kağıda yazıp verdi ama henüz açmadık
Akşam öğrenicemÖğrendiniz mi cinsiyeti?
Oooo iyi dayanmışsınAkşam öğrenicem
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar benimde nipt sonucum güzel geldi çok şükür
oluyor
Sağlıkla gelsin. Bu haziran bebelerinin çoğu kız. Kız ayıymışKızlar benimde nipt sonucum güzel geldi çok şükür
oluyor
Aminnn. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesinSağlıkla gelsin. Bu haziran bebelerinin çoğu kız. Kız ayıymış
canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar benimde nipt sonucum güzel geldi çok şükür
oluyor
Amin kuzum saol rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin. Bende bu süreçte nasıl yol izleriz diye hep kaygılıydım. Çok şükür 12+3 oldum iğneler bitti inanamıyorum hala nipt testi güzel çıktı cinsiyetini öğrendik şimdide kıpırdamaya başlasa artık içim rahat etse diyorum çok emek verdik bu yolda hepimiz yorulduk maddi manevi herşey gönlümüzce oldu çok şükür. Rabbim evlat isteyen herkese nasip eylesincanım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
merhaba.sanırsam sizde bülent hocanın hastasısınız. Bende bülent hoca takipliyim aynı sekilde bende şu an düşük yapıyorum. kürtaj önermedikleri içinde evde düşürmeye calısıyorum. dün gece cok agrı sancı cektim pıhtı attım ama hala fetüs cıkmadı doktor kontrolünde bugun o da gelir dedi. dün o kadar sancı cektim ki dogum agrısı gibiydi. Yine aynı sancıyı ceker mıyım cok korkuyorum..bu arada rahim filmini bulent hoca ister diye düşünüyorum cok hassas az cok biliyorsunuzdur calısma stilini büyük ihtimalle benden de isteyecekBişey soracağım ben mayıs 2023 de rahim filmi çektirdim Mart 2024 de de transferim gerçekleşti fakat gelişmedi 9.haftada düşük yaptım kışın tekrar deneyeceğim sizce tekrar film çekmeye gerek var mı isterler mi