Kızlar merhaba, 2li tarama zamanımız gelmişti nerden nereye dedim bi zamanlar beta, kese yok kalp atışı derken şimdi tarama testleri için telaşlanıyoruz, hepimiz için en güzeli olsun, son durumumdan bahsetmek istedim sizlere,
Doktorum yaşımdan ötürü (32) testin oranının normale göre yüksek çıkabileceğini bunun bir istatistiki yaklaşım olduğunu söyledi, net sonuç için amniyorsentez in ileride yapılabileceğini de ekledi, detaylı usg kontrolünde ense kalınlığını zor gördük değişik bir pozisyondaydı
0,7mm ölçtük, crl 5,1 cm haftasıyla uyumlu 12+0 ız çok şükür. %55 ihtimalle kız diye tahmin bile yaptı, eşimle iddiaya girmiştik bakalım sağlıklı olsun da varsın kaybedeyim
İlaçlara gelecek olursak geçen hafta estroferm i bırakmıştık, bu haftasonunda oksapar, duphaston, promester ve coraspine veda ediyorum şükürler olsun
tüp bebek doktorum bu şekilde istedi.
Folbiol için de gebe pol deki doktorum cuma itibariyle kes dedi, ocean mummy multivitamin ve d vitamini başlamam gerektiğini söyledi reçete çıktı, ilerleyen haftalarda demir hapı da kullancağımı ekledi henüz zamanı belli değil, detaylı usg için günümüzü aldık 21 Ekimde nasipse, yoğunluktan ötürü bu şekilde imiş.
2li tarama test sonucumuz haftaya çıkarmış, haftaya çıkan sonuca göre nipt için harekete geçeceğiz. Son olarak evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor diye babymoon tatili ayarladık kritik sürecimizi bitirdiğimiz için.
Bende gelişmeler böyle sizler neler yaptınız? Bir sonraki güncellemeye kadar kendinize dikkat edin