Kızlar doktordan geldik herşey yolunda hiçbir sıkıntımız yok kalp atışını maşallah ki daha hızlı ve güzel duyduk benden de rubella gibi şeyler için kan istedi verdim akşama çıkacak bakalımolur tabi güzel bilgiler edinirsem haber veririm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar doktordan geldik herşey yolunda hiçbir sıkıntımız yok kalp atışını maşallah ki daha hızlı ve güzel duyduk benden de rubella gibi şeyler için kan istedi verdim akşama çıkacak bakalımolur tabi güzel bilgiler edinirsem haber veririm :)
maşallah maşallah darısı başıma. bizde 2 hafta sonra duyucaz inşallahKızlar doktordan geldik herşey yolunda hiçbir sıkıntımız yok kalp atışını maşallah ki daha hızlı ve güzel duyduk benden de rubella gibi şeyler için kan istedi verdim akşama çıkacak bakalım
Ay yerimm onuu ne tatlı duruyor maşallahEki Görüntüle 3375339
Kızlar kontrole gittim 7+6 olmuş bebek 7+3 tü. Yalnız ciddi anlamda yorgunluk çökmeye başladı ve mide bulantısı başladı yavaştan ne yapabilirim ben
Amin cnm teşekkür ederim hesabıma göre 6+2 haftalık olması gerek hele biri olsun bakalım doktor ne diycek aşırı mide bulantısı var onu geçtim yemek kokusuna dayanamıyorum hiçAynen canım doğru olanı da bu zaten sağ sağlim kucağına al inslalh
Benimde 1000 TL muane ücretim neden hamile oldugumuzda yaptıramiyoruz acaba garantisi mi var yaptırınca hamile kalacağımızın ben bir araştorayim belki her sigorta aynı değildir senin için büyük şans olmuş bayamerhaba evet doğun tümünü karşılıyor muayeneler de dahil ama başlangıçta hamile olmammaız gerekiyor. benim yaptırdığım sigorta firması sigortayı yaptığın tarihten itibaren 40 gün içinde hamilelik olursa karşılamıyor muayeneyide doğumuda dedi. bazı irmalarda bu süre 3 ay 6 ay olarak değişiyor. şansıma benimde tam denk geldi.
Eşimle benim toplam 16.000 tuttu. yani benimki sadece 8000 gibi düşünebiliriz. Dün doktora gittiğimde bir bayandan 1100 tl muayene ücreti aldılar
Çok korkuyorum bu durumdan ben çalışıyorum ve tekim ofiste. Doktorumda problemli hala söylemedim. Dua edin bana olurmu kolay olsun her işimAmin cnm teşekkür ederim hesabıma göre 6+2 haftalık olması gerek hele biri olsun bakalım doktor ne diycek aşırı mide bulantısı var onu geçtim yemek kokusuna dayanamıyorum hiç
Hamile kalınca yaptırılanlarda doğum eklenmiyor. Sigorta şirketlerinin kuralları. Axa da 1 yıl sampoda da 1 diye biliyorum. Ondan sonra gebe kalırsan karşılıyor. Anadoluda 1 adet dönemi bekleme şartı var herkes ona yoğunlaşmış durumda.Benimde 1000 TL muane ücretim neden hamile oldugumuzda yaptıramiyoruz acaba garantisi mi var yaptırınca hamile kalacağımızın ben bir araştorayim belki her sigorta aynı değildir senin için büyük şans olmuş baya
söyle bir durum var sigorta şirketleri genelde sadece hamilelik için değil farklı bir hastalık da olsa teşhisi önceden koyulmuş bir durumu kapsamıyor. ameliyat vs beleşe getirmeyelim diye.Benimde 1000 TL muane ücretim neden hamile oldugumuzda yaptıramiyoruz acaba garantisi mi var yaptırınca hamile kalacağımızın ben bir araştorayim belki her sigorta aynı değildir senin için büyük şans olmuş baya
İnşallah cnm Allah'ın izniyle herşey kolay gecicejÇok korkuyorum bu durumdan ben çalışıyorum ve tekim ofiste. Doktorumda problemli hala söylemedim. Dua edin bana olurmu kolay olsun her işim
Oysa maşallah cnm sabahları kalkınca tuzlu ye tatlıya bu ara fazla yönelme yemek kosusundan biraz uzak dur daha az etkilenirsinEki Görüntüle 3375339
Kızlar kontrole gittim 7+6 olmuş bebek 7+3 tü. Yalnız ciddi anlamda yorgunluk çökmeye başladı ve mide bulantısı başladı yavaştan ne yapabilirim ben
Ya hiç tatlı yiyemiyorum zaten normalde paket paket çikolata yiyen ben gram isteğim yok. Sabah kalkınca da tuzlu kraker falan deniykm bakalmOysa maşallah cnm sabahları kalkınca tuzlu ye tatlıya bu ara fazla yönelme yemek kosusundan biraz uzak dur daha az etkilenirsin
aynen sadece doğum değil gebelik takibi için muayene de ücretli oluyo bende anadolu yaptırdım 40 gün süresi vardı.Hamile kalınca yaptırılanlarda doğum eklenmiyor. Sigorta şirketlerinin kuralları. Axa da 1 yıl sampoda da 1 diye biliyorum. Ondan sonra gebe kalırsan karşılıyor. Anadoluda 1 adet dönemi bekleme şartı var herkes ona yoğunlaşmış durumda.
Zamanla düzeliyor zaten mide bulantısı kimin ki üç ay da bitiyor kimin kide doğum sonuna kadar sürüyor inşallah kısa sürer benim de hesabıma göre 6+2 yim evdede bambamim var altı aylikYa hiç tatlı yiyemiyorum zaten normalde paket paket çikolata yiyen ben gram isteğim yok. Sabah kalkınca da tuzlu kraker falan deniykm bakalm
Ay bende öyleyim 7 haftalık hamileyim normalde tatlı yemeden kıpırdayamam ama gram canım istemiyorYa hiç tatlı yiyemiyorum zaten normalde paket paket çikolata yiyen ben gram isteğim yok. Sabah kalkınca da tuzlu kraker falan deniykm bakalm
Evet kızlar nasıl oluyor o ultrasondan mı sadeceKızlar tarama testi yaptiricakmisiniz ?
Ulturoson da ve kan la yapıyor ben yaptirmiycam kesinlikle kendimi sitrese sokamam yaptırmıştım oğlumda her şeyi dediler burun kemiği yok yaşamaz aldır da dow sendromlu ne gelirse aklına ama çok şükür öyle oldukları gibi olmadı çokta sağlıklı doğdu şuan 6 aylık kuzum ikili tranayi 11 le 14 hafta arasında yapıyorlar ucuncuyude 15 le 19 arası yapıyorlar şimdiki gebeliğim de yaptirmiycamEvet kızlar nasıl oluyor o ultrasondan mı sadece