- 17 Temmuz 2022
- 2.628
- 2.265
- 30
Bi de bana sor ne zor oldu o kadar ütüyü yapmakÇok hızlısın maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de bana sor ne zor oldu o kadar ütüyü yapmakÇok hızlısın maşallah
Hepsini ütülemeye gerek var mı ki? Ben sadece hastane çıkışını ütülemeyi düşünüyorumBi de bana sor ne zor oldu o kadar ütüyü yapmak
0-3 ayın hepsini ütüledim gerisini ütülemicem. Hijyen için ilk sefer ütüleyin diyo herkesHepsini ütülemeye gerek var mı ki? Ben sadece hastane çıkışını ütülemeyi düşünüyorum
Hallolur canım bence de ya.Gene ben çantasını yaparım da acele etmiyorum sadece sende yaparsın, haksızlık yapıyormuş hissi bende de var.Yok bu borcam gibi değil herkes bi üst baş mutlaka getiriyorAyy valla kızımda herşeyi yıkayıp ütülemiştim bu vakte kadar ama oğlana haksızlık yapıyormusum gibi geliyo. Ama bunu da kestiremıyom sanki tospik geliyo gibi gene boşuna almıs olmayayım diom. Bi diger yandan erkenden gelmek için diretiyor erken olursa da kücük lazım kıyafet. Bikaç gun idare etcek kıyafet alcam yada sadece. Kız ben de öle bi şans var ki evlenince hiç borcam gelmeyenlerdenim ben
Ben 5 takım aldım 0-3 ay. Ayriyeten 3 tane de hastane çıkışı aldım sizce fazla mı ? 6 aylık hiç almadım yaa0-3 ayın hepsini ütüledim gerisini ütülemicem. Hijyen için ilk sefer ütüleyin diyo herkes
Nasipli kısmetli olur inşallahHallolur canım bence de ya.Gene ben çantasını yaparım da acele etmiyorum sadece sende yaparsın, haksızlık yapıyormuş hissi bende de var.Yok bu borcam gibi değil herkes bi üst baş mutlaka getiriyor
Kilo biraz fazla olmuş canım evet tamam hakverdimBen 20 kilo aldım aşırı zorlanıyorum sıcaklar yüzünden hareketlerim çok kısıtlandı
Ben 5 takım aldım 0-3 ay. Ayriyeten 3 tane de hastane çıkışı aldım sizce fazla mı ? 6 aylık hiç almadım yaa
Aynen öyle valla geldi bizi buldu. Amin canımaynı şekilde 30 yıldır gördüğüm en sıcak yaz sanırım. o da bizim hamileliğimize denk geldi. günde 6-7 kere soğuk suyun altına giriyorum ama yarım saate alev alıyorum yine Allah yardımcımız olsunn
Doğumlar yakın olduğu için evet rahat olucak ama insan yinede tedırgın oluyorBaşta bilmediğimden korkuyordum şimdi bildiğimden korkuyorum bende benim bide göz problemim var retinam ince göz doktoru normal yapmamalısın yırtılabilir dedi kendi doktorum bu bir risk alınır bence 2. Doğum daha kolay olacak dedi bende alacağım o riski gibi ama bi yandan o da korkutuyor
Aynen ben de ütüledım yerleştırdım ama sağ olsun benım benım oğlan odaya her gıttıgınde acıp dagıtoyor şuan bıldıgın dagınık bır sekılde duruyor0-3 ayın hepsini ütüledim gerisini ütülemicem. Hijyen için ilk sefer ütüleyin diyo herkes
Çabuk büyüyorlar diyorlar. 0-3 az alın diyorlar 6 aylık daha çok alın diyorlar.Ben 3 takım yenidoğan 6 takım 0-3 aylık aldım
sanırım çoğu şey bitti ya. kıyafet, bez, araba, puset, beşik, nevresimler, reflü yatağı, banyo takımı, bakım malzemeleri vs. bunlar bitti çok şükür. biberon ve mama hala almadım, süt olmazsa ve gerek olursa hemen aynı gün alabilirim diye düşündüm. Mama sandalyesi ilk altı ay filan gerekmez herhalde onu da almadım. süt sağma makinesi yine gerekli olursa aynı gün alabilirim bir eczaneden filan. düz kafa yastığı diye bir şey var ya, o kalmış favorilerimde. bilmiyorum çok gerekli bir şey mi? duruma göre alacağım. kanguru/sling ve ana kucağı almadım. ikisini de bebeğin durumuna göre karar vermek istiyorum. bazı bebekler sevmiyormuş. başka da bir şey gelmiyor aklıma. sizler bebeğin kıyafetlerini kaç aya kadar aldınız? ben ilk üç ay başka bir şey almam diye düşünüyorum. üç aydan bir yaşa kadar da parça parça birkaç şey var. zamanla ekleme yaparım artık.Kızlar alışverişi ne yaptınız ? Bitirebildiniz mi? Ne eksiği kaldı bebişlerin
Evet canım ilki sezeryan olduğundan ikinciyide sezeryan yapıyo dktorKuzum sezaryen mi olacaksın o yüzden mi tarih veriyorlar? Bilmediğim için soruyorum
Bugüne kadar herşey yolunda gidiyordu bugün rutin nst de 40-60 arası kasılmalarım çıktı rahim ağzım 2 gün önce normaldi 23 mm e düşmüş uzunluğu bu yüzden yatış verildi bu gece hastanedeyim. Dualarınızı bekliyorumM MadameCurie selam canım nasılsın ikizlerin nasıl İsimlerine karar verdiniz mi
Açılman yok kuzu demekki toparlarsın bu gece bir kısmınız yasadık 28-29 da cıkmıstı benim ilk sancılarım düzenliydi. 1 hafta sonra gene oldu hastanede kaldım şimdi evdeyüm 31 doldurduk perşembe randevum var şuan galiba kontrol altında. sheismaya da kaldı baya hastanede Sen kaçıncı haftadaydın.Bugüne kadar herşey yolunda gidiyordu bugün rutin nst de 40-60 arası kasılmalarım çıktı rahim ağzım 2 gün önce normaldi 23 mm e düşmüş uzunluğu bu yüzden yatış verildi bu gece hastanedeyim. Dualarınızı bekliyorum
çok geçmiş olsun canım inşallah uzar. kaçıncı haftaydı? ikiz gebelikte zaten biraz erken başlıyor doğumlar sanırım di mi?Bugüne kadar herşey yolunda gidiyordu bugün rutin nst de 40-60 arası kasılmalarım çıktı rahim ağzım 2 gün önce normaldi 23 mm e düşmüş uzunluğu bu yüzden yatış verildi bu gece hastanedeyim. Dualarınızı bekliyorum