- 17 Temmuz 2022
- 2.628
- 2.266
- 30
Tamamen bitti benim işim yıkama ütülemeler de bitti bekleyişe geçtikKızlar alışverişi ne yaptınız ? Bitirebildiniz mi? Ne eksiği kaldı bebişlerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamen bitti benim işim yıkama ütülemeler de bitti bekleyişe geçtikKızlar alışverişi ne yaptınız ? Bitirebildiniz mi? Ne eksiği kaldı bebişlerin
Son trimester yorucu ya Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepsini unuturuz bunlarınOy çok zor gerçekten Rabbim hepimize kolaylık versin Tek isteğim sıcakların biraz azalması geri kalan haloluyor bi şekilde
Ben 32 den sonra yapacağım canım eksiklerde var şuan tamamlama aşamasındayımTamamen bitti benim işim yıkama ütülemeler de bitti bekleyişe geçtik
Ben 33teyim eğer şimdiye bıraksaymışım asla yapamazdım çok zorlanıyorum hareket ederken bileBen 32 den sonra yapacağım canım eksiklerde var şuan tamamlama aşamasındayım
Yok ya o kadar büyük bişey yok gibi gelmiyor bana da 2. Zaten tecrübeliyim ne hazırlayacağımı biliyorum çantada bi yıka ütüle o kadar ay cevabı B bluedarkk a yazacaktım sana yazmışım pardon, sen hazırlamışım yazmışsın zaten kusura bakma canım daha 32-33 ler ne hareket edememesi kız 38-39 larda napacaz böyle dersek hiç deme öyle erken valla bu haftalar iyi haftalarBen 33teyim eğer şimdiye bıraksaymışım asla yapamazdım çok zorlanıyorum hareket ederken bile
B bluedarkk ben de bugun eşyaları cıkardım cocugumun giyecek kıyafeti yok benimde kendime aldıklarım kışlık yeni almam lazım hallederiz inşallahYok ya o kadar büyük bişey yok gibi gelmiyor bana da 2. Zaten tecrübeliyim ne hazırlayacağımı biliyorum çantada bi yıka ütüle o kadar ay cevabı B bluedarkk a yazacaktım sana yazmışım pardon, sen hazırlamışım yazmışsın zaten kusura bakma canım daha 32-33 ler ne hareket edememesi kız 38-39 larda napacaz böyle dersek hiç deme öyle erken valla bu haftalar iyi haftalar
Ayy bana da o bişey deil ya zamanımı bi doldurayım hele de doktor dese gel şimdi alayım hemen giderim alın die bebişi cıkarana kadar biri gider bez mez alır gelirBunlar en kolayı benim doğum gözümde büyüyor dostlar
Bunlar en kolayı benim doğum gözümde büyüyor dostlar
Ya gerçekten eksikler sonradan tamamlanıyor ki bide aşırı hediye geliyor kızlar ben valla çoğu hediyeyi e bebekten değiştirip kullandım özellikle ilk 1 yıl ben hiç alışveriş yapmamıştım, komple değişimAyy bana da o bişey deil ya zamanımı bi doldurayım hele de doktor dese gel şimdi alayım hemen giderim alın die bebişi cıkarana kadar biri gider bez mez alır gelir
Başta bilmediğimden korkuyordum şimdi bildiğimden korkuyorum bende benim bide göz problemim var retinam ince göz doktoru normal yapmamalısın yırtılabilir dedi kendi doktorum bu bir risk alınır bence 2. Doğum daha kolay olacak dedi bende alacağım o riski gibi ama bi yandan o da korkutuyorHemde nasıl büyüyor anlatamam kacıncı olursa olsun hala endışe var acaba nasıl geçecek zorlanıcakmıyım doktor nasıl yapıcak kilosu fazla olursa dikiş yermıyım endişeşi çok normal doğumdan sonra lavaboya zor çıkıyorum hemoroid olurmuyım olmazmıyım of of aklımda delı delı sorular
Ayy valla kızımda herşeyi yıkayıp ütülemiştim bu vakte kadar ama oğlana haksızlık yapıyormusum gibi geliyo. Ama bunu da kestiremıyom sanki tospik geliyo gibi gene boşuna almıs olmayayım diom. Bi diger yandan erkenden gelmek için diretiyor erken olursa da kücük lazım kıyafet. Bikaç gun idare etcek kıyafet alcam yada sadece. Kız ben de öle bi şans var ki evlenince hiç borcam gelmeyenlerdenim benYa gerçekten eksikler sonradan tamamlanıyor ki bide aşırı hediye geliyor kızlar ben valla çoğu hediyeyi e bebekten değiştirip kullandım özellikle ilk 1 yıl ben hiç alışveriş yapmamıştım, komple değişim
Dönence çok önerilen bir şey değil ben çok heves etmiştim ama vazgeçtim siz de araştırın istersenizHanımlar dönence aldınız mı? Bizim beşikte çıkmadı ekstra alacağız.
Ben de öyle hiç borcam almamıştım. 1,5 senelik evliyim hiç borcam yok evdeAyy valla kızımda herşeyi yıkayıp ütülemiştim bu vakte kadar ama oğlana haksızlık yapıyormusum gibi geliyo. Ama bunu da kestiremıyom sanki tospik geliyo gibi gene boşuna almıs olmayayım diom. Bi diger yandan erkenden gelmek için diretiyor erken olursa da kücük lazım kıyafet. Bikaç gun idare etcek kıyafet alcam yada sadece. Kız ben de öle bi şans var ki evlenince hiç borcam gelmeyenlerdenim ben
Çok hızlısın maşallahTamamen bitti benim işim yıkama ütülemeler de bitti bekleyişe geçtik
Ben 20 kilo aldım aşırı zorlanıyorum sıcaklar yüzünden hareketlerim çok kısıtlandıYok ya o kadar büyük bişey yok gibi gelmiyor bana da 2. Zaten tecrübeliyim ne hazırlayacağımı biliyorum çantada bi yıka ütüle o kadar ay cevabı B bluedarkk a yazacaktım sana yazmışım pardon, sen hazırlamışım yazmışsın zaten kusura bakma canım daha 32-33 ler ne hareket edememesi kız 38-39 larda napacaz böyle dersek hiç deme öyle erken valla bu haftalar iyi haftalar
Bende bu durumdayım 35 te her şeyim hazır olacakBen 32 den sonra yapacağım canım eksiklerde var şuan tamamlama aşamasındayım